Ben her hafta bakıyorum,biliyorum kilosunu ama söylemem
89 kilo yeter miBonus
Uzun zaman oldu o tarafa gitmeyeli
Ne olmuş orta yerse ,takımda olunca kenar mı oluyorOrta yerde sorulur muşu an kırıldım çok haşlanmış fiyonk makarna gibi dümdüz oldum
Sanat konusacak diyelimNe yapcan nasil suncan kulağıma soylesene
Sagolasin ben de iyimİy canım sen nasılsın
Eyvallah canımEnsemde hoh diye bişey hissettim
Kadın gibi kadın işte
Allah düşürmesin.
Meleğim Teşekkür ederim. İçli köfte kategorisini bekleyeceğim.
yanlış alıntı olmuşİy canım sen nasılsın
Çok güldüm gülünce WC ye kaçtım içeridenTorbaya üflüyorum dumanıHem sebep olanlar utansın
Vala senin sunumunu bekliyoruzSanat konusacak diyelim
Sagolasin ben de iyim
Ben bakıyorum kilosuna 90 üzerinde yazıyordu, okuyorum benUzun zaman oldu o tarafa gitmeyeli
Merakliyim benEnsemde hoh diye bişey hissettim
Benimde bireklerde unutmuşlardi boşver sarilalim bizSen de olmasan haberim olmayacak
Cok mu hava attimVala senin sunumunu bekliyoruz
Yandık desene ://Kiymali maharnayi kapmislardir simdidaha onceki yarismada birinci olmus ya
kocamdan ve kilomdan utanmasam hafta 3-5 kere yaparımHer evde yapılan yemek,alangirli makarna tariflerine ne gerek var,haşla salçayla kavur tamam işte
Duy duyBonus ,artı Lunya da var
yumurtalı denemedim hiçSpaghettide bayiliyorum buna hele birde yumurtaliysa yimede yaninda yat
Super oluyo.. once yumurtayi pisiriyosun uzerine salca sonra atmakarnayi karistir ye:)) ilk gebeligimde canim istemisti:)kocamdan ve kilomdan utanmasam hafta 3-5 kere yaparım
yumurtalı denemedim hiç
Bos ver ayni tarif kazanacak degil yaYandık desene ://
Vala o nasıl birinci olmuş ya ravioli bilmem neler varkenKiymali maharnayi kapmislardir simdidaha onceki yarismada birinci olmus ya
Baya attın hava merak ettim ben deCok mu hava attimyok yaw datlu bi sunum olacak iste