- 11 Nisan 2007
- 83.023
- 481.828
Ve odadan ses gelir
Çay nerde kaldıııı
Ne olmuş 5 dk gireyim deyip te yarım saattir netteysem
Neyse çay sirkeye dönüşmeden gideyim ben Bonus arada gel böyle özlemişim seni
İçim ürperiyoooor ya evde yoksam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ve odadan ses gelir
Çay nerde kaldıııı
Ne olmuş 5 dk gireyim deyip te yarım saattir netteysem
Neyse çay sirkeye dönüşmeden gideyim ben Bonus arada gel böyle özlemişim seni
salçalı yumurtanın üzerine makarna koyuyor anladım denerim bir gün :)Super oluyo.. once yumurtayi pisiriyosun uzerine salca sonra atmakarnayi karistir ye:)) ilk gebeligimde canim istemisti:)
Hakkaten cok sade bi sunumla kazanmis demek sade sunumlar da kazana biliyoVala o nasıl birinci olmuş ya ravioli bilmem neler varken
cok da sey etmeyeyim hayal kirikligi olmasin da sonraBaya attın hava merak ettim ben de
Ondan öncede 2. OlmuştuKiymali maharnayi kapmislardir simdi daha onceki yarismada birinci olmus ya
Hadi ya et seven bi milletiz belliOndan öncede 2. Olmuştu
Oradada birinci oluyordu neredeyse, bu yarismadada öyle olacağını düşünüyorumHadi ya et seven bi milletiz belli
Geçmişi okumadım direkt etikete geldim, anlayım sonra di diyimMezundur onlar diyette olsalardı duramazlardı dimi lili Lilimam
Daha yeni mi onay geldi sana:) Hadi hayırlı olsun
İzin vermem izin vermeeeeeemOradada birinci oluyordu neredeyse, bu yarismadada öyle olacağını düşünüyorum
Ahh çok çok geç kaldım şimdiye bütün güzeller gitti ablaaaaaa,misafirim var o yüzden giremedim yarın açıklanır diyede rahattım,maksat eğlence olsun diye Nevreste ablanın tavsiyesi olursa alabilirim
Vuso sen ne zaman yapican?Daha yeni mi onay geldi sana:) Hadi hayırlı olsun
Baciii seçtin mi tarifiniDaha yeni mi onay geldi sana:) Hadi hayırlı olsun
Nassin lili?Ahh çok çok geç kaldım şimdiye bütün güzeller gitti ablaaaaaa,misafirim var o yüzden giremedim yarın açıklanır diyede rahattım,maksat eğlence olsun diye Nevreste ablanın tavsiyesi olursa alabilirim
Konu acildiktan 8 dakika sonra yazmisBaciii seçtin mi tarifini
Evet canım erken açılmış:) Sen yaz yine de aklındakini belki alan olmamıştır:)Ahh çok çok geç kaldım şimdiye bütün güzeller gitti ablaaaaaa,misafirim var o yüzden giremedim yarın açıklanır diyede rahattım,maksat eğlence olsun diye Nevreste ablanın tavsiyesi olursa alabilirim
Geldim ama gittiiiiii gitti gitti diye kimsede numaramda yok ki haber etselerdi, hayırlısı artık olurya sonlara doğru vazgeçen iyi tarif düşerse alırımLilimam gel hemserim nirdesin
Bende tez davrandımKonu acildiktan 8 dakika sonra yazmis