En başarılı bulduğunuz ''Makarna Tarifi ''hangisidir?

• Ankete Katılan
    924
  • Anket Kapalı .
Sende yüzümü güldürenimsin a bile yazsan bir tebessüm oluyor a b yazsan dişler görünüyor a b c yazsan kahkaha atıyorum anla beniiii
Senidee çooook seviyorum bir daha baklava açnazsan bir tık fazla severim
Emin ol uğraşmam daha (belki havam olsun diye bayramda açarım)Hazır yufkadan da güzel yapıyorum burma,onu yaparım

Almamış kimse mantı
Aslında mantı denilince kafa karışıyor,bol yoğurtlu gibi anlıyor insan.Üzerine sos anlıyor pulbiberli yağlı naneli,görenlerin ağzının suyu akacak sanıyor,fazla oy alır sanıyor Detaylara girmesem iyiydi evet

keşke detay vermeseydin evet

Annenmi Tokatlı bende Çorumluyum yazın Allah nasip ederse gideceğim gelse keşke Çoruma günü birlik bile olsa da görüşsek
Anam ,babam ,soyum sülalem Tokat'lı.Tabii bu durumda ben de.Eşim Sivaslı ama çaktırma

İçiyorum Uzat bardağını tomurcuklu seversin mi
ben çok severim poşet demlediydim bugün var mı bir kupa da bana
Benim annemde titiz,aynen ,zil çalınca balkondan bakıyorum ,annemse koştur koştur eve çıkana kadar dağınıklık varsa topluyorum laf etmesin diye
benim Allah tan uzak gelmeden bir gün önce başlıyorum temizliğe
Üstüme oynama kışkırtma beni malzemeleri tamamlayamadım ki
demekki alengirli bişey kolay bişey olsa evde çok olardi yada paket makarnan bitti
Bas gaza minik bas gaza
ama arandı yani
Tabiri caizse yarıldım

Hiç ağzım sulanmadı ki sabah sabah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…