- 20 Mart 2008
- 141.603
- 213.142
- 1.423
- 60
haşlama makarna mi yoksa pişirme makarna mi daha güzel:)
Çiğden pişirmemi yoksa.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
haşlama makarna mi yoksa pişirme makarna mi daha güzel:)
evet kavurmada var:)Çiğden pişirmemi yoksa.
evet kavurmada var:)
abla ben de yarışacağım bu seferSonuçta oda pişiyor yani:))
abla ben de yarışacağım bu sefer
çok severim ellerine sağlık şimdiden afiyet olsunBen kaçtım yarın misafirler var,gidiyimde tatlımı yapayım gelirim yine.
Bu tatlıyı yapacam hanımlar irmikli.
Eki Görüntüle 2253711
bu kadar becerikli hatunun arasında çok işimiz ama bakalımSüper ne güzel,heyecanla bekliyoruz tariflerinizi:))
Sağolasınn minikimm datlımmTatlı kısmıni bilmiyorum hiç bakmadım bulursam söylerim diyet tipiklerini gez vardır illaki ..
Eşimden yedi mercimek ekmeğini aynı patatesli kek gibi dedi beğendi tarifi konusunda sıkıntı yok yani haberin olsun :))
Ayy pardon tatlım ya elim sürçmüş öyle yazacaktım ben de zatenBende benim bevvabım napıyor diyecen sandım
Vuslatın dağında kar
Efsanesin gardaşım dört gözle bekliyorum tarifiİyim kankim nasil olam su evi bi toplayip da tarifime gecmek istiyorum bir an oncesen nassin?
NevresteAyy pardon tatlım ya elim sürçmüş öyle yazacaktım ben de zaten
Hiç biriside makarnamı yapayım demiyor hep çene hep muhabbetci tayfaOlmaaaaz nickimi bilenler var artikin ya arkidis olup konularimi okurlarsa
Deyno baktim dun HE nin tarifine gercekten cok benziyo ya ama valla ben gormeden benzemis
Yeni evlenen felan olursa haber edin
Gunaydin
Karga kahvalti etmeden toplanmis ekip
Yaa Bu iltifatın üstüne söz bulamıyorum
Hayırlı sabahlar canımBu arada hayırlı sabahlar
Ben alıntı yapmadım beğendimYa şimdi birsürü bildirimim olmuş,herkesler beni beğenmiş,ben şimdi aradan alıntıları nasıl seçeceğim Çok beğeniyorlar beni çoookkk