- 24 Eylül 2018
- 98.571
- 295.052
- 698
Sen de öylesin bal ♥Sen başkasın biliyisinmi gittim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen de öylesin bal ♥Sen başkasın biliyisinmi gittim
Bana da ör bir tane 1 e 2 olsun sünnet te sererim arkadaşım yaptı der hava atarim(bunu da belese getiren üye gülüşü )Ben gidiyorum paspasımı öreyim
Penye ipten mi paspas örüyorsun kuzu Kolay gelsin❤Ben gidiyorum paspasımı öreyim
dAYAK MI İSTİYORSUN SEN ,DÖVERİM BAK SENİÇok içim rahatladızaten sunumda döverler,yine döverler beni
Yemek yarışmasındayken fazla bdv ve siyasette takılma kışkırıp uyarı alabilirsinzamanım olursa neden olmasın
Bu kadar kadınla uğraşmak kolay mı ? Ben bazen kendimden sıkılıyorum.Sadece nevo canından bezdi mantı yazısı ile biz kulağını yorduk
Başörtüsü mü oo çok iyi fikirOnun örtüsü de masa örtüsü değildi,kaynanası vermiş başörtüsüydü galiba
Gız bacakların yorulmuyor mu ,durmadan ayırıp duruyorsun bacaklarınıCanfeb başlığı gördün mü
Öremem bana laf soktun sen başka kapıyaa haydeeeeBana da ör bir tane 1 e 2 olsun sünnet te sererim arkadaşım yaptı der hava atarim(bunu da belese getiren üye gülüşü )
Aynen biz ne yapalım hep arka saflardayızdAYAK MI İSTİYORSUN SEN ,DÖVERİM BAK SENİ
2 yarışmanda da iyi oy aldın ,hele tatlında bilinmeyen olmasına rağmen ,bilinen bir tarif olsa ne kadar alacaktın kimbilir
Burda tohat gelini varAnam ,babam ,soyum sülalem Tokat'lı.Tabii bu durumda ben de.Eşim Sivaslı ama çaktırma
Dövme dövme ,sev beni Çok şükür canım,işin şakası o zaten. :) Sohbet bağımlılık yaptı,ondan buralardayimdAYAK MI İSTİYORSUN SEN ,DÖVERİM BAK SENİ
2 yarışmanda da iyi oy aldın ,hele tatlında bilinmeyen olmasına rağmen ,bilinen bir tarif olsa ne kadar alacaktın kimbilir
Baş örtüsü şal carsaf pike rengini beğendiğin herşey olur benimkilerin bir çoğu renkli sallar ve mevlut örtüsü :))Başörtüsü mü oo çok iyi fikir
Ebett kirpiklerini ördüm şimdi tabanda ip yettiği kadar artıkPenye ipten mi paspas örüyorsun kuzu Kolay gelsin❤
Şal da olabülüBaşörtüsü mü oo çok iyi fikir
Resim at merak ettim:)Ebett kirpiklerini ördüm şimdi tabanda ip yettiği kadar artık
Hiç aklıma gelmemişti çok acemiyim yaBaş örtüsü şal carsaf pike rengini beğendiğin herşey olur benimkilerin bir çoğu renkli sallar ve mevlut örtüsü :))
Valla bu iyi oldu ya çeşitlilik olurŞal da olabülü