En başarılı bulduğunuz ''Makarna Tarifi ''hangisidir?

• Ankete Katılan
    924
  • Anket Kapalı .
Yaa Bu iltifatın üstüne söz bulamıyorum
Sizin gibi güzel insanlar niye hep uzağımda oluyor Ne kadar mendebur varsa hep yakınlarda

Bu arada yine alıntıyı bozdum
Mesaja ne emoji atacağımı şaşırdım ama mendebur kelimesine gülmesem ayıp olardıı
Seni kendime çooook yakın hissediyorum da ondan içimden geliyor bu sözler
Selenofil ımda öyle tabii güzellik abidelerim maşaAllah sizin tertemiz yüreklerinize

Bugünde hava bayağı güzel Bana söylemek istediklerin varsa güzel güzel,hiç çekinme yaz

Ya şimdi birsürü bildirimim olmuş,herkesler beni beğenmiş,ben şimdi aradan alıntıları nasıl seçeceğim Çok beğeniyorlar beni çoookkk
Seni beğenmeyen olsun mu
Tövbeee dua olurda Allah korusun

günaydın herkese hayırlı sabahlar
ben de inş haftasonu tarifimi yapacağım sizlerle paylaşırım güzel desteklerinizi şimdiden hissetmek isitiyorum
bekliyoruz dört gözle
Gittin geldin sandım ben sesin kesilince.Dmek o arada kahvaltı ettiniz
dünden poğaça çorba vardı onu yediler ekstra kahvaltı haxirlamadim hazır olanı koydum markete de ugruyorum ya eve o yüzden geçikihorim araba yı evin önüne koyuyoruz markete öyle gidiyoruz
Şimdi içerden biri gelse kukrimcim kahvaltin hazır buyur otur dese nolurdu sanki
ben eşime dediğimde çağır isuvra yi ne işi var diyor
Ben gelene kadar çok konusmayin 12 de gelirim uyuyun gidin
NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. ablo canfob çok konosmoyon duyor
Olsun kiz senin eline de bi bez veririm siler supururuz her yeri

Benim oglanlari kac kere salondan topladim ben de

Kuzu bak youtube de sozlerini yazmislar
Eki Görüntüle 2253704
Zaten annem geliyor biraz oturuyor hadi balkonu ben yıkarken sen süpürge aç diyor daha bugün açtım diyorum o zaman buzdolabını elden geçir diyor ezik çürük varsa at

Yaptım herşey tamam diyorum banyoyu ovala madem bende çocukların kıyafetlerini ayiklayauim diyor kadın oturduğu yerde iş aryiro

Bu arada şarjın az çok takilamazsin kk da haberin olsun

Günaydınlar şimdi makarnalar mı mantılı görünümlü makarnalar mı isim yine değişmiş
Nevo soyeleyecegin mantı ya onay veriyorsa makarna diye katilabileceksin canim benim :))

Öyle ama ne kadar suratsız varsa etrafımda Kalpler bir canım benim, hislerimiz aynı Hazal'ın da tatlış yorumlarına hastayım

Bugünde hava bayağı güzel Bana söylemek istediklerin varsa güzel güzel,hiç çekinme yaz
Sende yüzümü güldürenimsin a bile yazsan bir tebessüm oluyor a b yazsan dişler görünüyor a b c yazsan kahkaha atıyorum anla beniiii
Senidee çooook seviyorum bir daha baklava açnazsan bir tık fazla severim

Bir çıkmaza düşürdü bizi
Anlamı can olabilir ama tam olarak can demiyor vurgu yaparken tan tan tanimsan diyorda tam t değil yazarken anlatılmıyor yanımda olsan söylerdim

Öyle ama ne kadar suratsız varsa etrafımda Kalpler bir canım benim, hislerimiz aynı Hazal'ın da tatlış yorumlarına hastayım
Selenofil öyle masum ki sanki açmamış bir tomurcuk
Gelse biraz daha fazla keşke

Benim annemde titiz,aynen ,zil çalınca balkondan bakıyorum ,annemse koştur koştur eve çıkana kadar dağınıklık varsa topluyorum laf etmesin diye

günaydın herkese hayırlı sabahlar
ben de inş haftasonu tarifimi yapacağım sizlerle paylaşırım güzel desteklerinizi şimdiden hissetmek isitiyorum
Hoşgeldin sen sık sık aramıza gel bulduğun yerden muhabbete dal desteğimizi fena hissedersin ama gelip muhabbet etmen ilazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…