Mesaja ne emoji atacağımı şaşırdım ama mendebur kelimesine gülmesem ayıp olardıı
Seni kendime çooook yakın hissediyorum da ondan içimden geliyor bu sözler Selenofil
ımda öyle tabii güzellik abidelerim maşaAllah sizin tertemiz yüreklerinize
Mesaja ne emoji atacağımı şaşırdım ama mendebur kelimesine gülmesem ayıp olardıı
Seni kendime çooook yakın hissediyorum da ondan içimden geliyor bu sözler Selenofil
dünden poğaça çorba vardı onu yediler ekstra kahvaltı haxirlamadim hazır olanı koydum markete de ugruyorum ya eve o yüzden geçikihorim araba yı evin önüne koyuyoruz markete öyle gidiyoruz
Zaten annem geliyor biraz oturuyor hadi balkonu ben yıkarken sen süpürge aç diyor daha bugün açtım diyorum o zaman buzdolabını elden geçir diyor ezik çürük varsa at
Yaptım herşey tamam diyorum banyoyu ovala madem bende çocukların kıyafetlerini ayiklayauim diyor kadın oturduğu yerde iş aryiro
Bu arada şarjın az çok takilamazsin kk da haberin olsun
Sende yüzümü güldürenimsin a bile yazsan bir tebessüm oluyor a b yazsan dişler görünüyor a b c yazsan kahkaha atıyorum anla beniiii
Senidee çooook seviyorum bir daha baklava açnazsan bir tık fazla severim
Zaten annem geliyor biraz oturuyor hadi balkonu ben yıkarken sen süpürge aç diyor daha bugün açtım diyorum o zaman buzdolabını elden geçir diyor ezik çürük varsa at
Yaptım herşey tamam diyorum banyoyu ovala madem bende çocukların kıyafetlerini ayiklayauim diyor kadın oturduğu yerde iş aryiro
Bu arada şarjın az çok takilamazsin kk da haberin olsun