- 1 Kasım 2011
- 19.184
- 32.033
- 798
Evet eskiden hep buradaydı, çalışınca çok vakit kalmıyor işte: (
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet eskiden hep buradaydı, çalışınca çok vakit kalmıyor işte: (
Günaydın şekerGünaydın
Emin ol uğraşmam daha (belki havam olsun diye bayramda açarım)Hazır yufkadan da güzel yapıyorum burma,onu yaparımSende yüzümü güldürenimsin a bile yazsan bir tebessüm oluyor a b yazsan dişler görünüyor a b c yazsan kahkaha atıyorum anla beniiii
Senidee çooook seviyorum bir daha baklava açnazsan bir tık fazla severim
Almamış kimse mantıO zaman mantı yok
Üstüme oynama kışkırtma beni malzemeleri tamamlayamadım kibiz neyapiyoruz batırıyor muyuz
Hadi sen yap da gel :))
Bas gaza minik bas gazabiz neyapiyoruz batırıyor muyuz
Alamamış benceAlmamış kimse mantı
Tabiri caizse yarıldımbiz neyapiyoruz batırıyor muyuz
Annenmi Tokatlı bende Çorumluyum yazın Allah nasip ederse gideceğim gelse keşke Çoruma günü birlik bile olsa da görüşsekSelenofil önceden katılıyordu,çabuk pes etti,yandan hemşerim olur kendisi
Aslında mantı denilince kafa karışıyor,bol yoğurtlu gibi anlıyor insan.Üzerine sos anlıyor pulbiberli yağlı naneli,görenlerin ağzının suyu akacak sanıyor,fazla oy alır sanıyor Detaylara girmesem iyiydi evetAlmamış kimse mantı
Ne anlamda dur bir dk alıncam sanaBas gaza minik bas gaza
Ben de almamış dedim zaten Nevoş yazmış mantı alan yok diyeAlamamış bence
keşke detay vermeseydin evetAslında mantı denilince kafa karışıyor,bol yoğurtlu gibi anlıyor insan.Üzerine sos anlıyor pulbiberli yağlı naneli,görenlerin ağzının suyu akacak sanıyor,fazla oy alır sanıyor Detaylara girmesem iyiydi evet
Anam ,babam ,soyum sülalem Tokat'lı.Tabii bu durumda ben de.Eşim Sivaslı ama çaktırmaAnnenmi Tokatlı bende Çorumluyum yazın Allah nasip ederse gideceğim gelse keşke Çoruma günü birlik bile olsa da görüşsek
ben çok severim poşet demlediydim bugün var mı bir kupa da banaİçiyorum Uzat bardağını tomurcuklu seversin mi
benim Allah tan uzak gelmeden bir gün önce başlıyorum temizliğeBenim annemde titiz,aynen ,zil çalınca balkondan bakıyorum ,annemse koştur koştur eve çıkana kadar dağınıklık varsa topluyorum laf etmesin diye
demekki alengirli bişey kolay bişey olsa evde çok olardi yada paket makarnan bittiÜstüme oynama kışkırtma beni malzemeleri tamamlayamadım ki
ama arandı yaniBas gaza minik bas gaza
Tabiri caizse yarıldım
Hiç ağzım sulanmadı ki sabah sabahAslında mantı denilince kafa karışıyor,bol yoğurtlu gibi anlıyor insan.Üzerine sos anlıyor pulbiberli yağlı naneli,görenlerin ağzının suyu akacak sanıyor,fazla oy alır sanıyor Detaylara girmesem iyiydi evet
Yok artık Kelebekten hassassın ama Gaza getir ki yapsın demek istemiştimdirdiNe anlamda dur bir dk alıncam sana
Sivas denince aklıma Eflalim geliyorAnam ,babam ,soyum sülalem Tokat'lı.Tabii bu durumda ben de.Eşim Sivaslı ama çaktırma