• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Makarna Tarifi ''hangisidir?

• Ankete Katılan
    924
  • Anket Kapalı .
Sende yüzümü güldürenimsin a bile yazsan bir tebessüm oluyor a b yazsan dişler görünüyor a b c yazsan kahkaha atıyorum anla beniiii :KK45::KK53:
Senidee çooook seviyorum bir daha baklava açnazsan bir tık fazla severim :KK15:
:KK74: Emin ol uğraşmam daha (belki havam olsun diye bayramda açarım:KK53:)Hazır yufkadan da güzel yapıyorum burma,onu yaparım :KK45:

Almamış kimse mantı:KK53:
Aslında mantı denilince kafa karışıyor,bol yoğurtlu gibi anlıyor insan.Üzerine sos anlıyor pulbiberli yağlı naneli,görenlerin ağzının suyu akacak sanıyor,fazla oy alır sanıyor :KK45:Detaylara girmesem iyiydi evet:KK53:

Aslında mantı denilince kafa karışıyor,bol yoğurtlu gibi anlıyor insan.Üzerine sos anlıyor pulbiberli yağlı naneli,görenlerin ağzının suyu akacak sanıyor,fazla oy alır sanıyor :KK45:Detaylara girmesem iyiydi evet:KK53:
:kk77: keşke detay vermeseydin evet

Annenmi Tokatlı bende Çorumluyum yazın Allah nasip ederse gideceğim gelse keşke Çoruma günü birlik bile olsa da görüşsek :KK23:
Anam ,babam ,soyum sülalem Tokat'lı.Tabii bu durumda ben de.Eşim Sivaslı ama çaktırma:sus:

İçiyorum:KK45: Uzat bardağını tomurcuklu seversin mi:KK45:
ben çok severim poşet demlediydim bugün var mı bir kupa da bana
Benim annemde titiz,aynen ,zil çalınca balkondan bakıyorum ,annemse koştur koştur eve çıkana kadar dağınıklık varsa topluyorum laf etmesin diye :skandal:
benim Allah tan uzak gelmeden bir gün önce başlıyorum temizliğe :KK70:
Üstüme oynama kışkırtma beni :KK70: malzemeleri tamamlayamadım ki :sus:
demekki alengirli bişey kolay bişey olsa evde çok olardi:deli::KK53: yada paket makarnan bitti :D
Bas gaza minik bas gaza :p
ama arandı yani
Tabiri caizse yarıldım:KK70::KK70::KK70:
:KK45:

Hiç ağzım sulanmadı ki sabah sabah:70:

Back