- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.710
Onu ben vereyim rusvet olarakmalum dogalgaz bizde
İnşallah canım :)Hayırlısı canım özel günlerde yapılır:)
Evet canım ve kapattık kışa kadar çok gelmez başka talepleri bekliyorumOrda doğal gaz mı var ben listeyi yenileyeyim dur
Tamam seninle özelden görüşelim
Fotoyu cek at nevoya ozelden dursun ordaBen yapamam bunu işte fotoğrafları siliyorum telefonu temizliyorum falan
Evet canım güzeldi gezdik.En güzeli halfetiydi tekne turu şahaneydi:)Sağol canısı balıklı göl güzeldi gördüm
Akıllı kadının hali başka sonra ben eklerim resimleriFotoyu cek at nevoya ozelden dursun orda
Mesir macunu mesir lokumu mesirli kahveEvet canım ve kapattık kışa kadar çok gelmez başka talepleri bekliyorum
Tamam canım sen hiç uğraşma yarışmaya ben senin yerine katılayımMesir macunu mesir lokumu mesirli kahve
Bir kasa taze üzüm iki kasa kuru üzüm
5 kilo helva olur mu
Evet canım güzeldi gezdik.En güzeli halfetiydi tekne turu şahaneydi:)
Hoşgeldin ablaSağol canısı balıklı göl güzeldi gördüm
Ben her seye karsiyimÇok muhalif gördüm seni
Acim aslinda tok olsam ne fikirler cikar simdi bendenAkıllı kadının hali başka sonra ben eklerim resimleri
Azerin,alayina karşıBen her seye karsiyim
Acim aslinda tok olsam ne fikirler cikar simdi benden
ben niye uğraştım bunca zaman gmail denAkıllı kadının hali başka sonra ben eklerim resimleri
Neden olmasınTamam canım sen hiç uğraşma yarışmaya ben senin yerine katılayım
Hoşgeldin ablaannemlerde gitti geçengün oda çok beğenmiş şifalı niyeti varmış oradan su falan doldurmuşlar ,sende doldurdunmu
Evet ablam orasıOraya bizde gittik sular altında kalacak yerdi demi orası yanlış hatırlamıyorsam.
Abla neresi orasi?Hoş buldum sağol ilk gittim bende mutlaka görülmrsi gereken yerler bence.Yok onu bilmiyorum .
Sen şimdi yarışmacıları korkutmaBen her seye karsiyim
Acim aslinda tok olsam ne fikirler cikar simdi benden
Urfa Halfeti canım:)Abla neresi orasi?