- 16 Ağustos 2010
- 293.036
- 602.911
- 43
Ön hazırlığı akşamdan yaparsınızTatlı bile akşamdan olabilir:)Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ön hazırlığı akşamdan yaparsınızTatlı bile akşamdan olabilir:)Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
Ramazanda iptal oluyorum ben ama bakalım yine :)Ön hazırlığı akşamdan yaparsınızTatlı bile akşamdan olabilir:)
Orda doğal gaz mı var ben listeyi yenileyeyim durKömürü ne yapacağım doğalgaz olsa neyse
Hoşgeldin ablam nasılsın
Geçmiş yıllarda bana sorulmadı bu yıl henüz konuşmadık ama Pazartesi tarif bildirilir konuyu önce açacağız:)Abla nezaman alıyıruzkiii
Yok siz canım ben örnek verdim :)Siz mi sececeksiniz nevo?
Onu ben vereyim rusvet olarakmalum dogalgaz bizdeSonsuz metreküp doğalgaz olsa neyse
Ben yapamam bunu işte fotoğrafları siliyorum telefonu temizliyorum falanÖn hazırlığı akşamdan yaparsınızTatlı bile akşamdan olabilir:)
Hayırlı yollar olsun ablamHoş buldum nevoşum iyiyim sağol yarın eve dönüyorım.
Tamam seninle özelden görüşelimOnu ben vereyim rusvet olarakmalum dogalgaz bizde
Konuyu derken şu sohbet yerinimi yaniii :)Geçmiş yıllarda bana sorulmadı bu yıl henüz konuşmadık ama Pazartesi tarif bildirilir konuyu önce açacağız:)
O zaman o gün içinde yapacaksın:)Ben yapamam bunu işte fotoğrafları siliyorum telefonu temizliyorum falan
Ha tamam ben yine karsiyim diyecektim deYok siz canım ben örnek verdim :)
Evet ana sayfamızı burası gibi:)Konuyu derken şu sohbet yerinimi yaniii :)
Yakışır süper fikirOnu ben vereyim rusvet olarakmalum dogalgaz bizde
Yok siz seçersiniz .Bana bile bildirseniz siz seçeceksiniz:)Ha tamam ben yine karsiyim diyecektim de
Hayırlı yollar olsun ablam
Anladım ablaEvet ana sayfamızı burası gibi:)
Çok muhalif gördüm seniHa tamam ben yine karsiyim diyecektim de
Hayırlısı canım özel günlerde yapılır:)Ramazanda iptal oluyorum ben ama bakalım yine :)