Makarnalar Leziz Makarna Tarifleri, Makarna kaç dakikada pişer ?

En başarılı bulduğunuz ''Makarna Tarifi ''hangisidir?

• Ankete Katılan
    924
  • Anket Kapalı .
Değiştirdin kuzum ama bi değişik oldum yaa yorumlarda falan kendi yorumumu arıyom eski nickime gidiyor gözüm bunu unutuyom :KK48:. Sanada günaydın kuzucummm napan:KK200:
Güzel olmus begendim canım ❤
Ben direk yazısından anladim hiç bakmadım baska yere :)))
Ne yapayım canım tv izliyorum sen nasılsın ne yapıyorsun canım ❤

Güzel olmus begendim canım ❤
Ben direk yazısından anladim hiç bakmadım baska yere :)))
Ne yapayım canım tv izliyorum sen nasılsın ne yapıyorsun canım ❤
Yazısımdanmııı :KK48:. İyiymiş bende yeni kahvaltı yapıyorum kuzum kıza şunuda ye bunuda ye ile ugrasıyorum sağolsun sabah sabah delirtti.

Yazısımdanmııı :KK48:. İyiymiş bende yeni kahvaltı yapıyorum kuzum kıza şunuda ye bunuda ye ile ugrasıyorum sağolsun sabah sabah delirtti.
Evet yazısından anlaıdm direk yazdım sensin diye :)))
Ama düşündüm ya değilse rezil olacam diyede yanılmamısım :))
Kolay gelsin canım zor yemek yedirmeye calısmak

Evet yazısından anlaıdm direk yazdım sensin diye :)))
Ama düşündüm ya değilse rezil olacam diyede yanılmamısım :))
Kolay gelsin canım zor yemek yedirmeye calısmak
Canısılar yazmıcaktım yaa hep ondann :KK48: , sorma bi alıştı abur cubura sebze yemiyo hiç bende ya keke katıyorum ya çorbaya bi şekil idare ediyoz hanfendiyle.sen naptın öğlensonu gitcenmi işe

Canısılar yazmıcaktım yaa hep ondann :KK48: , sorma bi alıştı abur cubura sebze yemiyo hiç bende ya keke katıyorum ya çorbaya bi şekil idare ediyoz hanfendiyle.sen naptın öğlensonu gitcenmi işe
Evet hep ondan anlaıdm zaten :KK70:
Ne güzel çözmüssün canım kekte corbada yesin o zaman,
Evdeyim canım bugün Dinlencem :))

Tesekkur ederim canim ❤❤
Kaptan oldugumdan beri ilk birincilik ikinci üçüncü olmustuk ama bu hafta herkes cok cabaladı inşallah hep böyle devam ederler 🙏
Harika vallaaa inşallah daha çok birincilikler görürsünüz :KK36:. Peki hediye falan varmı birinci takıma :KK66:

X