- 3 Nisan 2019
- 1.550
- 4.136
günaydin sanirim gec kalmişızGünaydın Canısılar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydin sanirim gec kalmişızGünaydın Canısılar
Millet günaydın faslını bitirmiş bileeeegünaydin sanirim gec kalmişız
Me118 nick değişmiş :))))Günaydın Canısılar
Iyiiym canım sen nasılsın ❤nasilsniz anneler mamalarda kimse yok makarnayada gec kldim sanırım haluj kimin kutlarıım tebrık ederlm
Değiştirdin kuzum ama bi değişik oldum yaa yorumlarda falan kendi yorumumu arıyom eski nickime gidiyor gözüm bunu unutuyom . Sanada günaydın kuzucummm napanMe118 nick değişmiş :))))
Günaydın canım ❤❤
Güzel olmus begendim canım ❤Değiştirdin kuzum ama bi değişik oldum yaa yorumlarda falan kendi yorumumu arıyom eski nickime gidiyor gözüm bunu unutuyom . Sanada günaydın kuzucummm napan
Yazısımdanmııı . İyiymiş bende yeni kahvaltı yapıyorum kuzum kıza şunuda ye bunuda ye ile ugrasıyorum sağolsun sabah sabah delirtti.Güzel olmus begendim canım ❤
Ben direk yazısından anladim hiç bakmadım baska yere :)))
Ne yapayım canım tv izliyorum sen nasılsın ne yapıyorsun canım ❤
Evet yazısından anlaıdm direk yazdım sensin diye :)))Yazısımdanmııı . İyiymiş bende yeni kahvaltı yapıyorum kuzum kıza şunuda ye bunuda ye ile ugrasıyorum sağolsun sabah sabah delirtti.
Canısılar yazmıcaktım yaa hep ondann , sorma bi alıştı abur cubura sebze yemiyo hiç bende ya keke katıyorum ya çorbaya bi şekil idare ediyoz hanfendiyle.sen naptın öğlensonu gitcenmi işeEvet yazısından anlaıdm direk yazdım sensin diye :)))
Ama düşündüm ya değilse rezil olacam diyede yanılmamısım :))
Kolay gelsin canım zor yemek yedirmeye calısmak
Evet hep ondan anlaıdm zatenCanısılar yazmıcaktım yaa hep ondann , sorma bi alıştı abur cubura sebze yemiyo hiç bende ya keke katıyorum ya çorbaya bi şekil idare ediyoz hanfendiyle.sen naptın öğlensonu gitcenmi işe
nick bile değiştiremedi beniii... İyi olmuş dinlen kuzum takım ne alemde varmı milletten caba ve başarıEvet hep ondan anlaıdm zaten
Ne güzel çözmüssün canım kekte corbada yesin o zaman,
Evdeyim canım bugün Dinlencem :))
Olsun ama cok güzel nickin ❤nick bile değiştiremedi beniii... İyi olmuş dinlen kuzum takım ne alemde varmı milletten caba ve başarı
Hadiyaaaaa waaaaaoooww Tebrik ederim kuzum valla büyük çaba hakettinizzzzzOlsun ama cok güzel nickin ❤
Dememiştim burda bu hafta birinci olduk sonunda
Tesekkur ederim canim ❤ ❤Hadiyaaaaa waaaaaoooww Tebrik ederim kuzum valla büyük çaba hakettinizzzzz
Harika vallaaa inşallah daha çok birincilikler görürsünüz . Peki hediye falan varmı birinci takımaTesekkur ederim canim ❤❤
Kaptan oldugumdan beri ilk birincilik ikinci üçüncü olmustuk ama bu hafta herkes cok cabaladı inşallah hep böyle devam ederler
Inşallah canım :))Harika vallaaa inşallah daha çok birincilikler görürsünüz . Peki hediye falan varmı birinci takıma
Aaaaa olmadı amaaaa bi hediye lazım nerde bu yönetimInşallah canım :))
En büyük ödül kilo vermeleri zaten canım ödül yok baska :)))
52 hafta var canım her hediyede site batmasın sonraAaaaa olmadı amaaaa bi hediye lazım nerde bu yönetim
Vallanııııı, amaaan nolcek batmaz okadardan temel sağlamdır bak kaç senedir var bura52 hafta var canım her hediyede site batmasın sonra
Tabi canım her hafta cuma günleri hesap yapıyoruz :))Vallanııııı, amaaan nolcek batmaz okadardan temel sağlamdır bak kaç senedir var bura