- 29 Nisan 2015
- 31.348
- 105.508
Tamam söyleyelim arkandayın . Dur bakiiiiiim kazen aşağıdan dikizliyomu biziiiiTabi canım her hafta cuma günleri hesap yapıyoruz :))
O yüzden cuma günleri burayada cok gelemiyorum :))
Bir ara söyleyelim o zaman
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam söyleyelim arkandayın . Dur bakiiiiiim kazen aşağıdan dikizliyomu biziiiiTabi canım her hafta cuma günleri hesap yapıyoruz :))
O yüzden cuma günleri burayada cok gelemiyorum :))
Bir ara söyleyelim o zaman
Neyseki yokmusTamam söyleyelim arkandayın . Dur bakiiiiiim kazen aşağıdan dikizliyomu biziiii
Aynennn herşey yolun da merkezNeyseki yokmus
Tünaydın cannnntunaydinnn
Çok girmedim kacgundur nasılsın ortaamCanfeb bir zmanlar bir ortaaam vardi ne yazar ne sorar olduu la la la la
Tünaydın ❤tunaydinnn
Tünaydın cannnn
Nasılsıniz kızlar kurstan geldim kahvaltı hazirliycam ben dahaTünaydın ❤
Iyiyim canım sen nasılsın,Nasılsıniz kızlar kurstan geldim kahvaltı hazirliycam ben daha
Ne kursu tatlım. Bende yeni toparladım bulaşıkları oturdum,afiyet olsun canımmNasılsıniz kızlar kurstan geldim kahvaltı hazirliycam ben daha
iy ol her zamanIyiiym canım sen nasılsın ❤
Tesekkur ederim canim sende iyi oliy ol her zaman
Yaptım canım yeni kategori acilirmi bugün ona göre işe girişicemIyiyim canım sen nasılsın,
Gec kalmıssın kahvaltını yapda gel canım
Kuran kursu canım saolNe kursu tatlım. Bende yeni toparladım bulaşıkları oturdum,afiyet olsun canımm
Hiç bilmiyorum ki canım pazartesi kurallar belli olacak yazmıs dün Nevreste ama ne olur bilmiyorum :))Yaptım canım yeni kategori acilirmi bugün ona göre işe girişicem
Bakiyim önceki yarışmalar ay sonumu açılmışHiç bilmiyorum ki canım pazartesi kurallar belli olacak yazmıs dün Nevreste ama ne olur bilmiyorum :))
Gecen sene 16 Mayıs da acılmıs canım ramazanın ilk günüBakiyim önceki yarışmalar ay sonumu açılmış
Evet gördüm 5 ya da 6 nisan olur heraldeGecen sene 16 Mayıs da acılmıs canım ramazanın ilk günü
Ay negüzel bende gitmiştim Rabbim sevabını bol versin..Kuran kursu canım saol
6sında acılır o zaman ben bu sefer uzaktan izlicem :)))Evet gördüm 5 ya da 6 nisan olur heralde