- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.802
Evvab?Bilin bakalım ben kimim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evvab?Bilin bakalım ben kimim
Biraz uslu dur kaybolma bir yerlere:)Iyiyim tatlim iyiyim, onlarda iyiler sukur. Sen nasilsin? Bi sure ban olunca unutuyom burayi
Güzel olmuş beğendim:)Bilin bakalım ben kimim
Yok değil:)Evvab?
Teşekkür ederim abla Profildenmi bildin abla yoksa doğru söyle inceledinmiGüzel olmuş beğendim:)
Haydi bil bil bil halujcu seniEvvab?
Minik melekler? Ha bire kilik degistiriyonyz takip edemiyorumHaydi bil bil bil halujcu seni
Tamam boncuum valla cok yorgunum kimseye laf anlatcsk halim yok: (Biraz uslu dur kaybolma bir yerlere:)
İyiyim canım çok şükür
Profiline baktım canım nick değişikliğini görebiliyorum:)Teşekkür ederim abla Profildenmi bildin abla yoksa doğru söyle inceledinmi
Sen më sinHaydi bil bil bil halujcu seni
İyi o zaman şampiyon biraz bizimle takıl:)Tamam boncuum valla cok yorgunum kimseye laf anlatcsk halim yok: (
Nevosum bi kez bile oyun nasip olmadi bana yaa: (İyi o zaman şampiyon biraz bizimle takıl:)
Hadibeee neyse tonti bilemedi daha :))Profiline baktım canım nick değişikliğini görebiliyorum:)
Bak nasılda bilir seni Cüneyt arkın kılıklı seniiiiiSen më sin
Benim oyuma ihtiyacın yok ki:)Nevosum bi kez bile oyun nasip olmadi bana yaa: (
Aa ciddi olamazsin hak edene vermek lazim degil mi ama boncuumBenim oyuma ihtiyacın yok ki:)
Ben pro üyelere oy vermiyorum::)
Ama senin gibi herkes benden oy istiyor.Bende kendime bu yolu buldum:)Aa ciddi olamazsin hak edene vermek lazim degil mi ama boncuum
Bildim eski nickini unuttum iyi miHadibeee neyse tonti bilemedi daha :))
Canin sagolsun kuzum ne deyimAma senin gibi herkes benden oy istiyor.Bende kendime bu yolu buldum:)
Canin sagolsun kuzum ne deyim