- 24 Eylül 2018
- 97.162
- 292.423
Acaba dedim,doğru tahmin etmişimBuyrun beniiim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Acaba dedim,doğru tahmin etmişimBuyrun beniiim
Bravooooo ,Acaba dedim,doğru tahmin etmişim
Sağoool hayırlı olsun canım yeni nickin :))Bravooooo ,
Yok artıkEvvab?
Teşekkür ederim Kuzum ne dalgalar gecildi IETT ismi gibi ME118 falan diye ne zorlu yerlerden geçtim bir bilsen geveze koy dendiii ah ahhhSağoool hayırlı olsun canım yeni nickin :))
Sen kalk o kadar destek ol,hatun seni hatirlamasinYok artık
Robot 216 gibiydi biraz Güzel olmuş yarı İngilizce,yari Türkçe :))Teşekkür ederim Kuzum ne dalgalar gecildi IETT ismi gibi ME118 falan diye ne zorlu yerlerden geçtim bir bilsen geveze koy dendiii ah ahhh
Bak yaaa ben seviyodum bikerem sağolsun balbocuuu buluverdi bunuda beğendim bendeRobot 216 gibiydi biraz Güzel olmuş yarı İngilizce,yari Türkçe :))
Güzeldi canım Bu daha havalı olmuş hemBak yaaa ben seviyodum bikerem sağolsun balbocuuu buluverdi bunuda beğendim bende
Bak yaaa ben seviyodum bikerem sağolsun balbocuuu buluverdi bunuda beğendim bende
Hayırdır ?
Bencede kuzum teşekkür ederimGüzeldi canım Bu daha havalı olmuş hem
Rica ederim canımBencede kuzum teşekkür ederim
2 defa yazdim cvp virmedinnHayırdır ?
Nerde ?Görmedim canım inan. Kusura bakma :/2 defa yazdim cvp virmedinn
birinde adalarla ilgili konusunca yazmisdim sora msjima cvp yazmadin demisdimNerde ?Görmedim canım inan. Kusura bakma :/
Eşim mesaj atınca çıkmıştım,geri gelince de görmedim inan Görsem yazmam mi ?birinde adalarla ilgili konusunca yazmisdim sora msjima cvp yazmadin demisdim
Biri bu herhaldemsjima cvp vermedin küstum sana
evettBiri bu herhalde