- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.741
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haha sagolasinher an hersey olabilirtontriko haluja sahip çık bak kavga dövüş gözüm gibi baktım oylarına
Naber canisiiiiBebişim
Hb boncuum sampiyonluk gidecek gibiŞampiyon hoşgeldin
Oooo 1. Miz tezkere almış gelmiş hosgeldinHaha sagolasinher an hersey olabilir
Yok canım sen kaç gündür şampiyonsun:)Hb boncuum sampiyonluk gidecek gibi
Konu önce açılacak canım siz tasarlarsınızRamazan ilk günü olması çok iyi olur o gün oricken kimin canı ne isterse onu bildirir
Hadi yaaonun bile tadina varamadimaz oy darki var amaYok canım sen kaç gündür şampiyonsun:)
Geçen yıl çorba+ana yemek+ tatlı bildirildiAldım 40 li gelinken 15 kişi agirkadim 2 de çocuk
Benim demek istediğim kaç çeşit bildirecegiz hangi tarifleri isteyebiliyor iz falan yani
Bilmem bence sen 1.sin:)Hadi yaaonun bile tadina varamadimaz oy darki var ama
Hadi bakalim oyle doyosanizBitmedi ama şampiyon belli bence
Tamam şimdi anladım :45Geçen yıl çorba+ana yemek+ tatlı bildirildi
Hak etmedim mi ama kuzuuuBilmem bence sen 1.sin:)
Hakettin ben söyledim neredeyse katılıyor dedim:)Hak etmedim mi ama kuzuuu
Birde ilk yapmistim, begenilecegini biliyordumda bu kadarini dusunmemistimHakettin ben söyledim neredeyse katılıyor dedim:)
Diğer tarafı da azaerin götürüyor :))Birde ilk yapmistim, begenilecegini biliyordumda bu kadarini dusunmemistim❤
Aa ole mi? Bakayim birDiğer tarafı da azaerin götürüyor :))
Nasip canım hayırlısı olsunBirde ilk yapmistim, begenilecegini biliyordumda bu kadarini dusunmemistim❤
Iyiyim tatlim iyiyim, onlarda iyiler sukur. Sen nasilsin? Bi sure ban olunca unutuyom burayiNasip canım hayırlısı olsun
Nasılsın iyi misin çocuklar nasıl