- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.759
Ciğeri balığı nasıl pişirip yedin pekiYiyorum yiyorum, hatta bugün balık yedim , dünde ciğer
Biz yemek 2 kasik unlu, gelmek löp löp yağ
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ciğeri balığı nasıl pişirip yedin pekiYiyorum yiyorum, hatta bugün balık yedim , dünde ciğer
Hiç bişey değil bende çok sandımEvveet yarımdan bir parmak eksik bardakcık
Ravioliyi kim yediYiyorum yiyorum, hatta bugün balık yedim , dünde ciğer
Bir bardak koyuyorlar genelde keklere ben az koyuyorumHiç bişey değil bende çok sandım
Güzel gözüküyor ii kabarmış ellerine sağlıkBir bardak koyuyorlar genelde keklere ben az koyuyorum
Sağol canım Keki iyi tuttururumGüzel gözüküyor ii kabarmış ellerine sağlık
Ayy ne güzel Mis gibi organikBenim cileklerimi kimse görmedi yeniden atayım Eki Görüntüle 2263393
Ayy abla eşime dedim bu sene daha çok ekelim geçen sene 3-5 kök ektik her birinden iki tane almıştıkAyy ne güzel Mis gibi organik
MaşaAllah ne kadar güzel olmuşlarGeçen yaz ektik iki tanesini eşim kökleri bir tanesi de kurumustu
Koklemedigimiz yeniden meyve verdi hem de 8 tane
İstanbul'da bizim bahçemizde de vardı annem ekerdi, ne de lezzetli olurdu:) Toprağı da iyi herhalde çok güzel büyümüşler:)Ayy abla eşime dedim bu sene daha çok ekelim geçen sene 3-5 kök ektik her birinden iki tane almıştık
Bilseydim kişi atlatıp tekrar yeseridgini diğerlerini de koklemezdik bir tane bu kalmıştı bu meyve verdi ama başka yerden de patladı 3 yaprağı var şimdilik meyve vermediMaşaAllah ne kadar güzel olmuşlar
Her sene orjinal tezek atılıyor bir oturma odası kadar bahçe var bize ait bı ara patlıcan biber ektik iki -3 günde bir bir market poşeti dolusu toplardim zor geldi bıraktık :))İstanbul'da bizim bahçemizde de vardı annem ekerdi, ne de lezzetli olurdu:) Toprağı da iyi herhalde çok güzel büyümüşler:)
Güzel büyümüşler ekmeye devam et canım, çoğalırlar ne güzel:) Çilek pahalı zatenBilseydim kişi atlatıp tekrar yeseridgini diğerlerini de koklemezdik bir tane bu kalmıştı bu meyve verdi ama başka yerden de patladı 3 yaprağı var şimdilik meyve vermedi
Herşey pahalı abla soğan ekmegime pişman oldumGüzel büyümüşler ekmeye devam et canım, çoğalırlar ne güzel:) Çilek pahalı zaten
Orjinal dediğin hayvan şeyi demi Biz de bahçeye ondan döküyorduk, özel olarak abim hayvan gübresi toplamaya gidiyordu el arabasıylaHer sene orjinal tezek atılıyor bir oturma odası kadar bahçe var bize ait bı ara patlıcan biber ektik iki -3 günde bir bir market poşeti dolusu toplardim zor geldi bıraktık :))
Aynen ben bile düşünüyorum balkona büyük saksılarda yapmayıHerşey pahalı abla soğan ekmegime pişman oldum
Evet aynen öyle geliyor buram buramOrjinal dediğin hayvan şeyi demi Biz de bahçeye ondan döküyorduk, özel olarak abim hayvan gübresi toplamaya gidiyordu el arabasıyla
Ben ağzımı burnumu bağlıyordum dökerlerkenEvet aynen öyle geliyor buram buram