• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Makarna Tarifi ''hangisidir?

• Ankete Katılan
    924
  • Anket Kapalı .
Yiyorum yiyorum, hatta bugün balık yedim :süslü:, dünde ciğer :süslü:

Biz yemek 2 kasik unlu, gelmek löp löp yağ :KK51:
Ciğeri balığı nasıl😫 pişirip yedin peki :KK14:

Benim cileklerimi kimse görmedi yeniden atayım :KK45:
IMG_20190428_191401.jpg

MaşaAllah ne kadar güzel olmuşlar😍
Bilseydim kişi atlatıp tekrar yeseridgini diğerlerini de koklemezdik bir tane bu kalmıştı bu meyve verdi ama başka yerden de patladı 3 yaprağı var şimdilik meyve vermedi :KK49:

İstanbul'da bizim bahçemizde de vardı annem ekerdi, ne de lezzetli olurdu:) Toprağı da iyi herhalde çok güzel büyümüşler:)
Her sene orjinal tezek atılıyor (: bir oturma odası kadar bahçe var bize ait bı ara patlıcan biber ektik iki -3 günde bir bir market poşeti dolusu toplardim zor geldi bıraktık :))

Bilseydim kişi atlatıp tekrar yeseridgini diğerlerini de koklemezdik bir tane bu kalmıştı bu meyve verdi ama başka yerden de patladı 3 yaprağı var şimdilik meyve vermedi :KK49:
Güzel büyümüşler ekmeye devam et canım, çoğalırlar ne güzel:) Çilek pahalı zaten😅

Her sene orjinal tezek atılıyor :-) bir oturma odası kadar bahçe var bize ait bı ara patlıcan biber ektik iki -3 günde bir bir market poşeti dolusu toplardim zor geldi bıraktık :))
Orjinal dediğin hayvan şeyi demi😅 Biz de bahçeye ondan döküyorduk, özel olarak abim hayvan gübresi toplamaya gidiyordu el arabasıyla:70:

Orjinal dediğin hayvan şeyi demi😅 Biz de bahçeye ondan döküyorduk, özel olarak abim hayvan gübresi toplamaya gidiyordu el arabasıyla:KK70:
Evet aynen öyle geliyor buram buram :D

Back