- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.760
Daha oynayacağım da kız müsaade etmiyor oturaklı benim kız anası gibi degilSefan olsun oh oh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha oynayacağım da kız müsaade etmiyor oturaklı benim kız anası gibi degilSefan olsun oh oh
İki kişilik oynuyorum evladım deDaha oynayacağım da kız müsaade etmiyor oturaklı benim kız anası gibi degil
Doğum günü kutlu olsun naif ,yakışıklı kuzucuğun♥İyi akşamlar hanımlar nasılsınız internetim bitti benim eşimden çekiyorum özledim buraları valla @tontriko canım hayırlı olsun birinciliğim @biravucmutluluk seni de tebrik ederim canım inşallah doğru etiketlemişimdir Azerncim öpüyorum hepinizi oğluşun Doğum günüydü bu gün kuzum 3 yılını doldurdu teyzeleri
Çok teşekkür ederiz canımDoğum günü kutlu olsun naif ,yakışıklı kuzucuğun♥
Hoşgeldinİyi akşamlar hanımlar nasılsınız internetim bitti benim eşimden çekiyorum özledim buraları valla @tontriko canım hayırlı olsun birinciliğim @biravucmutluluk seni de tebrik ederim canım inşallah doğru etiketlemişimdir Azerncim öpüyorum hepinizi oğluşun Doğum günüydü bu gün kuzum 3 yılını doldurdu teyzeleri
Rica ederim canımÇok teşekkür ederiz canım
Doğum günü kutlu olsun o tatlı böceğin :))İyi akşamlar hanımlar nasılsınız internetim bitti benim eşimden çekiyorum özledim buraları valla @tontriko canım hayırlı olsun birinciliğim @biravucmutluluk seni de tebrik ederim canım inşallah doğru etiketlemişimdir Azerncim öpüyorum hepinizi oğluşun Doğum günüydü bu gün kuzum 3 yılını doldurdu teyzeleri
İki kişilik oynuyorum evladım de
Beni niye cagirdin 1 oy daha almışım onu mu göreyim istedin kazen bildirim yollamazsa gelmiyorum
Bu msj i alimtilayop kazen i etiketleyeuyim mıBeni niye cagirdin 1 oy daha almışım onu mu göreyim istedin kazen bildirim yollamazsa gelmiyorum
Sıkıntı yok yapabilirsin ☺Bu msj i alimtilayop kazen i etiketleyeuyim mı
Sen seçim yapsaydın belki böyle olmazdı.İlla 2 sunum dedin al sana iki sunumHata senin benim değil:)Ahh benim yavru kuslarim nasil da bakiyolar annelerinesiz 5. olacak kuslarmiydiniz?hep o nevo teyzeniz yuzunden bi vesikalik fotonuzu attirmadi
Not:Nevo mesajimi begen
Gerçekten neden bildirim gitmiyor son iki günBeni niye cagirdin 1 oy daha almışım onu mu göreyim istedin kazen bildirim yollamazsa gelmiyorum
Bildirim gönderildi canımGerçekten neden bildirim gitmiyor son iki gün
Tek bildirim gitti diye biliyorum ablaBildirim gönderildi canım
Canım zaten bir sefer gidiyor.Sadece geçen kategori 3 kez gitti.Oda görüntüleme fazla olursa sponsor alırız diye:)Bu ay öyle bir durum varsa tekrar gider yoksa yıllardır tek bildirim gidiyor:)Tek bildirim gitti diye biliyorum abla
Sağolasın canım amiiiinDoğum günü kutlu olsun o tatlı böceğin :))
Sağlıklı huzurlu ve mutlu nice güzel yaşlara görsün :))
Eveeetİkimizde ateş grubu mu oluyoruz ?
Bu ne cesaretSıkıntı yok yapabilirsin ☺