Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha iyi ol inşallahİyiyim bayağı iyiyim 87 oy
Düz hesap 100 olsunDaha iyi ol inşallah
Belki olurDüz hesap 100 olsun
Mamalarda da 2 kez gitti ben de hep 3 gidiyor sanıyordumCanım zaten bir sefer gidiyor.Sadece geçen kategori 3 kez gitti.Oda görüntüleme fazla olursa sponsor alırız diye:)Bu ay öyle bir durum varsa tekrar gider yoksa yıllardır tek bildirim gidiyor:)
Bir bidirim daha gitseydi belkiBelki olur
Oda ilk yarışma olduğu için öyle gitmiştir:)Mamalarda da 2 kez gitti ben de hep 3 gidiyor sanıyordum
Ama bildirimler görünmüyor ki bazen mesela bunun bildirimi ben de araya kaynamış görmedim bile öyle çok kişi vardırOda ilk yarışma olduğu için öyle gitmiştir:)
Onun için yapacak bir şey yok canım.Görmeyenler kadar fazla gittiği için şikayet edenlerde var.Ortası yok bunun:)Ama bildirimler görünmüyor ki bazen mesela bunun bildirimi ben de araya kaynamış görmedim bile öyle çok kişi vardır
Çok ilginçOnun için yapacak bir şey yok canım.Görmeyenler kadar fazla gittiği için şikayet edenlerde var.Ortası yok bunun:)
İnşaaallah oğluyuz memnuniyetimiz veya memnuniyetsizliğimiz bitmiyor:)Çok ilginç
69 oldum
Pazar pazar anca bu kadar
Sen bilmek var diyet?
Yemiyon icmion mu diyeceğim gerçekten yemiyorsuj galiba masallah69 oldum
Pazar pazar anca bu kadar
Ahahhh fazla un yok ya 2 bardakcıkSen bilmek var diyet?
Bazı hanımlarda var kilo, biz yapmak diyet
Fazla yağ da yoktur ondaAhahhh fazla un yok ya 2 bardakcık
Yiyorum yiyorum, hatta bugün balık yedim , dünde ciğerYemiyon icmion mu diyeceğim gerçekten yemiyorsuj galiba masallah
Biz yemek 2 kasik unlu, gelmek löp löp yağAhahhh fazla un yok ya 2 bardakcık
Evveet yarımdan bir parmak eksik bardakcıkFazla yağ da yoktur onda