Abla loliş diyince gençliğim aklıma geliyor gözlerim uzaklara dalıyor hüzünleniyorumSöz veremem loliş
Günaydın canımGünaydın pazarın erkencileri
Günaydın canım
Indir merdaneyi bak kötü şeyler olacakBen de varım
Hala satan yerler var burdaAbla loliş diyince gençliğim aklıma geliyor gözlerim uzaklara dalıyor hüzünleniyorumgençlik derken çocukluk yani loliş şekerler vardı kolalısı falan topitopun yassı haliydi aaaay ne güzeldi ozamanlar olsada yesek bide tabi efsana cino
Gormeyeli kaç gün oldu onlar bile sinirlendirmedi benisana özel
Yaa yıllar önce bende bulmuştum cinoyu hem de burda kenar köşede kalmış bi bakkal da yani market değilHala satan yerler var burda
Bakkallar da oluyor zaten canım büyük marketlerde yok ☺Yaa yıllar önce bende bulmuştum ama hem de burda kenar köşede kalmış bi bakkal da yani market değilbulsam kutu kutu alırım bide luna vardı bayılıyodum onuda buldum kutularla aldım ama sonra onuda kaybettim
Günaydın ❤Gunaydinlarr ❤❤
Günaydın ❤ ❤Günaydın pazarın erkencileri
Ne güzel şeyler hatirlatmisim sana :))Abla loliş diyince gençliğim aklıma geliyor gözlerim uzaklara dalıyor hüzünleniyorumgençlik derken çocukluk yani loliş şekerler vardı kolalısı falan topitopun yassı haliydi aaaay ne güzeldi ozamanlar olsada yesek bide tabi efsana cino
Günaydın canım :)Günaydın ❤❤
Ben seni çok merak ettim kız zehirlendin sandımGormeyeli kaç gün oldu onlar bile sinirlendirmedi beni
bilmiyorim ki kime gitti oyu ://Geçen kategori bana oy vermismiydi acaba
ben varım bacım Ramazan'ın ilk yarısı eşim akşam evde yokMerak etmeyin ben hepinizin yerine dogurdum
E ben de varim ask olsun
Gunaydin gizlaa
Ben sanirsam ramazan yarismasina katilcambaksana kimse katilmiyomus tek basina katilip birinci olmayi planliyorum tabi nevo bi giciklik yapmazsa
Geçen kategori bana ve Azerin'e verdi KazenGeçen kategori bana oy vermismiydi acaba
Kurtulamadiniz benden turp gibiyimBen seni çok merak ettim kız zehirlendin sandım
Isabel den bende almıştım sanki kazeni hatırlamıyorum ☺Ben daha hiç oyunu almadım kendisinin isabelin 3 kere oyunu aldım@Canfeb