İyi geceler canımİyi geceler gençler
Dur bakiyim varmiNe yapım gi ben geldim millet gittioda annesine gidecekti pek görmedim bugün bak acıktım simdi çiğköfte varmı çiğköfteeee .
Onun artık bilmem kaçıncı ban olduğundan uzun sürüyorAy ne uzun ban yedi o yaa öylee naptı KK da adammı gırtlakladı yazık
Geçen kategori bana oy vermismiydi acabaKazen tezi curumedi yineinşallah bana oy vermez bir daha ki kategori
Oney gi secemiyom buradan pek benzemiyoDur bakiyim varmibu var yenmi
Menü gibi düşün bi bolmede de çiğ köfte var işte bak orda ben gördümOney gi secemiyom buradan pek benzemiyo
Pek uzak kalsada kendisi, tarifi hep burda tam tekmil burada ne cook burada öyleee hain domdom tarifinide alıp götüreydi tontiOnun artık bilmem kaçıncı ban olduğundan uzun sürüyor
Tamam öyle hayal edeyim ben kandır çocuğumyaaaMenü gibi düşün bi bolmede de çiğ köfte var işte bak orda ben gördüm
Sus yemeğini ye car car car aaaa lütfen ama arkadaşım bak nerdeyse eski canfeb olcaktim rica ediyorum yermisinTamam öyle hayal edeyim ben kandır çocuğumyaaa
Gelsin sorariz niye bırakmış 2. Ile 3. sorsun ilk 3 e giremedik genePek uzak kalsada kendisi, tarifi hep burda tam tekmil burada ne cook burada öyleee hain domdom tarifinide alıp götüreydi tonti
Yerim senin çakma kibarlığınıSus yemeğini ye car car car aaaa lütfen ama arkadaşım bak nerdeyse eski canfeb olcaktim rica ediyorum yermisin
Allahım ikidir böyle oluyomya ben bi sonlardan çıkamıyom nazla niyazla geldi oylar 15 oldum takıldım amaaaa götüren götürdü çenemiziGelsin sorariz niye bırakmış 2. Ile 3. sorsun ilk 3 e giremedik gene
Yok salmam içerde mapus yatıyor oYerim senin çakma kibarlığınıçıkart içindeki Cüneyt arkını çıkart tutma içinde dert olur sonra saluver gitsin
Öyle ramazana menu dusunelimAllahım ikidir böyle oluyomya ben bi sonlardan çıkamıyom nazla niyazla geldi oylar 15 oldum takıldım amaaaa götüren götürdü çenemiziyormayak
Neysem ben sonra bir beraat ettiririm onuuYok salmam içerde mapus yatıyor o
Acaba geceleri salsam miNeysem ben sonra bir beraat ettiririm onuu
Benim masam yok gi millet masa kurmuş hadi onu gectim bi yol bulurum bi köşe falanda bi baktımda hem nebilim yap okadar bide aşama çek sunum falan pek bi gözüm kesmedi çok harika şeyler olmuş bana yine ensonlar kalır zaten alacağım tarifler kapılıyo sona dona kalıyomÖyle ramazana menu dusunelim
Kocişine doğru sal en iyisiAcaba geceleri salsam mi
Yer sofrası da olur canım menunu güzel seçmeye bak sen bak Vuslat 2 olmuş yer sofrasiyla ☺Benim masam yok gi millet masa kurmuş hadi onu gectim bi yol bulurum bi köşe falanda bi baktımda hem nebilim yap okadar bide aşama çek sunum falan pek bi gözüm kesmedi çok harika şeyler olmuş bana yine ensonlar kalır zaten alacağım tarifler kapılıyo sona dona kalıyom
Evde olsa salardim gece kocayi saliyom dışarıKocişine doğru sal en iyisi