- 29 Nisan 2015
- 31.356
- 105.528
Duydum merak ettim onun sofrayı valla katılırsam o şekil bişekil yaparım artıkta menü lazım menüüü :)))Yer sofrası da olur canım menunu güzel seçmeye bak sen bak Vuslat 2 olmuş yer sofrasiyla ☺
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Duydum merak ettim onun sofrayı valla katılırsam o şekil bişekil yaparım artıkta menü lazım menüüü :)))Yer sofrası da olur canım menunu güzel seçmeye bak sen bak Vuslat 2 olmuş yer sofrasiyla ☺
Neysem sen yine çok şey yapma arada uysal ol kedi gibiEvde olsa salardim gece kocayi saliyom dışarı
Tamm ben elit cizgimden cikmadan yatayim ozamanNeysem sen yine çok şey yapma arada uysal ol kedi gibi
Tamam yat yat sonra hortlatırım senin mapustakini iyi geceler cankuşTamm ben elit cizgimden cikmadan yatayim ozaman
Merak etmeyin ben hepinizin yerine dogurdumvalla abla trilyon vercem deseler bile isteye yapmam rabbim veirrse karşı gelmem ama ben almayayım kafam yorgun sırtım belim yorgun her zerrem kısacası
Bak cici cici çok güzel oldun
E ben de varim ask olsunAynen bir sen bir hanım abla var:)
Haklısın seni unuttumMerak etmeyin ben hepinizin yerine dogurdum
E ben de varim ask olsun
Günaydın hayırlı pazarlar ❤Günaydın hayırlı pazarlar
Söz veremem loliş
Günaydın hayırlı pazarlar
Günaydın canlarGünaydın hayırlı pazarlar ❤
Aşure sevmem ben,puding yapana veririmBen masa düzeninden çok tarife oy verirdim şimdi aşure yapan la puding yapan bir olur mu :))
Sensin balBalsın sen bal
Günaydın ❤ ❤Günaydın
Günaydın beni unuttun galibaGunaydin gizlaa
Ben sanirsam ramazan yarismasina katilcambaksana kimse katilmiyomustek basina katilip birinci olmayi planliyorum tabi nevo bi giciklik yapmazsa
Ben de varımGünaydın beni unuttun galiba