Patentten parayı bulursunPatentinide aldımmı tamamdır
Bakkkk sennn
Aynennn
Bitti paracıklar
Aminnn Allaaaahh razı olsun kuzummmmmAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin İnşaAllah canım
Benimde kurabiye yapmam lazım biri benim yerime yapsınKocisi ise yollayip Leslie yapcam sonra ugrarim see you gençler
See you one year later canımKocisi ise yollayip Leslie yapcam sonra ugrarim see you gençler
Ne kurabiyesi canımBenimde kurabiye yapmam lazım biri benim yerime yapsın
Farketmez yarın Urfa'ya gideceğiz eşim yanımızda olsun atıştırırız dediNe kurabiyesi canımşöyle yapayim
Benide ise alırsın artık abla bankacılık ve sigortacılık mezunuyum işine yararım bir kerede ben torpilli is bulayimKöşe olurımm
Ne işiniz var Urfa da canım :) ya aramızda ne kadar çok km var dimi ama sanki de hiç mesafe yok gibiFarketmez yarın Urfa'ya gideceğiz eşim yanımızda olsun atıştırırız dediBugün temizlik yaptım,bazlama yaptım ,sıra ona gelmedi:)Yap benim yerime yolla:)
Gezmeye gideceğiz canım Halfeti,Balıklı Göl gezeceğiz:)Ne işiniz var Urfa da canım :) ya aramızda ne kadar çok km var dimi ama sanki de hiç mesafe yok gibi
Yapardı. Valla orda olsam getirirdim hemen
EveeeeetKöşe olurımm
GeldimNereye gittiniz
Hani bir laf varyabişey kaçınılmazsa zevk almaya bakacaksın diye o durumdayımÇok mutlusun maşaallah