Ben de ne yazmış diye tekrar baktım, ben göremedim herhalde dedimYapmış yazacaktım yazmış yazmışımAfiyet olsun
İnanacak şimdiEvet konferans yaptık
Hiç birşey yapmayınca insan daha çok yoruluyorBen çok yoruldum bugün halbuki hiç bişey yapmadım ://
Aynı yerde olmak çok farklı minikim yahissedenler olmuştu ama çok da uzak değiliz yiaaa
Trendlerden buluyorum ben konuyu yada tarayıcıya kk makarnalar yaz çıkar abla direk girrersij
İki TV candırya bizde olum eşim paytahti izliyore ben hercai vallahi televizonu paylaşamaz oldukdizile yüzünden
Reklam aralarında kanal değiştirinya bizde olum eşim paytahti izliyore ben hercai vallahi televizonu paylaşamaz oldukdizile yüzünden
Sağol canımAfiyet bal şeker olsun
Bazen oturmak da yoruyor insanıBen çok yoruldum bugün halbuki hiç bişey yapmadım ://
İşte arada kafa başka yere gidiyor yanlış yazıyorumBen de ne yazmış diye tekrar baktım, ben göremedim herhalde dedim
Yalan değil sende yoksun bilmiyorsunİnanacak şimdi
İllaki öyledir o gün babam kabus görmüş ben onu da unutmuyorum biraz tirajı komik amaAynı yerde olmak çok farklı minikim ya
Allah tan anlıyoruz birbirimizin ne demek istediğiniBen de ne yazmış diye tekrar baktım, ben göremedim herhalde dedim
Senin kocan kızar
Çok zekiyiz leb demeden Çorum'u biliyoruzAllah tan anlıyoruz birbirimizin ne demek istediğini
Benim bey şehir dışında ,mesaj yazıyor,arada arıyorDiğerlerinede mi telefon geldi acaba
Aynen canımÇok zekiyiz leb demeden Çorum'u biliyoruz
Allah kimseye yaşatmasın. Panik ve o korku hiç unutulmazİllaki öyledir o gün babam kabus görmüş ben onu da unutmuyorum biraz tirajı komik ama
Gece deprem olunca uykudan kalkmış telaşla o kabus olduğunu düşünüyor ama annem gerçekten öyle bişey yaşandı diyor kalkmış tek tek bizi saymış yarı uykulu anneme de biri eksik diyormuş
Kendini saymiyormus canımın içiçok korkmuş öğün aslında