- 1 Kasım 2011
- 19.185
- 32.033
Yok inanmamİnanacak şimdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok inanmamİnanacak şimdi
Bazen oturmak da yoruyor insanı
bensizSensiz konferans olur mu
hep öyle diyorsunSenin kocan kızar
Ayyu ne güzel benimki dışarda ya paket bitmiş aradım paketin bitti dedi o zaman benimde bitmiştir dedim kpat hadi kapat dediBenim bey şehir dışında ,mesaj yazıyor,arada arıyor Ergenspor günlere dönüş yaptık
OlmaaaazSensiz konferans olur mu
Şu son deprem çok fenaydi ben dedim tamam bı sefer yıkılacak 6.7 olmuştu yaAllah kimseye yaşatmasın. Panik ve o korku hiç unutulmaz
Uzun süreli ama neyse kafa dinleyeceğimdirmiştibensiz
hep öyle diyorsun
Ayyu ne güzel benimki dışarda ya paket bitmiş aradım paketin bitti dedi o zaman benimde bitmiştir dedim kpat hadi kapat dedi
Biliyorum ben ya işte, minnoşum beni es geçmezSensiz konferans olur mu
Gel gel şaka yapıyor-VUSLAT- bizi istemiyorlar gidelim
AynenAllah tan anlıyoruz birbirimizin ne demek istediğini
Çok acayip bir duygu ya,çaresizlik:/Şu son deprem çok fenaydi ben dedim tamam bı sefer yıkılacak 6.7 olmuştu ya
Zaten yem bitmezse sabahlariz dediUzun süreli ama neyse kafa dinleyeceğimdirmişti
Aynen öyle bitanemBiliyorum ben ya işte, minnoşum beni es geçmez
Gel gel şaka yapıyor
Aynen
Ooh,takil sen de buralardaZaten yem bitmezse sabahlariz dedi
Uzun süreli mi gitti Benim ki evde bile yazıyor mesaj Burada olunca mesaj atıp duruyorBenim bey şehir dışında ,mesaj yazıyor,arada arıyor Ergenspor günlere dönüş yaptık
Onu benimkide yapıyor sipariş veriyor telden :)Uzun süreli mi gitti Benim ki evde bile yazıyor mesaj Burada olunca mesaj atıp duruyor
Cansın senAynen öyle bitanem
Evet öyle gibi görünüyor Odada unutursam o da yazar banaUzun süreli mi gitti Benim ki evde bile yazıyor mesaj Burada olunca mesaj atıp duruyor
Aynen öyle bitanem
Öhö öhöCansın sen
Benimki gıcıklık yapıyor Napıyon, neye gülüyon diye yazıp duruyorOnu benimkide yapıyor sipariş veriyor telden :)
zaten öyle canim komanda ellerde geziyorben elimde merdane reklemı bekliyorum reklam olunca komanda bendeReklam aralarında kanal değiştirin
Bana yazan yokEvet öyle gibi görünüyor Odada unutursam o da yazar bana
Kiskaniyolla buradayız diyeBenimki gıcıklık yapıyor Napıyon, neye gülüyon diye yazıp duruyor
Mesaj beleş olunca Allah kavuştursun canım benimEvet öyle gibi görünüyor Odada unutursam o da yazar bana