Tatlı kız olursan özlerim tabii :))Hosbulduk ozledinmi beni
benimkiler taze iken yiyor sadece ilk gün :/Ben yemeği ayransız yiyip üstüne içiyorum bir bardakAma Küçük kızım sevmedi bir türlü ayaranı, yoğurt olarak yiyor ama ayran olunca içmiyor
bakışlara gurbannnnBen hep datluyum
bende herşey uyku yapıyorBana sarımsaklı yoğurt uyku yapiyor
Ben banlanmam banlarim diyorsujBilmiyorum vallahi hiç banlanmadım:)
Yandık desene12'den sonra yenileniyor mu
bu gun mu oldu3.9 merkez üssü 30 km falan ama ben 10 dk öncesinde hafif bir sarsıntı daha hissetmiştim o zamanda olmuşAllah afetinden korusun
27 si diyo inşallah hiç bitirmemistim12'den sonra yenileniyor mu
Senin uyumak için sebebe ihtiyacın yok
benimkiler taze iken yiyor sadece ilk gün :/
bakışlara gurbannnn
bende herşey uyku yapıyor
Ben banlanmam banlarim diyorsuj
Tamam o zaman bu gecedir:)27 si diyo inşallah hiç bitirmemistim
Zaten yakın şehirlerdeki bile değildim,hatirlamazsin yaniBen onu hiç hatırlamıyorum 9 yaşındaydım ya o zamanama 3 gün sonra doğum gunhndu annem izin vermedi kutlamaya onu hatırlıyorum
Yok canım pazar günü 16 40 da :)bu gun mu oldu
Ellerine sağlık çok güzel olmuşKızlar oğlum akşam kahve yaptı.İlla anne resmini çek paylaş dedi resim çekti şimdi soruyor paylaştın mı:)Eki Görüntüle 2262891
Kaçalım ortalığı dağıtacakYandık desene
Ben denedim bugün çıkış yapıp, göremedimNeden ki ben bakıyorum girmeden ://
MaşaAllahBen yemekte en az 3 bardak ayran içerim her lokmada bir yudum yoksa yiyememAma çocuklar dediğin gibi:)
Allah muhafaza, amin3.9 merkez üssü 30 km falan ama ben 10 dk öncesinde hafif bir sarsıntı daha hissetmiştim o zamanda olmuşAllah afetinden korusun
AminAllah tekrarını yasatmasin
Teşekkürler teyzesi:)Ellerine sağlık çok güzel olmuş
Dünün acısı fena çıkarKaçalım ortalığı dağıtacak
evet tazecigim hayla :))Bebeymişsin daha
paketlerimiz aynı gün bitiyor yoksa biz kardesmiyiz27 si diyo inşallah hiç bitirmemistim
Yeter ki vakit olsun :))Senin uyumak için sebebe ihtiyacın yok
Ellerine sağlık ohhh mis bol köpüklü olmuşKızlar oğlum akşam kahve yaptı.İlla anne resmini çek paylaş dedi resim çekti şimdi soruyor paylaştın mı:)Eki Görüntüle 2262891
bende istiyommmKızlar oğlum akşam kahve yaptı.İlla anne resmini çek paylaş dedi resim çekti şimdi soruyor paylaştın mı:)Eki Görüntüle 2262891
bende istiyommm
nefis görünüyor ellerine sağlıkKızlar oğlum akşam kahve yaptı.İlla anne resmini çek paylaş dedi resim çekti şimdi soruyor paylaştın mı:)Eki Görüntüle 2262891
Pek hava attı ablalarınaevet tazecigim hayla :))
paketlerimiz aynı gün bitiyor yoksa biz kardesmiyiz
Yeter ki vakit olsun :))
Ellerine sağlık ohhh mis bol köpüklü olmuş
Sağol canımnefis görünüyor ellerine sağlık