- 24 Haziran 2015
- 39.829
- 154.414
Bana sarımsaklı yoğurt uyku yapiyorYok bana etki etmiyor Ne kahve uykumu kaçırıyor ne de yoğurt uykumu getiriyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana sarımsaklı yoğurt uyku yapiyorYok bana etki etmiyor Ne kahve uykumu kaçırıyor ne de yoğurt uykumu getiriyor
Oy oy oy merak mı ettin sen beni bugün cuma takima hemen girip çıktım mecburBiz burda kesin bi sey oldu diye merak edelim hanfendi sabah diyet topigine ugrayip ciksin
Şiddetli mi olduGeçen gün deprem oldu burda Pazar günü o günden beri halen sallanıyorum ya benim panik atağımmı var acaba
Hatunun dibisin maşaAllah çoook seviyorum seni Allah razı olsunnTatlı dil beni bile deliğimden çıkarır
Ben yemekte en az 3 bardak ayran içerim her lokmada bir yudum yoksa yiyememAma çocuklar dediğin gibi:)Ben yemeği ayransız yiyip üstüne içiyorum bir bardak Ama Küçük kızım sevmedi bir türlü ayaranı, yoğurt olarak yiyor ama ayran olunca içmiyor
Bana sarımsaklı yoğurt uyku yapiyor
Bilmiyorum vallahi hiç banlanmadım:)Ben o zaman söyledim yöntemini bence o cevapla tuşu göremeyince morali bozuluyor dur
Off ne geceydi ya99dakini yaşadıysan normal :/Faciaydi
Bende iceceksiz yemek yiyememBen yemekte en az 3 bardak ayran içerim her lokmada bir yudum yoksa yiyememAma çocuklar dediğin gibi:)
Cümlemizden kuzum,ben de seni çok seviyorumHatunun dibisin maşaAllah çoook seviyorum seni Allah razı olsunn
3.9 merkez üssü 30 km falan ama ben 10 dk öncesinde hafif bir sarsıntı daha hissetmiştim o zamanda olmuş Allah afetinden korusunŞiddetli mi oldu
Allah tekrarını yasatmasinOff ne geceydi ya
Aynen bende öyleyim:)Sabah,çay veya süt olacak:)Bende iceceksiz yemek yiyemem
Bebeymişsin dahaBen onu hiç hatırlamıyorum 9 yaşındaydım ya o zaman ama 3 gün sonra doğum gunhndu annem izin vermedi kutlamaya onu hatırlıyorum
Hosbulduk ozledinmi beniHoşgeldin :))
12'den sonra yenileniyor mu400 mb ım var 12 ye kadar yetermi acaba
Allah bir daha yaşatmasın O yıldızlar hele,hayret edilecek bir şeyOff ne geceydi ya
Sen hep sağlıklı şeyler seviyorsun ablam gibi :)Aynen bende öyleyim:)Sabah,çay veya süt olacak:)