Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gel ben de öpeyimOpun beni
Hayırlı akşamlar canımHayırlı akşamlar
Size ancak bu saate sıra geliyor.Durumlar nasıl olay yok sakin değil mi her şey:)Nevo gibi öpen yok nerde o Nevreste özlemekten eriyelimmi istiyosun
Yeni bitti canım da calısıyorum cook bakamıyorum buralaraZipzip- nerdesinnnnnnnnn gell özledik bitmedimi raporlar
İyi insan lafın üstüne geldiHayırlı akşamlar
Hayırlı akşamlar ❤Hayırlı akşamlar
Nisan yağmuru gibi geliyorBiz güzel öpmüyor muyuz
Birazdan gelir, bu saatlerde geliyor genelde:)
Allah kolaylık versin canımYeni bitti canım da calısıyorum cook bakamıyorum buralara
Canım komşum arayı açma Allah kolaylık versinYeni bitti canım da calısıyorum cook bakamıyorum buralara
Akrostişi farkettimNisan yağmuru gibi geliyor
Evvabın kalbini titretiyor
Vuslata da gün doğuyor
O bir Guru kraliçe o bir canımızın içi
Aaa ne olabilir ki tabiiki aakin sakin oy kullanıyozSize ancak bu saate sıra geliyor.Durumlar nasıl olay yok sakin değil mi her şey:)
Çok aşkroşik yazarımAkrostişi farkettim
Canım bu muhabbet bu bölümde hep yapılır.Sen yenisin ondan alınıyorsun yada heyecan yaptın kafaya takıyorsun.Yoksa burada hepimiz arkadaşız .Tontriko'da 1 yıldır yarışmalara katılıyor kılpayıda kaçırdı,sonlardada oldu ve hep güzel tarifler paylaştı.Bu kadar yaklaşınca ve kendisi olmayınca destek olunmuş .Ve inan kimse kimseden etkilenmiyor.Bak burada çok yakın olduklarım var biribirimize bile vermeyiz yada o verdi diye oy vermeyiz.Sende alışacaksın bir kaç kategori sonra yeni gelen ve bu tavırda olan birine neden böyle yapıyor diye şaşıracaksın.Ben de biliyorum bir etkisi olmadığını ama bana garip geliyor bu söylemler
Tamam komsum işlerim bitsin gelicemCanım komşum arayı açma Allah kolaylık versin
Birileri kulağımı çekmiş olabilirİyi insan lafın üstüne geldi
Hayırlı akşamlar canım nasılsınHayırlı akşamlar canım ♥
Nasılsın canımHayırlı akşamlar ❤
A aa kim çekmiş benim minnoşumun kulağınıBirileri kulağımı çekmiş olabilir