- 24 Eylül 2018
- 98.535
- 295.006
- 698
Ben de piremses olayımBen de kraliçe
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de piremses olayımBen de kraliçe
Ben sana birşey demiyorum abla ama ben de bu ortamdayım sonuçta ve yakın oylar bunşekilde davranmak normal mi sabah da birine oyununilk tarife ver diyorlar bana çok ayıp geldiCanım niye bu kadar ciddiye alıyorsun, eğleniyoruz, sohbet ediyoruz, yarışma bahane bu taraftan bak:) Misal ben, 25. kez katıldım hem de genelde uğraştırıcı tariflerle katılıyorum ama 1.liğim yok, yine de katılıyorum maksat eğlence olsun❤
Yaa yerim seniOkurum tabii güzel kalplim
Aleykum selamSelamun aleyküm bende kralcı
Tamam ben de senin annen olayım o zaman piremsesin annesi ana kraliçeBen de piremses olayım
Sen ne söylersen kabulum ,ićin dışın bir ,öğrendim ben seniYaa yerim seni
Yaa şapşik yazıyordum az kalsın Benim kızım hoşuna giden şeyler söyleyince şapşik diyor bana
Bana uyarTamam ben de senin annen olayım o zaman piremsesin annesi ana kraliçe
Aleykumselam şekernurSelamun aleyküm bende kralcı
Canım benim bunu hep yapıyoruz zaten, şakasına bana ver falan diye, yoksa ciddi oy istemek zaten yasak:) O yoruma karşılık ben de yazmıştım hatta, son tarife versin diye:) Boşver canım eğlenmeye bakalım, zaten oy verenler yazdıklarımızı okumadan oylarını verip gidiyorlar:)Ben sana birşey demiyorum abla ama ben de bu ortamdayım sonuçta ve yakın oylar bunşekilde davranmak normal mi sabah da birine oyununilk tarife ver diyorlar bana çok ayıp geldi
Yok artık bir de dalga mı geçiyorsunuzSelamun aleyküm bende kralcı
Ben de biliyorum bir etkisi olmadığını ama bana garip geliyor bu söylemlerCanım benim bunu hep yapıyoruz zaten, şakasına bana ver falan diye, yoksa ciddi oy istemek zaten yasak:) O yoruma karşılık ben de yazmıştım hatta, son tarife versin diye:) Boşver canım eğlenmeye bakalım, zaten oy verenler yazdıklarımızı okumadan oylarını verip gidiyorlar:)
Sen istediğini yazıyorsan ben de yazarım.Kelle kesenmiyimde ben dedim diye oy verecekler. Hangi biri beni tanıyorki ben dedim diye oy versin? Yada ben sitede görevlimiyimde insanlar üzerinde bir yaptırımım olsun? En basiti ben bile oyumu başka tarife vermişken hemde..
2 tarif yarışıyorsa birini tutmam heleki sahibi yoksa tutmam benim kararım. Ortamı gerip durmayın. Eğleniyoruz burda alınganlık yapıpda milleti germeyin.
Bugünü uğurlu günüm olarak kayıt ediyorum, en çok güzel sözler duyduğum gün olarakSen ne söylersen kabulum ,ićin dışın bir ,öğrendim ben seni ♥
Ne ile , kiminle ve neden?Yok artık bir de dalga mı geçiyorsunuz
Bana uydu bileBana uyar
Yaz tabii en doğal hakkın :)Sen istediğini yazıyorsan ben de yazarım.
Süper oldu buBana uydu bile