- 1 Kasım 2011
- 19.185
- 32.033
- 798
EveeettHadi yaOrtak nokta çok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
EveeettHadi yaOrtak nokta çok
Aynen çok eğlenceli:) Ama son soruda elenince sinir oluyorumBen 2-3 ay önce sildim ama yazın geri yüklerim eğlenceli oluyordu:)
Evet öyle çok olduÖzellikle görsel yarışmalarda tüm soruları cevaplıyordum:)Aynen çok eğlenceli:) Ama son soruda elenince sinir oluyorum
Keşke hep görsel olsa iyi oluyor Bugün resimli hadi var, sadece resim soruları soruluyor:)Evet öyle çok olduÖzellikle görsel yarışmalarda tüm soruları cevaplıyordum:)
İşte onu diyorum onda hep alıyordum:)Telefonum öyle dolu ki bugün 250 tane resim çektim:)Etkinliğimiz vardı:)Keşke hep görsel olsa iyi oluyor Bugün resimli hadi var, sadece resim soruları soruluyor:)
Benim ilk olacak bakalım kaçıncı soruda dırt edicem Flaş yok mu aktarsan:) Yüklersen beni yaz kız referans joker gelsinİşte onu diyorum onda hep alıyordum:)Telefonum öyle dolu ki bugün 250 tane resim çektim:)Etkinliğimiz vardı:)
Ama tarifin bilindik ve güzel onunda etkisi var:)Bundan sonra katılırsam çiçekti, süstü yapmıcam Süssüz daha çok oy geldi
Teşekkür ederim canım aniden dışarı çıkmam gerekti geldimKalbimi paketledim sana kuzum♥
Canım sürekli aktarıyorum ama bizim etkinlik bitmiyor .Özel fotoğrafçılarıyımBenim ilk olacak bakalım kaçıncı soruda dırt edicem Flaş yok mu aktarsan:) Yüklersen beni yaz kız referans joker gelsin
25 yarışmada ilk kez bu kadar oy aldım 1.olmuş kadar sevindimAma tarifin bilindik ve güzel onunda etkisi var:)
İyi o zaman memnun olmada güzel25 yarışmada ilk kez bu kadar oy aldım 1.olmuş kadar sevindim
Fotocu Nevoş Fotoğraf başına para al, o parayla da bir tane fotoğraf makinasıCanım sürekli aktarıyorum ama bizim etkinlik bitmiyor .Özel fotoğrafçılarıyım
Öyle olsa şimdi köşe olmuştum.Bulunduğum her ortamda resimleri bana çektirirlerFotocu Nevoş Fotoğraf başına para al, o parayla da bir tane fotoğraf makinası
İyi o zaman memnun olmada güzel
Tamam sen ticarete dök bunu benceÖyle olsa şimdi köşe olmuştum.Bulunduğum her ortamda resimleri bana çektirirler
Daha yeni başladı oyların çoğalır
74 oy 74ü hiç görmedim mutlu olmam mı
Telefonumu bozdunuz yeni almanız lazım diyorumTamam sen ticarete dök bunu bence
Vallaha mı 100ü görsem daha birşey istemem 1 bildirim daha gitse fena olmazDaha yeni başladı oyların çoğalır
Bu da iyi fikir alsınlarTelefonumu bozdunuz yeni almanız lazım diyorum