• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Makarna Tarifi ''hangisidir?

• Ankete Katılan
    924
  • Anket Kapalı .
🙏🏼Allahım şükürler olsun Zipzip- Zipzip- a uyupta makarna yapmamışım. Burada kesin sonuncu olurdum. 11 oyum var beni seven 11 güzel arkadaşım. 4-5 te görenler vermiş sağolsunlar. Ümidediyorum mamalarda sonuncu olmam ama burada olsam herkesin sevdiği bol bol yaptığı salçalı makarnayla sonuncu olurdum.
@Kirmizi pabuc maşallah 🧿 canım kk sana gelmiş
@BirTutamMutluluk20 canım ne güzel kuş kondurmuştun 1. Lik sende sanıyordum. Canın sağolsun. Tekrar hepinizin ellerine sağlık
Ben Nevreste NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. yi tutuyorum herkesi burada biraraya getirip bu güzel tarifleri herkese ulaştırdığı için 💋
Sadece yarışmıyoruz aslında biz burada hayatımızı paylaşıyoruz.Ekmeğimizi bölüyoruz değil mi:)

Nisan yağmuru gibi geliyor
Evvabın kalbini titretiyor
Vuslata da gün doğuyor
O bir Guru kraliçe o bir canımızın içi :KK68:
Ayyy bu bana mıydı şimdi farkettim teşekkür ederim:60::KK36:

Sadece yarışmıyoruz aslında biz burada hayatımızı paylaşıyoruz.Ekmeğimizi bölüyoruz değil mi:)
Kesinlikle; paylaşımlara bakıyorum da herkes dostça ve içten. Herkesin birbirine katkıda bulunduğu keyifli bi platform. Sanalda duyguları geçirmek zordur aslında buraya has özel bir durum bu.
Herkese sevgiler

Kesinlikle; paylaşımlara bakıyorum da herkes dostça ve içten. Herkesin birbirine katkıda bulunduğu keyifli bi platform. Sanalda duyguları geçirmek zordur aslında buraya has özel bir durum bu.
Herkese sevgiler
Aynen canım ben çok hissediyorum hepsinin yeri ayrı :KK36::KK200:

Back