• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Leylann kk evi...

mutfağın çok güzel
çok sade ve modern bir tasarım
evinde en çok mutfağını beğendima.s

salonun klasik bir model olmuş
ama azerbaycanda bu modeller tercih ediliyor sanırım
mobilyaların kaliteli olduğu belli
ama yanlış dizildiğinden oda kendini gösterememiş
bence bir an önce yeniden yerleştirin eşyalarıyerimseniben
ya tekli koltukları ya da bir kanepeyi camın önünde koyun
baktın sığmıyor eşyalar iki vitrininden birini çıkar odadan
emin ol daha güzel durur odan böylece
yatak odası da güzelmiş
diğer odanın beklenen ve asıl sahibi de gelir umarım bir an önce:ecrin_bebek:

huzurla yaşayına.s.

salonun klasik bir model olmuş
ama azerbaycanda bu modeller tercih ediliyor sanırım
mobilyaların kaliteli olduğu belli
ama yanlış dizildiğinden oda kendini gösterememiş
bence bir an önce yeniden yerleştirin eşyalarıyerimseniben
ya tekli koltukları ya da bir kanepeyi camın önünde koyun
baktın sığmıyor eşyalar iki vitrininden birini çıkar odadan
emin ol daha güzel durur odan böylece
.

evet canim,dogruyu soylemek gerekirse ben de modern+klassik cok fazla agir olmayacak bir sekilde isterdim salon mobilyami.,ama annem izin vermedi klassik hic eskimezmis,modernlerin modasi gecermis falan onu da kirmak istemedim.gorenler cok basit olmus der,ceyiz iste.yani bu gibi laflara yalniz azerbaycanda degil turkiyede de cok yer verildigini biliyorum:)))))) yani sonucta evimde yasayan benim,onlara ne degil mi?ole olmadi iste.neyse yeni ev alirsak kismet olursa insallah tam baska bi tasarliyacagim onu.senin soyledigin de dogru.ben esya diziminde evde degildim.mobilyacilar nasil yerlestirmislerse oyle.mobilyalar da agir oldugundan yerinden kaldiramiyoruz.ama koltuklarin flan biraz yerini degistim.yorumun icin tskler canim.

yatak cok guzelmis nerden aldin acaba?

gule gule otur cnm huzur ve mutluluk eksik olmasin ins

mutfak guzel ama gercekten cok kucukmus zor islerini yapiyordursun
yatak odasinida cok begendim
ama salon benim tarzim degil dogrusu

allah güle güle oturmayı nasip etsin cnm düğün resimlerini görünce gözlerim fal taşı gibi açılmştı gördgm en güsel bayanlardan birisin ayrıca tam prenseslere layık döşenmiş klasik mobilyalar ağırlıklı:utangac:

bayıldım evıne ,cok güzel,rahat ve huzur dolu gorunuyor..

ee o cocuk odası dolacak yakında :1hug:

artık bebek odası olan yeri de döşer fotografını koyarsın:emir_bebek: canım tekrar tebirik ederim evin çok şirin hele mutfak çok hoş

Mutfağına ve yatak odana bayıldım..

Salon ve oturma odan bana göre biraz fazla klasik olsa da yine de beğenilmeyecek gibi değil..Mutluluklar..

ev ve eşyalar çok güzel cnm sadece eşyaları yerleştirmeni begenmedim.. hani tabiri caizse tren gibi dizmişsinn salondaki eşyalarııı...bence bitarafııı yemek odası şeklinde bitarafı solon takınımı koyabilirsinnn...

Back
X