• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Leylann kk evi...

mutfağın açık mutfak sanırım ama salona mı açııor yoksa hole falan mı, eşyaların klasik ama benim hoşuma gitti bende kendime şaşırdım sevmem aslında ama sen çok güzel yakıştırmışsın öyle düzenli öyle şık duruyorki güle güle otur canım bu arada Türkiye de 98 m2 ev hiç küçük sayılmıyor sen yinede kıymetini bil:)

mutfakla yatak odası süper, güle güle oturuna.s.
valla mutfak alışılmışın dışında çok hoş

neden bukadar güzel evini bukadar uyumsuz yaptin?
mesela salonun kücük , ne egerek var kocaaaman vitrinlere
masa ortada koltuklar yanda kalmis beklem salonunda sanki.
bence degistir orayi biraz daha hos bir ortam yarata bilrisin.

ufak oda perde ve hali hic uyum saglamamis, ordada koltugu ve ya masa takimini farkli koya bilirsin.

güle güle otur.

wowwwwww !!

benim ev 72m² ben kücük demiorum ya kuu :))
bende minik evim diye yazim bari :roflol:

ama zevkin süper bayildimm.. salonun koyu renk mobilyalari haric hepsi muhtesem.

mutfak ve yatak odasına bayıldım çok güzel, ferah bi eve benziyor.
salon fazlasıyla klasik ve ağır olmuş, sizin tercihiniz tabi .
huzurla oturun.

mutfak dışında küçük olan bi yer yok bence evinizde.hele holünüz oldukça geniş koltuk takımı sığacak nerdeyse:)).güle güle oturun çok şık eviniz .

Bu ev mi küçük??? Bence gayet geniş ve kullanışlı... İyi günlerde oturun ağız tadıyla inşallah.

güle güle otur canımcım opuyorumnanaktan
evin cok güzel maşallah
Allah agız tadıyla oturmayı nasip etsin inş mutlulukla a.s.

leylacım ewin de, mobilyaların da çok hoş canım
özellikle yatak odana bayıldım, galiba ben biraz daha açık renk mobilyaları sewiorum, beyaz we siyah rengi tutum a.s
ama diğer arkadaşların da söylediği gibi salonunun dekorasyonunu bi gözden geçir istersen canım..
özellikle pencere önünü iyi değerlendir, geniş kanepelerinden birini oraya koyabilirsin, tam karşısına da diğerini, karşılıklı olurlar. her iki yana da tekli koltukları koyabilirsin gibime gelio
gerçi burdan nasıl duracaklarını kestirmek çok mümkün değil ama
tek tek hepsini dene canım, mutlaka uygun bi dekor bulacaksındır
güzel ewinde huzurla mutlulukla sağlıkla otur tatlım..:nazar:

salon koltuklarımız benziyor:) yatak odana bayıldım çok asill mutfağın küçük olmasına rağmen çoook gösterişli ve modern ayy hangi birini sayıyım herşeyin birbirinden güzel İyi günlerde mutlulukla oturun canım :nazar:

leylacım ewin de, mobilyaların da çok hoş canım
özellikle yatak odana bayıldım, galiba ben biraz daha açık renk mobilyaları sewiorum, beyaz we siyah rengi tutum a.s
ama diğer arkadaşların da söylediği gibi salonunun dekorasyonunu bi gözden geçir istersen canım..
özellikle pencere önünü iyi değerlendir, geniş kanepelerinden birini oraya koyabilirsin, tam karşısına da diğerini, karşılıklı olurlar. her iki yana da tekli koltukları koyabilirsin gibime gelio
gerçi burdan nasıl duracaklarını kestirmek çok mümkün değil ama
tek tek hepsini dene canım, mutlaka uygun bi dekor bulacaksındır
güzel ewinde huzurla mutlulukla sağlıkla otur tatlım..:nazar:

tesekkur ederim canim,degerlendiricem solediklerini...ama mobilya agir oldugundan pek yerlerini degismek kolay olmuyor.esim de saolsun bu konuda hevesli degil :) napicaksin birak kalsin diyor kaydirigubbakcemile3

güle güle otur canım .. çok güzel evin var... gelinlik fotolarını hatırlıyorum çok hoştu... allah muttluluğunuzu daim etsin

tesekkur ederim canim,degerlendiricem solediklerini...ama mobilya agir oldugundan pek yerlerini degismek kolay olmuyor.esim de saolsun bu konuda hevesli degil :) napicaksin birak kalsin diyor kaydirigubbakcemile3

ay canım ya rica ederim, insan zaman zaman bi başkasınn fikirlerine ihtiyacı olabiliyor, bnde öle bi fikir wermek istedim:1rolleyes:
dediğin gibi mobilyaların baya bi ağır görünüo burdan da, aman sen kendin uğraşma sakın
mazallah mahveder insanı bu ağırlık..
haklısın tatlım bu erkekler hep böle, ewle hiç işleri yok :1no2:
umarım benim karşıma en azından fikir werebilecek bi erkek çıkar yerimseniben

Back
X