Leylanin nisani.....02.08.08

Canım saçına kıyafetine makyajına bayıldımmmm.Çok güzel bir kızsın.allah mutlu etsin ömür boyu...opuyorumnanaktan

canim benim,cok sagol guzel sozlerin icin....tesekkur ederim sana...
nisanla dugunum ayni yerde olmadi.baska baska yerlerdeydi benzerlik var herhalde:)) dikkat etmedim ben hic opuyorumnanaktan

canım maşallah çok güzelsin çok da yakışmışsınız düğün fotolarınıda çok beeğendim.Allah bir ömür boyu size huzur ve mutluluk versin inşallah.............

ne demek cnm gercekten cok guzelsınn cok hoşsun
koltuk benzerlığı var:roflol: dıycektım
aclık başıma vurdu herhal

allah tamamına erdirsin tabirk ediyorum ve sölemeden geçemiyeceğim çoookk güzel olmuşsunnn

malzeme güzel anacımmm :)

allah tamamına erdirsin tabirk ediyorum ve sölemeden geçemiyeceğim çoookk güzel olmuşsunnn

malzeme güzel anacımmm :)

canım maşallah çok güzelsin çok da yakışmışsınız düğün fotolarınıda çok beeğendim.Allah bir ömür boyu size huzur ve mutluluk versin inşallah.............

Canım saçına kıyafetine makyajına bayıldımmmm.Çok güzel bir kızsın.allah mutlu etsin ömür boyu...opuyorumnanaktan

maşallah çok hoş çıkmışsın.. allah tamamına erdirisn canım..a.s.

hepinize tesekkurler saolun....a.s.opuyorumnanaktana.s.

tesadüfen gördüm gerçekten çok hoş birisin, bi forumda çok geçiyodu adın, özellikle saçlarına bayıldım canım, kendi rengimi yada rengi ne tam olarak, öptüm

Elbisene bayıldım canım..hele ki içinde senin gibi bir çiçek olunca daha da güzel bir görüntü oluşmuş..maşallah...Allah tamamına erdirsin...diyeceğim ama az sonra da düğün fotolarına bakacağım..Allah bir ömür boyu mutlu yaşatsın..

canımsın ya saol teşekkur ederim guzel sozlerin için.oyle tip elbise bence yakışır sana da niye yakışmasın ki.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan maşallah profilinden de belli cok guzel bir bayansın

elbiseniz saçınız makyajınız hepsi çok güzel..

Allah mutluluğunuzu daim etsin..

çok hoş düğün resimlerinde bu resimlerde harika galiba şimdide hamişsin çok tebrik ederim allah bebişinizle size uzun ömürler versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…