- 24 Eylül 2010
- 1.973
- 5
- 66
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım tebrık ederım cok zevklı secımler ... allah kocısınle mutlu mutlu gunlerde kullanmayı nasıp etsın bende senın gıbı mor hastasıyım mutfak dolaplarımıda mor beyaz yaptırıyorum o yuzden hersey ama hersey mor bneımde ama harıka bı renk .
vuuu mor mutfak harika
güle güle kullan canım aldıklarını çok zevkli seçimlerin olmuş devamını bekliyorum![]()
Canımmm
Çok güzeller
Güle güle kullanmayı nasip olsun
Hepsi birbirinden güzeller canım güzel günlerle kullanırsın inşallah:) senin nedime taclarından ben kına gecesinde kırmızısından yaptırıcam kızlara inşallah :)) gelinlik işini ne yaptın merak ettim halledebildin mi?
hepsi de çook ciciiiii
kütahya misafir yemek takımlarımız aynı
çok beğenerek almıştım bende
güzel günlerde kullan canım inşaAllah![]()
Hayır tatlım gelinliğe bakamadık ne yazıkki :kayınvalidem daha erken olduğunu söylüyor
Nişanlıma bıraktım o halletsin gideriz herhalde 2-3 hafta içinde..valla istediği kadar erken desin gelinlik işini sona bırakamam yani...
Kesinlikle bırakma en önemli şey zaten canım,inş içine siner leylacım artık karar verdiğinde paylaşırsın görürüz burada :)
Hepsi çok güzel canım güle güle kullan...
leylacık isminide öğrenmiş bulunuyorum çeyizini şimdi gördüm herşey çok güzel rabbim mutlulukla kullanmayı nasib eder inş. cnm benim hepsi çok güzel