Leylanın çeyizi :)))))

canım tebrık ederım cok zevklı secımler ... allah kocısınle mutlu mutlu gunlerde kullanmayı nasıp etsın bende senın gıbı mor hastasıyım mutfak dolaplarımıda mor beyaz yaptırıyorum o yuzden hersey ama hersey mor bneımde ama harıka bı renk .

vuuu mor mutfak harika :56:
güle güle kullan canım aldıklarını çok zevkli seçimlerin olmuş devamını bekliyorum:54:

canım tebrık ederım cok zevklı secımler ... allah kocısınle mutlu mutlu gunlerde kullanmayı nasıp etsın bende senın gıbı mor hastasıyım mutfak dolaplarımıda mor beyaz yaptırıyorum o yuzden hersey ama hersey mor bneımde ama harıka bı renk .

vuuu mor mutfak harika :56:
güle güle kullan canım aldıklarını çok zevkli seçimlerin olmuş devamını bekliyorum:54:

Teşekkürler canlarım benim daha güzelleri iyileri sizin olsun...İyi günlerde kullanalım hep beraber :)

Bunlarda kınamda arkadaşlarıma vereceğim nedime taçları, mumluklar ve bileklikler :32::32:

Eki Görüntüle 359088 $TVGDK5CAFCYN3BCAWXKGQSCANMS77WCAGYR3U3CALVT3BOCAEM223LCAUIX06YCA73ENM1CAD7OB2UCAKAKRV5CAJDLX...webp$imagesCAPL4SCX.webp$kina%2520bilekligi.webp

Hepsi birbirinden güzeller canım güzel günlerle kullanırsın inşallah:) senin nedime taclarından ben kına gecesinde kırmızısından yaptırıcam kızlara inşallah :)) gelinlik işini ne yaptın merak ettim halledebildin mi?

Hepsi birbirinden güzeller canım güzel günlerle kullanırsın inşallah:) senin nedime taclarından ben kına gecesinde kırmızısından yaptırıcam kızlara inşallah :)) gelinlik işini ne yaptın merak ettim halledebildin mi?

Hayır tatlım gelinliğe bakamadık ne yazıkki ::( kayınvalidem daha erken olduğunu söylüyor :41::41: Nişanlıma bıraktım o halletsin gideriz herhalde 2-3 hafta içinde..valla istediği kadar erken desin gelinlik işini sona bırakamam yani...

hepsi de çook ciciiiii

kütahya misafir yemek takımlarımız aynı:16:

çok beğenerek almıştım bende

güzel günlerde kullan canım inşaAllah:16:

Hayır tatlım gelinliğe bakamadık ne yazıkki ::( kayınvalidem daha erken olduğunu söylüyor :41::41: Nişanlıma bıraktım o halletsin gideriz herhalde 2-3 hafta içinde..valla istediği kadar erken desin gelinlik işini sona bırakamam yani...

Kesinlikle bırakma en önemli şey zaten canım,inş içine siner leylacım artık karar verdiğinde paylaşırsın görürüz burada :)

leylacık isminide öğrenmiş bulunuyorum çeyizini şimdi gördüm herşey çok güzel rabbim mutlulukla kullanmayı nasib eder inş. cnm benim hepsi çok güzel

çok güzel canım herşey
inş evin çiçek yetiştirmeye müsait olur mor mor menekşelerle de kaplarsın her yanını güle güle kullanın :nazar: :34:

Back
X