Teşekkür ederim. Test yaptınız mı peki ?Burda daha önce klomen femara kullanıp yumurtalar kendi çatlar diyip söyledikleri tarihleri değerlendiren 3 4 kişinin yazısını okumuştum tutmuştu hatta biri kendisi iğne istemiyorum kendi çatlat mı demişti o da kullanmayıp hamile kalmıştı ben femara ve çatlatma iğnesinde 2. Aydayım ilk ay iğneden sonra 20. Gün regl olmuştum bu ay 25 inde iğne oldum ama umudum yok aslında şişlik ve sol bacak ağırı birde kaşık batması yaşıyorum ama bunları sanki geçen ayda yaşadım deyip salladım sadece dua ediyorum
Hayır daha yapmadım her zaman ki gibi olumsuz düşündüğüm için olabilir iğneden sonra 20. Gün regl olduğum için şimdi 12. Gün sanırım 20. Günü bekleyeceğimTeşekkür ederim. Test yaptınız mı peki ?
Peki 20. Gün adet olduğunuzda öncesinde test yapmışmıydınız ? Ben de klomen kullandığımda 17. Gün olmuştum bir keresindeHayır daha yapmadım her zaman ki gibi olumsuz düşündüğüm için olabilir iğneden sonra 20. Gün regl olduğum için şimdi 12. Gün sanırım 20. Günü bekleyeceğim
Evet kuruma çizgisiydi sanırım negatif çok az silik çizgi çıkıyordu bazen negatifti ama yani benimde çok fazla midemde şişkinlik var nefes alamıyorum o derece bişeyler yiyemiyorum şuanPeki 20. Gün adet olduğunuzda öncesinde test yapmışmıydınız ? Ben de klomen kullandığımda 17. Gün olmuştum bir keresinde
Aslında kan verden aşağı yukarı belli olur. Belkide kimyasal gebelik oldu 20.gün adet olduğunda ama anlamadınEvet kuruma çizgisiydi sanırım negatif çok az silik çizgi çıkıyordu bazen negatifti ama yani benimde çok fazla midemde şişkinlik var nefes alamıyorum o derece bişeyler yiyemiyorum şuan
Ben şimdiye kadar 5 kez klomen kullandım sadece ilkinde çatlatma iğnesi oldum kalan 4ü kendiliğinden çatladı. İlk kullanımda kimyasal oldu. 2.negatif 3.negatif 4.kullanışımda ikiz gebelik oldu. Geçen ayda 5.kullanışım o da kimyasal olduMerhaba bu ay letu kullandım 13. Gün kontrolde dr 3 yumurtamın geliştiğini söyledi. Çatlatma iğnesi vermek istemedi kendileri çatlar boşuna hormon yüklemeylim 3-5-7sini değerlendir dedi. Dediklerini yapıyorum21. Gün progesteron testi vereceğim.
Bu süreçlerden geçen hamile kalan var mı ?
Ya süper sende işe yarıyor demekki klomen. Ben 2. Kere kullandım çatlatma iğnesiyle birlikte ama olmadı. Bu ay letu denedik bakalım inşallah güzel sonuçlar alırızBen şimdiye kadar 5 kez klomen kullandım sadece ilkinde çatlatma iğnesi oldum kalan 4ü kendiliğinden çatladı. İlk kullanımda kimyasal oldu. 2.negatif 3.negatif 4.kullanışımda ikiz gebelik oldu. Geçen ayda 5.kullanışım o da kimyasal oldu
Kan vermek içimden gelmiyor çünkü kimyasal olursa üzülürüm o yüzden bayramın 2. Günü yapıcam test inşallah bugün çok kötüyüm aşırı şişkinlik vardı doktorum tuz kola çay kahve yeme içme dedi şişkinlik var ve yorgunluk halsizlik elim ayağım titriyor sanki yürüyüş yap dedi ama yürüyüncede sok bacağım ağırıyorAslında kan verden aşağı yukarı belli olur. Belkide kimyasal gebelik oldu 20.gün adet olduğunda ama anlamadın
İnşallah bu ay olumlu haber alırsın canımBen şimdiye kadar 5 kez klomen kullandım sadece ilkinde çatlatma iğnesi oldum kalan 4ü kendiliğinden çatladı. İlk kullanımda kimyasal oldu. 2.negatif 3.negatif 4.kullanışımda ikiz gebelik oldu. Geçen ayda 5.kullanışım o da kimyasal oldu
İnşallah bu belirtilere pozitif sonuç alırsın canımKan vermek içimden gelmiyor çünkü kimyasal olursa üzülürüm o yüzden bayramın 2. Günü yapıcam test inşallah bugün çok kötüyüm aşırı şişkinlik vardı doktorum tuz kola çay kahve yeme içme dedi şişkinlik var ve yorgunluk halsizlik elim ayağım titriyor sanki yürüyüş yap dedi ama yürüyüncede sok bacağım ağırıyor
Evet çeğunlukla işe yarıyor. Ama şunuda farkettim arka arkaya çok kullandığında artık bünye o ilaca alışıyor ve tepki vermemeye başlıyor son kullanmamda yumurtalarım yavaş büyüdü. Yavaş büyüdüğünü görünce doktorum dozunu arttırdı zar zor 18.gün yumurtlama oldu diğer kullandığım zamanlar 13-14 günlerde olurdu.Ya süper sende işe yarıyor demekki klomen. Ben 2. Kere kullandım çatlatma iğnesiyle birlikte ama olmadı. Bu ay letu denedik bakalım inşallah güzel sonuçlar alırız
Çok teşekkür ederim canım inşallah hepimiz alırız güzl haberlerİnşallah bu ay olumlu haber alırsın canım
Benim hep 16. Günde çatlatma yapıldı ama 1 yumurta oluştu 2 seferdede. Bu sefer letu ile 3 yumurta oluştu ama işte çatlatma iğnesi vurmadıEvet çeğunlukla işe yarıyor. Ama şunuda farkettim arka arkaya çok kullandığında artık bünye o ilaca alışıyor ve tepki vermemeye başlıyor son kullanmamda yumurtalarım yavaş büyüdü. Yavaş büyüdüğünü görünce doktorum dozunu arttırdı zar zor 18.gün yumurtlama oldu diğer kullandığım zamanlar 13-14 günlerde olurdu.
İnşallah canım çoooook mutlu olacağın haberler alırsın
Ayyy çok güzel üç yumurtaysa. Benim ikiz geneliğimde de üç yumurtam vardı, solda bir sağda iki tane o sağdaki iki tane döllenmişti. Ay inşallah seninde öyle oluverir aminBenim hep 16. Günde çatlatma yapıldı ama 1 yumurta oluştu 2 seferdede. Bu sefer letu ile 3 yumurta oluştu ama işte çatlatma iğnesi vurmadıamin inşallah hepimiz alalım
Ay amiinnnnAyyy çok güzel üç yumurtaysa. Benim ikiz geneliğimde de üç yumurtam vardı, solda bir sağda iki tane o sağdaki iki tane döllenmişti. Ay inşallah seninde öyle oluverir amin
Test yapmadın mı canımİnşallah bu belirtilere pozitif sonuç alırsın canımbenimde gazım ve gaz sancım var çok. Hele iki gün önce resmen nefes alamadım karnım şişti ağrıdı çok kötüydü. Klomen kullanırken hiç böyle olmamıştım çatlatma iğnesine rağmen. Bide bende idrar yaparken kasıklarda sağlı sollu ağrı oluyor ya acaba dedim kist falan oldu çatlamadı ondan mı ağrıyor
Yemin ederim o his bende de hep vardı hep hayal ederdim bir kız bir erkek ikiz bebekleri tam kavuştum derken kaybettim o ayrı ama yinede onları 28 hafta boyunca karnımda, sonra da kalbimde taşımak çok güzeldi. Karnımda hareketlerini hissetmek, doğduklarında onlara sütümü vermek harika birşeydi… kusura bakma bu aralar çok duygusalım daha doğrusu duygusal boşluktayım herkese dert yanasım varAy amiinnnnnedense benimde içime hep ikiz çocuğum olacakmış gibi geliyor ya inşallah olur ailedede var belki bana denk gelir Allahım inşallah hepimiz en kısa zamanda kolaylıkla sağlıkla emeklerimizin karşılığını alalım. Yaşadığımız tüm olumsuzlukları kucağımıza aldığımız evlatlarımızın mis kokularıyla unutalım
Çok erken daha test için salı günü doktora gittim geçen hafta 2 siydi ayın baktı hemen kaldırdı beni kalk kalk en son ne zaman ilişki oldu dedi. Dedim 1 inde oldu iyi güzel dedi ayın 3-5-7 sinide değerlendir hemen kalkma dedi. İşte sonuncu değerlendirmeyi yapıcam bu geceTest yapmadın mı canım