- 9 Aralık 2016
- 4.040
- 9.391
- Konu Sahibi bluedreams79
Ama gece yatmadan önce iki tabak makarna ve 80 g çikolata yedimBaşlamana sevindim..harikasın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama gece yatmadan önce iki tabak makarna ve 80 g çikolata yedimBaşlamana sevindim..harikasın
Yatmadan önce yemen kötü olmuş tabi..Ama gece yatmadan önce iki tabak makarna ve 80 g çikolata yedim
Psikolojim iyi değil. Kendimi yemelere verdim.Yatmadan önce yemen kötü olmuş tabi..
Bugünkü kilom 76.6..sanırım ödem oldu vücudumda yoksa böyle kilo almış olamam..kilo verememiş olabilirim ama alamam..bugün eşim işe geç gidince birde ben kendimi yorgun hissedince spor kaldı..
Biliyorum canım ama kendine yapma bu kötülüğü..Psikolojim iyi değil. Kendimi yemelere verdim.
Maşallah canım.ben çok tikaniyoeum Leslie yaparken. Tıkanıyorum kalıyorum. Ne yapmam lazım. 3 mil yapmak istiyorumBugünde 3 mil yapıldı
Spora alışkın değilsen birden 3 mil yapman zor olur.birkaç gün 1 mil yap.rahat yapmaya başladıktan sonra yavaş yavaş artırırım.birden 3 mil yaparsan her yerin ağrır..birdenben sıcak olduğunda fazla terlediğimde yapmakta zorlanıyorum.bir an önce bitse diyorum..ama serin havada daha rahat oluyor..Maşallah canım.ben çok tikaniyoeum Leslie yaparken. Tıkanıyorum kalıyorum. Ne yapmam lazım. 3 mil yapmak istiyorum
İnternetten leslie 1 mil yazıp inceleyebilirsin.olduğun yerde belli hareketleri yaptırarak sana kilo verdiriyır ama tabi düzenli yapmak gerekiyor sonuç almak için...5 mile kadar videoları var.ama yağmaya karar verirsen 1 mille başlayıp yavaş yavaş artırmayı tavsiye ederimBu Leslie nasıl yapılıyor kızlar?
Geçen hafta 76.6 idim.bu hafta 75.8..ama sen bana bakma ben çok fazla kilo verebilen biri değilim en fazla 700 gr gidiyor bende bir haftada..diyet yapmıyorum.makarna pilav hayatımda var..zayıflamada örnek alınacak biri değilim o yüzden...ama azda olsa vermek benim için yetiyor şu anB bluedreams79 kaçtan kaça düşmüş oldun?
Ama çok güzel spor yapıyorsun. Maşallah :)Geçen hafta 76.6 idim.bu hafta 75.8..ama sen bana bakma ben çok fazla kilo verebilen biri değilim en fazla 700 gr gidiyor bende bir haftada..diyet yapmıyorum.makarna pilav hayatımda var..zayıflamada örnek alınacak biri değilim o yüzden...ama azda olsa vermek benim için yetiyor şu an
Teşekkür ederim.evet spor yapma konusunda sıkıntım yok yeterki kafam rahat olsun ve minik kızım rahat bıraksın.Ama çok güzel spor yapıyorsun. Maşallah :)
Sporun etkisini görmüşsün ne güzel.
Süpersin. Vücudunda incelme oldu mu3 mil yapıldı
Süpersin. Vücudunda incelme oldu mu
Doğrusu ölçü almadım ama giydiğim kıyafetlerde hissediyorum inceldiğimiSüpersin. Vücudunda incelme oldu mu
Ne güzel ya :)Doğrusu ölçü almadım ama giydiğim kıyafetlerde hissediyorum inceldiğimi
Aslında şöyle anlatayım, ben haftada 2-3 gün açık havada 1400 metrelik parkuru minimum 3-4 tur turluyorum. Akabinde 10x4 ip atlama yapıyorum. Ama Leslie'de durduğun yerde adım atma olayını pek kavrayamadım, dediğiniz gibi videolarını izledim maksimum sağa sola yöneliyor adım atarken, kafam da tam olarak bu noktada karışıyorİnternetten leslie 1 mil yazıp inceleyebilirsin.olduğun yerde belli hareketleri yaptırarak sana kilo verdiriyır ama tabi düzenli yapmak gerekiyor sonuç almak için...5 mile kadar videoları var.ama yağmaya karar verirsen 1 mille başlayıp yavaş yavaş artırmayı tavsiye ederim