- 8 Şubat 2013
- 2.430
- 846
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
leslie bana baya basenli geliyor aceba bu yürüyüşlerin basen eritmeye etkisi az mı bide denir ki bacak-basen inceltmek için en iyi spor yürüyüş diye![]()
leslie bana baya basenli geliyor aceba bu yürüyüşlerin basen eritmeye etkisi az mı bide denir ki bacak-basen inceltmek için en iyi spor yürüyüş diye![]()
Arkadaslar bende baslamak istiyoyrum 10 kilo vermem gerek ve bacaklarım çook kalın basenlerimde var sağolsunlar. Ama hangisinden baslıcağıma ve hangisini yapmam gerktğine bi türlü karar veremedim bu konuda yardımcı olurmusunuzzz. Hemennn en acilindennn baslamak istiyorum :)
maşallah nasıl gitti 1 ayda 8 kilo yaw :)bu sabah 4 fast mil ve 10 min booty yaptım.
ve bugün diyete ve spora başlayalı tam 1 ay oldu,
8.100 gr gitti.
şunu da söylemeliyim,
5kg civarı ilk haftalarda gitti, sonra yavaşladı.
daha yolum çok uzun, şu h.sonları da dikkat edebilsem iyi olacak ama, olmuyor işte.
leslie bana baya basenli geliyor aceba bu yürüyüşlerin basen eritmeye etkisi az mı bide denir ki bacak-basen inceltmek için en iyi spor yürüyüş diye![]()
Kondisyonun iyi ise hizli millerle yavas ise yavas calismalarla baslayabilirsin. Ilk gün hemen 3 millik videoyu bitirecegim diye zorlanma her milin sonunda birakip esneme hareketini yapabilirsin. Yavas yavas alisinca haftada 5-6 gün 3-4 millik calismalari yapabilirsin kilo vermek icin. Daha sonra da koruma amacli haftanin 3-4 günü yapsan iyi olur.
maşallah nasıl gitti 1 ayda 8 kilo yaw :)
ya bana da hiç öyle gelmiyor kadın gayette fit keşke onun kadar basen olsa biraz da yapı meselesi bence kadın kilolu değil bazı arkadaşlar da klolu yazıyor.basenin yürüyerek gideceği mucizesini eltimde gördüm öyle bir basen var dı ki akıllara zarar 1 yılda yok oldu şimdi küçücük
Derya Abla bir türlü düzen oturtamadım ya hep bir bahanem var tembel benartık oturtacağım inşallah yoksa psikolojim bozulacak yahu
![]()
bir de ben şimdi 7-8 kilo verene kadar bölgesel yapmayacağım sırf kardiyo yapacağım. Sana bir şey sormak istiyorum, günde 1 buçuk saatimi spor yapmaya ayırabiliyorum leslie 5 mile mi yapsam 4 fast miles mı yapsam hangisi daha çok kalori harcatıyordur acaba? şimdi 4 fast miles interval çalışma ya bırakmak da istemiyorum ama 5 mile de süresi uzun hem daha fazla yürümüş olurum.. çok kararsız kaldım. acaba 1 hafta 5 mile bi hafta 4 mile mi yapsam ?
teşekkür ederim cevap için:)Vaktine ve keyfine göre degistire degistire yap canim hem vücudunu sasirtmis olursun. Bölgeseli de araya sikistirmani tavsiye ederim, bir tasla iki kus vurmus olursun. Zayiflarken sikilasirsin da. Ama sen bilirsin sadece leslie ile de cok iyi sonuclar alanlar var. Leslie yapamadigin günlerde cik disarida yürü belki daha cok motive olursun.
Ben bugün en az 4 saat bahcede calistim. Dal kestim, yaprak topladim, ot yoldum tabii bizim bahce yokuslu ve merdivenli oldugu icin bol bol da merdiven inip ciktim. Bugünlük bana yeter.
Merhaba ben bugün 2 mil leslie + 10 dk arms+10 dk buns+10 da abs çalıştım... leslienin çok faydası var bence uzun vade de gösteriyor etkisini.