• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Leslie sansone yürü ve incel programı(görsel paylasim)

Leslie sansone yürü ve incel programını denedim faydasını gördüm

• Ankete Katılan
    1.559
merhaba arkadaşlar :3: geçtiğimiz birkaç günde "Walk away the pounds with Leslie Sansone - 3 Mile Weight Loss Walk" ilk 2 bölümünü yapabildim 3.ye geçemedim rahatsızlığımdan dolayı zorlandım. ben de bugün 2 mile yaptım sadece... bir süre 2 mile ile devam edeceğim sanırım :ssz:

leslie bana baya basenli geliyor aceba bu yürüyüşlerin basen eritmeye etkisi az mı bide denir ki bacak-basen inceltmek için en iyi spor yürüyüş diye:50:

leslie bana baya basenli geliyor aceba bu yürüyüşlerin basen eritmeye etkisi az mı bide denir ki bacak-basen inceltmek için en iyi spor yürüyüş diye:50:

Arkadaslar hepimizin bildigi gibi Allah vergisi bir vücut yapimiz var. Bununla dünyaya geliyoruz ve bunu yüzde yüz düzeltmemiz de mümkün degil. Kimimiz genis basenli, kiminin bacaginda carpiklik olur, kiminin kolu uzun ya da kisadir. Bu birincisi leslie nin vücut yapisi ikincisi de sporla profesyonel anlamda yogun ilgilenen insanlarda kaslar cok oldugu icin bu cirkin görünüs ortaya cikabiliyor ne yazik ki. O yüzden cok kasli karin da sevmiyorum kadinlarda sis sis duruyor. Bu baslikla leslie yapanlarin %99 u memnun sanirim simdiye kadar yaptim da oram buram sisti diyeni görmedim. Dogustan genis kalcalisyaniz yani kemik yapiniz buysa sporla ancak üzerindeki yaglari eritebilirsiniz. durusunuz da düzelecegi icin daha derli toplu bir görünümü olur. Ancak dogdugumuz iskelet yapisini degistirecegiz diye bir mucize beklememek gerekir.

Deryacım çok güzel anlatmışsın mesela benim leğen kemiklerim geniş ne kadar Spor yapsam da küçülmüyorum
Bugün 3 mil yaptım arkasına da ender saraçtan bir iki hareket ekledim

Arkadaslar bende baslamak istiyoyrum 10 kilo vermem gerek ve bacaklarım çook kalın basenlerimde var sağolsunlar. Ama hangisinden baslıcağıma ve hangisini yapmam gerktğine bi türlü karar veremedim bu konuda yardımcı olurmusunuzzz. Hemennn en acilindennn baslamak istiyorum :)

Arkadaslar bende baslamak istiyoyrum 10 kilo vermem gerek ve bacaklarım çook kalın basenlerimde var sağolsunlar. Ama hangisinden baslıcağıma ve hangisini yapmam gerktğine bi türlü karar veremedim bu konuda yardımcı olurmusunuzzz. Hemennn en acilindennn baslamak istiyorum :)

Kondisyonun iyi ise hizli millerle yavas ise yavas calismalarla baslayabilirsin. Ilk gün hemen 3 millik videoyu bitirecegim diye zorlanma her milin sonunda birakip esneme hareketini yapabilirsin. Yavas yavas alisinca haftada 5-6 gün 3-4 millik calismalari yapabilirsin kilo vermek icin. Daha sonra da koruma amacli haftanin 3-4 günü yapsan iyi olur.

Hepinize iyi bir hafta diliyorum kizlar. Spor dolu günleriniz olsun. Bizde havalar inanilmaz bir sekilde 20 dereceleri buldu. Mart ayinda bir mucize Avusturya icin. Tabii bahcem beni bekler bu hafta programim yogun. Bahcemi toparlayip bahara hazirlamam lazim bu da benim icin iyi bir kardio olur.

bu sabah 4 fast mil ve 10 min booty yaptım.

ve bugün diyete ve spora başlayalı tam 1 ay oldu,
8.100 gr gitti.

şunu da söylemeliyim,
5kg civarı ilk haftalarda gitti, sonra yavaşladı.

daha yolum çok uzun, şu h.sonları da dikkat edebilsem iyi olacak ama, olmuyor işte.
maşallah nasıl gitti 1 ayda 8 kilo yaw :)

ya bana da hiç öyle gelmiyor kadın gayette fit keşke onun kadar basen olsa biraz da yapı meselesi bence kadın kilolu değil bazı arkadaşlar da klolu yazıyor.basenin yürüyerek gideceği mucizesini eltimde gördüm öyle bir basen var dı ki akıllara zarar 1 yılda yok oldu şimdi küçücük

Kondisyonun iyi ise hizli millerle yavas ise yavas calismalarla baslayabilirsin. Ilk gün hemen 3 millik videoyu bitirecegim diye zorlanma her milin sonunda birakip esneme hareketini yapabilirsin. Yavas yavas alisinca haftada 5-6 gün 3-4 millik calismalari yapabilirsin kilo vermek icin. Daha sonra da koruma amacli haftanin 3-4 günü yapsan iyi olur.

Çook teşekkür ederim . Bugünden itibaren 1 hafta boyunca 2mill yapayım o halde dediğiniz gibi alıstıktan sonra 3 mille geçerim alıştıkçada artıtırırım . Burayada gelismeleri yazarımmm :)

maşallah nasıl gitti 1 ayda 8 kilo yaw :)

ya bana da hiç öyle gelmiyor kadın gayette fit keşke onun kadar basen olsa biraz da yapı meselesi bence kadın kilolu değil bazı arkadaşlar da klolu yazıyor.basenin yürüyerek gideceği mucizesini eltimde gördüm öyle bir basen var dı ki akıllara zarar 1 yılda yok oldu şimdi küçücük

bir kaç defa yazmıştım,
doğum kilolarım + nasıl olsa diyete başlayacağım diye aşırı yemiştim,
şu anda giden onlar.
verilecek ve yerleşmeyen kilo çok olunca başta biraz hızlı gidiyor.

hedefime inene kadar aylık paylaşmaya devam edeceğim.

haftasonu hiçbir şey yapamadım.
bugün de henüz fırsat bulamadım,
inşallah akşama.

Arkadaslar leslie nin su 60 yas ve belki de üstünde oldugunu da gözardi etmeyelim. O bizim yaptigimiz videolarda da 40-50 yas araliklarinda olsa gerek. Hatta 3 fast miles da kendi söylüyor 60a yakinim diye. O yasa gelip de bu aerobik hareketlerini fit bir sekilde yapayim baska bir sey istemem.

Derya Abla'nın dediği gibi kadının vücut yapısı öyle. Üst kısmına bakarsanız çok ince ne göbek var ne kol var .. İncecik o yaşta.. Siz takılmayın yapın Leslie'yi. İnanın çok keyifli, spora alıştırıyor videoları.

Derya Abla bir türlü düzen oturtamadım ya hep bir bahanem var tembel ben :( artık oturtacağım inşallah yoksa psikolojim bozulacak yahu :(

bir de ben şimdi 7-8 kilo verene kadar bölgesel yapmayacağım sırf kardiyo yapacağım. Sana bir şey sormak istiyorum, günde 1 buçuk saatimi spor yapmaya ayırabiliyorum leslie 5 mile mi yapsam 4 fast miles mı yapsam hangisi daha çok kalori harcatıyordur acaba? şimdi 4 fast miles interval çalışma ya bırakmak da istemiyorum ama 5 mile de süresi uzun hem daha fazla yürümüş olurum.. çok kararsız kaldım. acaba 1 hafta 5 mile bi hafta 4 mile mi yapsam ?

iki güb 3 mille başladım iki gündür yapamadım maalesef :18: halı filan sildim her yerim ağrıyordu özellikle boynum çok kötüydü bugün iyiyim yarım saat dışarda yürüdüm akşama da 3 mil yapacam :8: böyle aralıklı bi işe yarar mı bilmiyorum ama :30:

Derya Abla bir türlü düzen oturtamadım ya hep bir bahanem var tembel ben :( artık oturtacağım inşallah yoksa psikolojim bozulacak yahu :(

bir de ben şimdi 7-8 kilo verene kadar bölgesel yapmayacağım sırf kardiyo yapacağım. Sana bir şey sormak istiyorum, günde 1 buçuk saatimi spor yapmaya ayırabiliyorum leslie 5 mile mi yapsam 4 fast miles mı yapsam hangisi daha çok kalori harcatıyordur acaba? şimdi 4 fast miles interval çalışma ya bırakmak da istemiyorum ama 5 mile de süresi uzun hem daha fazla yürümüş olurum.. çok kararsız kaldım. acaba 1 hafta 5 mile bi hafta 4 mile mi yapsam ?

Vaktine ve keyfine göre degistire degistire yap canim hem vücudunu sasirtmis olursun. Bölgeseli de araya sikistirmani tavsiye ederim, bir tasla iki kus vurmus olursun. Zayiflarken sikilasirsin da. Ama sen bilirsin sadece leslie ile de cok iyi sonuclar alanlar var. Leslie yapamadigin günlerde cik disarida yürü belki daha cok motive olursun.
Ben bugün en az 4 saat bahcede calistim. Dal kestim, yaprak topladim, ot yoldum tabii bizim bahce yokuslu ve merdivenli oldugu icin bol bol da merdiven inip ciktim. Bugünlük bana yeter.

Vaktine ve keyfine göre degistire degistire yap canim hem vücudunu sasirtmis olursun. Bölgeseli de araya sikistirmani tavsiye ederim, bir tasla iki kus vurmus olursun. Zayiflarken sikilasirsin da. Ama sen bilirsin sadece leslie ile de cok iyi sonuclar alanlar var. Leslie yapamadigin günlerde cik disarida yürü belki daha cok motive olursun.
Ben bugün en az 4 saat bahcede calistim. Dal kestim, yaprak topladim, ot yoldum tabii bizim bahce yokuslu ve merdivenli oldugu icin bol bol da merdiven inip ciktim. Bugünlük bana yeter.
teşekkür ederim cevap için:)

Merhaba ben bugün 2 mil leslie + 10 dk arms+10 dk buns+10 da abs çalıştım... leslienin çok faydası var bence uzun vade de gösteriyor etkisini.

Ölçülerimi aldım kiloma baktımm ve bugün itibari ile leslie'ye basladımm :)
Bugün Leslie 2mill yaptım hızımı alamayınca birde 1mill yaptım.
Ve 50+50 bacak indirip kaldırma
50 mekik çektimm
Yeşil çayımıda içtimm diyete ve spora son gaz devam :)
2haftada 3 kilo sporsuz verdim sporlada birleştirince hedefime ulasıcam inanıyorummmmmm :21:

Son düzenleme:
Merhaba ben bugün 2 mil leslie + 10 dk arms+10 dk buns+10 da abs çalıştım... leslienin çok faydası var bence uzun vade de gösteriyor etkisini.

Iyi bir noktaya degindin canim. Leslie düzenli yapinca sonradan etkisi kendiliginden ortaya cikiyor. Biraz zaman aliyor ama ben yapip da ise yaramiyor diyeni görmedim. Tabii biz kadinlar hemen o gün sonuc alalim istiyoruz ki bu hayalden öte bir sey degil. Önce emek verecegiz sonra meyvelerini toplayacagiz.

Back
X