- 2 Eylül 2009
- 944
- 1.899
Degistire degistire yap derim canim, hem bikmazsin hem vücudunu sasirtmis olursun.
yardımların için çok teşekkür ederim :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Degistire degistire yap derim canim, hem bikmazsin hem vücudunu sasirtmis olursun.
oline ken yaziyim gamze sana, naptin dunden beri baslayabildinmi canim?
bende bir hafta oldu leslie ile hareketlere hafta sonları 5 mile haftaiçi 3mile hep beraber zayıflayalım inşaallah
hızlı bir biçimde 3 kilo vermem lazım
hangisini yapayım haftada kaç kere yapayım yardımcı olur musunuz?
haftada kaç gün yapmam lazım5 mil canim. Zaten ilk günlerde vücuttaki siskinlik inince 3-5 kilo gidiyor.
haftada kaç gün yapmam lazım
birde 5 mil kaç dk sürüyor
çok teşekkür ederim canım5 mil 1 saat 10 dk sürüyor, vaktin yoksa 4 ya da 3 mil de yapabilirsin. Onlar da 1 saat ve 45 dk. Haftada en az bes gün yapmalisin kilo vermek icin. Verdikten sonra da 3 güne düsürebilirsin.
Fotoğraflarım için beni ekleyenler vardı. Onları kabul ettim. Yeni gördüm. Kusura bakmayın gecikme için.
Sevgili papatya resimlerini inceledim, sanirim elbiseli olanlar eski halin. Taytli resimlerde bayagi bir fark var. Kalca kismin tamamen forma girmis görünüyor. Alt karnin kalmis biraz onun icin de simdi hazine sandigimi karistiriyorum sana bir iki calisma linki ekleyecegim. Leslieye ne siklikta devam ediyorsun? Istersen artik pilates ya da diger bölgesel calismalar da ekleyebilirsin sikilasmak icin. Kilon iyi görünüyor. Mesela haftada 3-4 kez leslie, haftada 3 kez de bölgesel ya da pilates yapsan... Birazdan videolari eklerim. Sevgiler.
Canm merhaba
Fotoların altında tarihler var. O elbiseyi netten almıştım. Dar geldi olmadı üstüme. Elbisenin yan taraflarındaki dikişleri kötü. O nedenle vücudum da biçimsiz Durmuş. Normal de nasıl biçimlidir anlatamam....
Ağustos'un sonundan beri haftada 4 gün spor yapıyorum. Bazen leslie bazen slim in 6 videoları. Zaman'ıma göre ayarlıyorum. Bu iki ayda kilom farketmedi. 1.5 kilo falan verdim.
Taytlı resimlerde ben de farkedebiliyorum değişimi.
Kilon iyi demişsin ama ben kilo vermek istiyorum. Şu snda 66 yım. 60 olmak istiyorum.
Gönderdiğin videolara Bbakıcam şimdi. Çok teşekkür ederim.
diyetisyen nasi bi liste verdicanım başladım. dün, bugun yaptım ayrıca diyetisyene de gittim bu gun başladım.1. gündeyimhayırlısı artık
Son kalan kilolar cok zor gidiyor hatta gitmiyor diyebilirim. Benim de eski kiloma gelmeme 3 kg var ama aylardir tartida tik yok. Ama gecen Aralikta spora basladigimdan beri 2 kiyafet bedeni inceldim. Eskiden 55 kg iken olmayan kiyafetlerim oluyor. Hatta bugün dolaplari düzeltirken 13 yasindaki oglumun ilk dogumgününde giydigim elbiseyi buldum tam oldu üstüme, yillardir dar geliyordu. Garip bir sey belki de hic veremeyecegiz tartida o kilolari ama cok da önemli degil. Sonucta görüntü önemli. Ben 58 kiloyum ama midem sis üc sezaryenden bana kalan hediye. Sen benden daha ince cikmissin resimlerde.
papatya canim resimlerine baktim, siyah tatyli olduklarin dah ince gorunuyo, elbiseyle onlanlar daha fazla gosteriyo gibi
altta ki tarihlerde cok ayirt edemedim karisik mi koymustun acaba tarihleri, mesela bazi eylul resimleri ekim ayindakine gore daha ince gibi, yada cok resm olunca ben karistirdim:)