- 2 Eylül 2009
- 944
- 1.899
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben leslieye büyük bir azimle devam ediyorum bazen 3 mile bazen 4 mile yaparak. 2mil+ 2 mil yapmak mı daha iyidir 4 mili bir kezde yapmak mı????
kısa sürede yağ yakmak kilo vermek istiyorum
haftada 4 5 gün yapabilirim
kondusyonumda fena değil spor geçmişim var
hangisini önerirsiniz?
hangisi en çok kalori yaktırıp terletiyor3 hizli mil, 5 hizli mil(boosted walk) ve 5 day slim walk. Verdigim linklerde hepsi var. Düzenli yapilinca cok ise yariyor.
hangisi en çok kalori yaktırıp terletiyor
kardiyo çalışması arıyorum temposu çok zorlamasın ki uzun süre yapabileyim bir saat kadar
birde sen deneyimlisin bu konuda
vermem gereken 3 kilom var bi türlü veremiyorum jillian yapıyorum ama faydası olmuyor kiloda
göbek bölgesi içinde yağ yakımı gerekli
leslie bu konuda iyi bir tercih mi yoksa başka önerin olur mu?
evet 3 mil yeterli aslında ben tembelliğimden 1 saat spor yapamam 3mil tam bana göre 45 dk sürüyor. Ama ben bacaklarımdan ziyade belimden inceldim lesliyle.
sabah 2 mil yaptım niyetim akşam da 2 mil yapmaktı ama senin yazdıklarını okuyunca 3 mil yaptımmm. Şuan inanılmaz huzurluyummm
Kizlar daha önce eklemistim sanirim dün de brazil basligina ekledim. Size spora ilk basladigim kizimin dogumundan 1,5 yil sonraki halimi ve dünkü halimi gönderiyorum. Karnim daha düzlesemedi ne yazik ki ama 9 cm inceldi o zamandan beri neredeyse iki beden de daha kücük giyiyorum. Elestirilerinize acigim. Objektif degerlendirebilirsiniz.
bacakların popon tam yerindeKizlar daha önce eklemistim sanirim dün de brazil basligina ekledim. Size spora ilk basladigim kizimin dogumundan 1,5 yil sonraki halimi ve dünkü halimi gönderiyorum. Karnim daha düzlesemedi ne yazik ki ama 9 cm inceldi o zamandan beri neredeyse iki beden de daha kücük giyiyorum. Elestirilerinize acigim. Objektif degerlendirebilirsiniz.
Kizlar daha önce eklemistim sanirim dün de brazil basligina ekledim. Size spora ilk basladigim kizimin dogumundan 1,5 yil sonraki halimi ve dünkü halimi gönderiyorum. Karnim daha düzlesemedi ne yazik ki ama 9 cm inceldi o zamandan beri neredeyse iki beden de daha kücük giyiyorum. Elestirilerinize acigim. Objektif degerlendirebilirsiniz.
bacakların popon tam yerinde
göbek içinde sıkılasmaya yönelik değilde yag yaktırmaya yönelik kardiyo çalşmaları yaparsanız daha faydalı olur
diyette yapıyor musnuz?