- 5 Mart 2012
- 4.870
- 1.081
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haklısınız.
Yalnız ben 15 dklık cardio da bile nefes nefese kalıyorum. Enerji falan kalmıyor. Sonrasında pes ediyorum. :/ Benim için yavaş yavaş arttırmak daha mantıklı olacak.
Teşekkürler bu arada...:)
selam kızlar bende dün direk 5 mil den basladım....5 mil i hafife almısım yordu beni ya.....bugunde 5 mil yapıcam bu yagların erimesi gerekiyor .....
peki arkadaslar nasıl bir diyet uyguluyosunuz spor yaparken?
Bir sey degil. O zaman söyle yapabilirsiniz, birer hafta yapip arttirmayi deneyin, zaten birkac kez yapinca insana hafif gelmeye basliyor. Biraz daha bilgi verirseniz yönlendirmeye calisirim. Mesela kac kilosunuz, boyunuz kac? Kac kilo vermeye calisiyorsunuz gibi. Ben diyetsiz verdim ama bu 7 ay icinde beslenme düzenimi kendime bile caktirmadan öyle bir düzene oturttum ki artik kilo almiyorum.
ben öyle pek katı diyet listelerine uyamıyorum, çünkü maksimum 3 4 gün dayanabiliyorum, sonra da hevesim kaçıp bırakıyorum. o nedenle şimdi sağlık beslenmeye yöneldim. bir diyet listesine benzetilecekse, karatay diyetiyle taş devri diyetinin karması gibi bir şey.
ekmek hiç yemiyorum, kahvaltıda 2 domates 2 yumurta ve bol peynir yiyorum.
öğlen yemek alışkanlığım hiç olmadı maalesef, o nedenle bir şey yemiyorum.
akşam da 6. 6.30 gibi akşam yemeği yiyorum. ilk gün salata yedim, ikinci gün ton balıklı salata yedim, dün haşlanmış tavuk - yoğurt ve domates yedim. bu akşam da ızgara et ve söğüş domates yiyeceğim.
bu şekilde bir listem var. kendime göre ayarlıyorum. akşam yemeğinden sonra bir şey yemiyorum ve günde 2 bardak yeşil çay içiyorum.
ben öyle pek katı diyet listelerine uyamıyorum, çünkü maksimum 3 4 gün dayanabiliyorum, sonra da hevesim kaçıp bırakıyorum. o nedenle şimdi sağlık beslenmeye yöneldim. bir diyet listesine benzetilecekse, karatay diyetiyle taş devri diyetinin karması gibi bir şey.
ekmek hiç yemiyorum, kahvaltıda 2 domates 2 yumurta ve bol peynir yiyorum.
öğlen yemek alışkanlığım hiç olmadı maalesef, o nedenle bir şey yemiyorum.
akşam da 6. 6.30 gibi akşam yemeği yiyorum. ilk gün salata yedim, ikinci gün ton balıklı salata yedim, dün haşlanmış tavuk - yoğurt ve domates yedim. bu akşam da ızgara et ve söğüş domates yiyeceğim.
bu şekilde bir listem var. kendime göre ayarlıyorum. akşam yemeğinden sonra bir şey yemiyorum ve günde 2 bardak yeşil çay içiyorum.
Pazartesi başlamayı düşünüyorum. Dediğiniz gibi 1 er hafta yapacağım. Ağır olmazsa yanında belki klasik callanda yaparım. :26:
Aaaah ah :) Kilom 63 boyum 1.58 :/ Tekrar 55 e inmeyi düşünüyorum.
chloen diyet listemiz hemen hemen aynı... :)
Sonuç ne olacak merak ettim şimdi...)
Benim de boyum 1.56 ve neredeyse 65 kilo ile basladim simdi 58,5 kiloyum. Benim de hedefim 55 kg. Insallah hep birlikte bu isi basaracagiz. Basarinin tek sarti kararli olmak ve devamliligi saglamak. Bir gün biraz fazla kacirdiniz mi hic hevesiniz kirilmasin, ertesi gün biraz dikkat edin oldu bitti. Hareket, hareket, hareket. Kardio programlari kilo vermek ve genel vücut yagini yakmak icin tek sart. Leslie de iyi bir kardio programi.
aynen bende diyet yapamam...saglıklı beslenmek gerek....bende spordan sonra 2 bardak tarcınlı yeşil cay içiyorum
acaba yeşil çayı spordan önce mi, sonra mı içmek daha yararlı olur? :44:
Yeşil çayı bilmiyorum ama sporla birlikte kaslarımızın daha fazla çalışmasından dolayı günlük içtiğimiz su miktarına 1Lt daha ALKALİ(pH ı yüksek su) su eklemeliyiz. Bu suyu spor sırasında ve sonrasında tüketmeliyiz.
Ben karbonatla hazırlardım. 1 ay kadar falan tükettim. Tadı berbattı ve bıraktım. :/
Bu arada yeşil çay yemekten yarım saat sonra içilmeli... Spor ise yemekten 1 saat sonra yapılmalı... Bu durumda spordan önce içilmesi gerekir.
:)
bende de 1..64'e 67 kg gibi korkunç bir oran var, böyle başladım. çok heyecanlıyım ne yalan söyliyim :)) uzun süredir hiç böyle motive olmamıştım.
vay canına, bütün düzenim yanlışmış o zaman :) sporu aç karnına yapıyorum ben, gece sporu bir tek tok karnına oluyor, onu da geç yapıyorum zaten epey. yediklerim kırk kere sindirilmiş oluyordur diye umuyorum
Ben karbonatla hazırlardım. 1 ay kadar falan tükettim. Tadı berbattı ve bıraktım. :/
Bu arada yeşil çay yemekten yarım saat sonra içilmeli... Spor ise yemekten 1 saat sonra yapılmalı... Bu durumda spordan önce içilmesi gerekir.
:)