- 1 Mart 2013
- 16
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
salı günü başladığım leslie+ hafif diyet bol su sonucunda 2 günde 700 gram verdim :) 1 haftasonra tartılacaktım ama dayanamadım..
sanırım iyi gidiyo..
5 mil videosunun 3 mile kadar yaptım her gün. 1 hafta sonra 5 mil yapacağım..
şimdiden faydası oluyor sanırım midemde bir inme söz konusu :))
sevdim ben bunu..
Kızlar leslie 3 mil yapmayı düşünüyorum ek olr. Bacak inceltici bildiğiniz egzersizler varmı yardım acil
Teşekkür ederim canım baya araştırdım ama her kafadan başka bir ses çıkıyor ve İnan boşa harcıyıcak zamanım yok sınavlarım başlayacak sen hangisini yapmaya başladıncanım bi kaç seferdir yazıyorsun ama cevap alamıyorsun. deneyen arkadaşlar dönüş yapamıyor sanırım. ben de daha dün yapmaya başladım. o yüzden bi şey diyemicem. ama internette şöyle bi araştırırsan bulursun istediğin bilgileri. ayrıca kilo vermeye önce göbek kısmından başlaarsın, sadece bacaktan incelemezsin. önce o bölgedeki yağlar yakılır. denemekten zarar çıkmaz, bir iki hafta dene bacak ölçünde değişme olmazsa başka bir spora yönelirsin.
bana mail adresinizi oyllayın size 5 mile burning fat yollayım
mesaj yollayamıyorum malesef nasıl alabilirim sizden 5 mili
2 gündür bu proğramla yürüyorum acaba kaç günde farketmeye başlarım değişimi yapan arkadaşlar yardımcı olabilir mi
kızlar ben 3 gün bitti bugün 4.günü yapıyorum 3 mille başladım devam ediyorum bu hafta 3 mille kapatıcam haftaya 5 mile mıkmak istiyorum ama öncelikle sizlerden hala aktif olanlardan bir ricam var bana başlangıç yaptığınız bölüm kaç mil ise ne kadardır yaptınız ve hangi bölgelerden kaç cm inceldiniz varsa kilo kaybınızı da yazarsanız sevinirim. burada bu şekilde bi sistem yapalım her pazartesi sabah aramızda cm ve kilo bildirimi yapalım hem tatlı bir rekabet hem eğlence olur nolur bana cevap verin ona göre şuanda tercih aşamasındayım jillian da düşünüyorum hangisi iyi ise onu yapacağım lütfen cevaplarınızı bekliyorum