- 1 Şubat 2008
- 559
- 3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Düzenli olarak yaptığım 1 sene boyunca 64 kilodan 59'a inmiş ve aşırı sıklaşmıştım. ama bırakınca yeniden 61 oldum :26: Şimdi yine başladım.
düzenli olarak derken? 1 senede 5 kilo az değil mi düzenli 1 yıl spor için acaba? haftada ya da ayda kaç saat spor yapıyordunuz?
bende yapıyorum bunları ama en güzeli hangisi onu yapayım hangisini tavsiye edersiniz kızlar?
Vücut yarim saatten sonra yag yakmaya basliyor o yüzden üc mil en ideali. Kilo vermek ve yag yakmak icin 3,4 ve 5 mil en iyi calismalar.
Merhaba kızlar bugün bende katıldım aranıza
3 mille başladım biraz yoruldum ama leslie yaparken göbeğimi sıktıkça yorgunluğum geçti
sizce 1 saat yürüyüş mü daha çok kalori yakar leslie 3 mil mi ?
Bi de 4 ve 5 mil daha iyi değil mi daha uzun oldugu için herkes 3 mili övmüş :26:
haydi bakalım üşenmek yok
Hangi 3 millik calisma olduguna bagli. 3 fast mile degil ise yetmeyebilir, 5 really big miles in 3 milini yapmak da faydali olabilir, kosmali olan programin yani. 3 hizli olan milin basarisinin nedeni yarim saatten sonra vücudun yag yakimina baslamasi. Yarim saati asan her cardio faydali olur kilo icin.