Leslie sansone yürü ve incel programı(görsel paylasim)

Leslie sansone yürü ve incel programını denedim faydasını gördüm

• Ankete Katılan
    1.559
kızlar 5 reallt bıg miles bu sanırım son çıkan dvdsi bunun linki elinde olan varmı ya acil lazım

kızlar 5 reallt bıg miles bu sanırım son çıkan dvdsi bunun linki elinde olan varmı ya acil lazım

Sevgili seda_sivas, bende 5 fat burning miles ve 4 really big miles var ancak özelden henüz mesaj atamiyorum. Ancak elinde baska videolar varsa sana tavsiyem really big miles lardan fazla yardim bekleme. Hepsi hemen hemen ayni. 4 really big miles beni o yönden hayal kirikligina ugratti. Ancak yine de istersen bir mail adresi at özel mesajima göndereyim ikisini de karari sen ver. Sevgiler.

Niye youtubedan açıp yapmıyosunuz?

You tube`da tüm videolar özellikle son cikanlar yok. Ancak ben de you tube`dan basladim sonra kendi sitesine üye oldum orada da cok güzel videolar var. Önemli olan bir yerden hemen baslayip bir devamlilik saglamak.

5 millik olan tahmini 7.5 km ediyor bu 12 dklık sporla okadarmı yapmış oluyoruz kızlar 5milliği yapanlar kaç dk nasıl yapıyorsunuz ben youtubeden izledim indiremedim.
hareketleri set setmi yapıyrosunuz

5 millik olan tahmini 7.5 km ediyor bu 12 dklık sporla okadarmı yapmış oluyoruz kızlar 5milliği yapanlar kaç dk nasıl yapıyorsunuz ben youtubeden izledim indiremedim.
hareketleri set setmi yapıyrosunuz

5 millik olan video 8 km dir
12 dk da 1 mil yapıyorsunuz yani 1,6 km

ben 5 millik videoyu yapıyoum
her mil set olarak yapılıyor
video zaten bu şekilde ilerliyor

5 millik olan video 8 km dir
12 dk da 1 mil yapıyorsunuz yani 1,6 km

ben 5 millik videoyu yapıyoum
her mil set olarak yapılıyor
video zaten bu şekilde ilerliyor

merabalar.günlerdir nette aranıyorum.video link vb. olmadı olmadıı.şu exersice tv start .......3 mil (youtube sanırım) 46 dakika yürüyüş.bu hangisi oluyor başlangış mı?başkamı?
asıl aradığım 3mil de 4-5kg verdiren miş.link bulamıyorum.rapidlerde bende açılmıyor.birde 5 dakikada 500 adım olanı arıyorum. bu iki tam videoyu nereden nasıl bulabilirim?netten tabii.
1)10 pound (4-5kg)verdiven 3 mil
2)5 dk 500 adım
yardım ltfnn.
1.sayfadaki linkler açılmıyor yada ben beceremedim.şimdiden teşekkürler :)))

merabalar.günlerdir nette aranıyorum.video link vb. olmadı olmadıı.şu exersice tv start .......3 mil (youtube sanırım) 46 dakika yürüyüş.bu hangisi oluyor başlangış mı?başkamı?
asıl aradığım 3mil de 4-5kg verdiren miş.link bulamıyorum.rapidlerde bende açılmıyor.birde 5 dakikada 500 adım olanı arıyorum. bu iki tam videoyu nereden nasıl bulabilirim?netten tabii.
1)10 pound (4-5kg)verdiven 3 mil
2)5 dk 500 adım
yardım ltfnn.
1.sayfadaki linkler açılmıyor yada ben beceremedim.şimdiden teşekkürler :)))

3 mile weight loss walk kilo kaybı için 3 millik yürüyüş hafiften başlayıp tempo hızlanıyor 2.milinde diğer yürüşçülerden mary kay hareketleri yaptırıyor en hızlı bölümü 2.mil kilo vermek isteyenler,bu yürüyüşü yapabilirler.

5 mile fat burning walk 5 mil yağ yakıcı yürüyüş tempolu hızlı yürüyüşler ve millerin sonlarına doğru jogging(hafif koşu) yapılıyor başka bir mile gelindiğinde tempo hafifliyor,millerin sonuna doğru yine hzılanıyor. metabolizmayı hzılandırıp yağ yakmakta büyük fayda sağlayan bir yürüyüş herhangi bir ekipman kullanılmıyor.

bende olan videolar yukarıdakiler
geçen sene indirmiştim
şimdi bende bulamıyorum linkleri,
bir yolu varsa size gönderebilirim gerek maille gerek başka türlü

Son düzenleme:
3 mile weight loss walk kilo kaybı için 3 millik yürüyüş hafiften başlayıp tempo hızlanıyor 2.milinde diğer yürüşçülerden mary kay hareketleri yaptırıyor en hızlı bölümü 2.mil kilo vermek isteyenler,bu yürüyüşü yapabilirler.

5 mile fat burning walk 5 mil yağ yakıcı yürüyüş tempolu hızlı yürüyüşler ve millerin sonlarına doğru jogging(hafif koşu) yapılıyor başka bir mile gelindiğinde tempo hafifliyor,millerin sonuna doğru yine hzılanıyor. metabolizmayı hzılandırıp yağ yakmakta büyük fayda sağlayan bir yürüyüş herhangi bir ekipman kullanılmıyor.

bende olan videolar yukarıdakiler
geçen sene indirmiştim
şimdi bende bulamıyorum linkleri,
bir yolu varsa size gönderebilirim gerek maille gerek başka türlü

teşekkür ederim ilginize.youtube de birkaç videosunu buldum.onları yapacağım şimdilik.

teşekkür ederim ilginize.youtube de birkaç videosunu buldum.onları yapacağım şimdilik.

3 millik hizli yürüyüsünü walkathome.com sayfasina üye olursaniz orada bulabilirsiniz. Ayrica orada daha baska videolar da var ben 3 milligin ve 5 milligin yani sira 2silver mile`i da yapiyorum cünkü ikinci yarisinda karin hareketleri var.

Leslie`nin 2013 videosu cikmis. Belly blast walk diye. You tube`da özet görüntüler var, karin agirlikli ve tempolu bir programa benziyor.

bende 2 haftadir yapiyorum kizlar tabiki yiyeceklerimede dikkat ediyorum ve 2 kilo verdimm
bu arada bende youtubeden izleyerek yapiyorum :KK3:

Ben soguk alginligindan dolayi bir hafta kadar ara verdim ancak kilo almamisim. Sanirim calismalar bir süre yapmayinca bile ise yariyor. Kim ne derse desin ben Leslie`den cok memnunum. Cok zorlanip kisa süre sonra birakacagim bir seyler yapmaktansa sürekli hayatimda olacak bir sporu tercih ederim.

merhaba kızlar,bi sorum olacaktı,1 millik olan program kilo verdiyor mu,ona başladım da.5mil olan 1 saat falan sürüyor sanırım,hergün oturmaktansa hiç olmasa 1 mil olana başlayayım dedim.

merhaba kızlar,bi sorum olacaktı,1 millik olan program kilo verdiyor mu,ona başladım da.5mil olan 1 saat falan sürüyor sanırım,hergün oturmaktansa hiç olmasa 1 mil olana başlayayım dedim.

Bir millik calisma 15 dk sürüyor, yag yakabilmeniz icin en azindan yarim saatlik bir kardio calismasi yapmaniz gerekli ki bir süredir Leslie yapan biri olarak ilk kilo verme asamasinda 5 millik hizli yürüyüsünü israrla tavsiye ederim. Yok bu cok uzun diyorsaniz 3 millik hizli yürüyüsü var bu da 45 dk kadar sürüyor. 3 millik yürüyüsü walkathome.com adresinde walk social bölümüne üye olursaniz orada kayitli videolardan bulabilirsiniz.

Bir millik calisma 15 dk sürüyor, yag yakabilmeniz icin en azindan yarim saatlik bir kardio calismasi yapmaniz gerekli ki bir süredir Leslie yapan biri olarak ilk kilo verme asamasinda 5 millik hizli yürüyüsünü israrla tavsiye ederim. Yok bu cok uzun diyorsaniz 3 millik hizli yürüyüsü var bu da 45 dk kadar sürüyor. 3 millik yürüyüsü walkathome.com adresinde walk social bölümüne üye olursaniz orada kayitli videolardan bulabilirsiniz.

teşekkürler,uzun zamandır spor yapmadım,yaptığım zamanlarda da sıkılaştırıcı egzersizler yapıyordum,5 millik videoyu indirmiştim o zamanlar,bi ısınayım önce 5 mile de geçerim zamanla,başlayınca gerisi geliyor zaten:)tekrar teşekkürler

15 dk süren hizli 1 mil`i yaptim merakimdan kac kalori harcaniyor diye. 100 kalori, tabii bu benim vücuduma göre herkesin harcadigi kalori miktari farklidir. 62 kg olan biri icin 100 kalori. Bes millik olani yapinca kaloriölceri olmayanlar icin yazarim onu da.

kızlar bende yapiyorum bir süredir.derdim sıkı popo ve bacaklar.genelde 4 mil yapiyorum.5 mili indiremedim biturlu.selulitlere etkisini goren bacakları sikilasan oldumu acaba leslie ile?

X