Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar 5 reallt bıg miles bu sanırım son çıkan dvdsi bunun linki elinde olan varmı ya acil lazım
Niye youtubedan açıp yapmıyosunuz?
5 millik olan tahmini 7.5 km ediyor bu 12 dklık sporla okadarmı yapmış oluyoruz kızlar 5milliği yapanlar kaç dk nasıl yapıyorsunuz ben youtubeden izledim indiremedim.
hareketleri set setmi yapıyrosunuz
5 millik olan video 8 km dir
12 dk da 1 mil yapıyorsunuz yani 1,6 km
ben 5 millik videoyu yapıyoum
her mil set olarak yapılıyor
video zaten bu şekilde ilerliyor
merabalar.günlerdir nette aranıyorum.video link vb. olmadı olmadıı.şu exersice tv start .......3 mil (youtube sanırım) 46 dakika yürüyüş.bu hangisi oluyor başlangış mı?başkamı?
asıl aradığım 3mil de 4-5kg verdiren miş.link bulamıyorum.rapidlerde bende açılmıyor.birde 5 dakikada 500 adım olanı arıyorum. bu iki tam videoyu nereden nasıl bulabilirim?netten tabii.
1)10 pound (4-5kg)verdiven 3 mil
2)5 dk 500 adım
yardım ltfnn.
1.sayfadaki linkler açılmıyor yada ben beceremedim.şimdiden teşekkürler :)))
3 mile weight loss walk kilo kaybı için 3 millik yürüyüş hafiften başlayıp tempo hızlanıyor 2.milinde diğer yürüşçülerden mary kay hareketleri yaptırıyor en hızlı bölümü 2.mil kilo vermek isteyenler,bu yürüyüşü yapabilirler.
5 mile fat burning walk 5 mil yağ yakıcı yürüyüş tempolu hızlı yürüyüşler ve millerin sonlarına doğru jogging(hafif koşu) yapılıyor başka bir mile gelindiğinde tempo hafifliyor,millerin sonuna doğru yine hzılanıyor. metabolizmayı hzılandırıp yağ yakmakta büyük fayda sağlayan bir yürüyüş herhangi bir ekipman kullanılmıyor.
bende olan videolar yukarıdakiler
geçen sene indirmiştim
şimdi bende bulamıyorum linkleri,
bir yolu varsa size gönderebilirim gerek maille gerek başka türlü
teşekkür ederim ilginize.youtube de birkaç videosunu buldum.onları yapacağım şimdilik.
teşekkür ederim ilginize.youtube de birkaç videosunu buldum.onları yapacağım şimdilik.
merhaba kızlar,bi sorum olacaktı,1 millik olan program kilo verdiyor mu,ona başladım da.5mil olan 1 saat falan sürüyor sanırım,hergün oturmaktansa hiç olmasa 1 mil olana başlayayım dedim.
Bir millik calisma 15 dk sürüyor, yag yakabilmeniz icin en azindan yarim saatlik bir kardio calismasi yapmaniz gerekli ki bir süredir Leslie yapan biri olarak ilk kilo verme asamasinda 5 millik hizli yürüyüsünü israrla tavsiye ederim. Yok bu cok uzun diyorsaniz 3 millik hizli yürüyüsü var bu da 45 dk kadar sürüyor. 3 millik yürüyüsü walkathome.com adresinde walk social bölümüne üye olursaniz orada kayitli videolardan bulabilirsiniz.