Leslie sansone yürü ve incel programı(görsel paylasim)

Leslie sansone yürü ve incel programını denedim faydasını gördüm

• Ankete Katılan
    1.559
[youtube]ndVjwkaLGDk[/youtube]

[youtube]G8b4P57jNsQ&feature=channel[/youtube]
Leslie sansone ile yürüyüş
yürümenin faydalarını hepimiz biliyoruz
yürüyüş esnasında vücudumuzda
50 nin üzerinde kas aynı anda calışıp metabolizmamız hızlanıyor
kilo vermek kolaylaşıyor
fakat her zaman dışarı cıkıp yürüme imkanı olmuyor
mesela ben hergün yürüyemiyorum fakat evde kilometrelerce yürüyor etkisi veren bir egzersiz programı var ,
sanki dışarıda yürüyormuşsunuz gibi bir etkisi var
sabah kalkınca egzersizlere başlamadan önce veya yemeklerden sonra nezaman yürüyüş ihtiyacınız varsa
bu egzersizi yapabilirsiniz yürüyüş programı yarım saat sürüyor ve kilometrelerce yol yürümüş kadar enerji harcatıyor metabolizma hızlandırıcı bölümler de var içinde cok eğlenceli

Ben de bu 2 videoyu arka arkaya yaptım.Öncesinde de ısınma hareketleri yapmıştım.
Bir de arkasından 46 dakikalık olan videoyu yaptım.
Ekliyorum videonun linkini:Exercise TV / Start walking at home 3 miles with Leslie Sansone - YouTube
Benim amacım kilo vermekten çok spor yapmış olmak.Boyum 1.65 kilom 55 sanırım.5 kilo verirsem bana yeter.
Ama düzenli haftada 2 kez yapmaya çalışacağım.İnsan ilk yapmaya başlayınca ya böyle hiç bişey olmaz zannediyor.
Ama gittikçe terliyosun.Çok hoşuma gitti.

beni daha önceden bu topicten hatırlayanlar vardır önce-sonra fotoğraflarımı vs koymuştum , leslie 3mil uzun süre yaptım, bir ara 55tim son aylarda yediğime içtiğime dikkat etmeyince birkaç kilo aldım(tickerda gördüğünüz gibi 57,5 kg yum şu an),şimdi yaza kadar 54'e ineyim ve biraz daha sıkılaşayım diyorum, 5 really big miles yapmak istiyorum ama bulamadım bulan var mı? hep 3 mil yapmaktan sıkıldım,farklı bişeyler yapayım bari..

Son düzenleme:
leslie ile spor yapan herkese merhaba.bende aranıza yeni katıldım.bende 1 haftadır leslie ile spor yapıyorum.ben 4 ay önce doğum yaptım ve haliyle vermem gereken kilolar var.ben 3 mil olanı yapıyorum sabahları.yarın tartılıp ölçüm yapıcam bakalım neler olucak.

beni daha önceden bu topicten hatırlayanlar vardır önce-sonra fotoğraflarımı vs koymuştum , leslie 3mil uzun süre yaptım, bir ara 55tim son aylarda yediğime içtiğime dikkat etmeyince birkaç kilo aldım(tickerda gördüğünüz gibi 57,5 kg yum şu an),şimdi yaza kadar 54'e ineyim ve biraz daha sıkılaşayım diyorum, 5 really big miles yapmak istiyorum ama bulamadım bulan var mı? hep 3 mil yapmaktan sıkıldım,farklı bişeyler yapayım bari..

Bende var ama normal mail ile gelir mi bilemiyorum. Isterseniz mail adresinizi özelime yazin bir deniyeyim.

arkadaslar merhaba;
ben yeni buldum burayı bende yenı dogum yaptım toparlanmam lazım nasıl birşey ilk ne yapmam gerekiyor beni yönlendirirmisiniz.

Arkadaslar 5 mile fat burning walk 5 mil yağ yakıcı yürüyüş linki olan bana atabılır mı ? veya nerden ındırebılırım ?? evde net yok çünkü indirim evde yapmak ıstıyorum.

bu topıgı bugun buldum bende arkdaslar ve bugun endokrın ve dıyetısyene gıttım elımde yarın sbaha baslıcagım bır dıyet lıstem var :) bu sefer kararlıyım kılolarımdan kurutlucam ve yanında spor yapmam sart nerden baslamamıs onerırsınız bu programın sımdıden herkesın ıncecık olması dılegımle :)

ben 3 4 haftadır düzenli yapıyorum.bazen haftada 2 oluyor ancak bazende 3.62 kiloyum zaten yani kilo veriyim illah diye çabam yok.ama bacaklarım ve kalçam sımsıkı olsun istiyorum.oyüzden bundan sonrada 10 dk kalça kaldırma hareketleri yapıyorurm.walkathome sitesine üye olun orda 3 millik farklı videolar var.youtube da 5 mile olan var.4 mile super challenge ı pcye indirdim ben.her defasında farklı videosunu yapıyorum sıkılmamak için.havalar güzelleşince dışarıda yürüyüp eve gelip bazı hareketler yapmayı planlıyorum.kilo vermesemde almam en azından ve sıkı olurum.

Merhaba herkese :KK3: Bugün 3 mil olanı denedim, hareketler genelde çok basit olduğu halde fazlasıyla terletti :)
Bi sorum olacak, kilo verme konusunda hangi video daha etkili, mesela 3 milin bile çeşitleri var anladığım kadarıyla.
Ayrıca, Leslie iyi hoş ama o basenleri ne öyle o kadar yürümeye :KK19:

Kızlar bacaklarımın durumu vahim yaza kadar acil incelmeleri lazım bugün ilk defa lessie yaptım 5 milden ama çok yoruldum haftasonları 5 mil hafta içide bir iki gün 2 veya 3 mil yapmayı düşünüyorum ama bu leslie bacak inceltir mi lütfen cevap verin bacaklarında etkisini gören oldu muuu??

yazın bu topiği görüp baya hevesle indirmiştim videoları ama sonra bıraktım. zaten düzenli yapmamıştım. ama şimdi her zamankinden daha motive, daha kararlıyım. b-fit spor salonuna gidiyorum iki haftadır olabildiğince hızlı sonuç almak için evde de bacak ve kalça için bazı egzersizler yapıyorum. şimdi 5 mile de başlayacağım ham olmadığım için.

Lütfen sonuç almış arkadaşlar destek olmak için ne kadar sürede nasıl sonuçlar aldıklarını yazabilirler mi?

Leslie Sansone 5 Mile Fat Burning Walk - YouTube

5 mil dediğiniz bu mu oluyor acaba..

bende dün başladım 3 mil. yaptım.. bugünde yukarıdaki linktekinin 5 miline kadar yaptım..

10 kg fazlam ve ikiz gebelikten kalan sarkmış bir karın bölgesi var toparlanması gereken.. faydası olur inşallah bana da..

merhaba :) yaş olarak sizden küçüğüm ama söylemek istedim, eğer gerçekten isterseniz yapamayacağınız şey yok. çok ağır bi diyet uygulamadan, sadece zararları bilinen başlıca şeyleri azaltarak ve bol hareket ederek illaki kilo verirsiniz. karın bölgesi daha kolay olur. en zor yakılan yağlar popo ve bacak diye biliyorum. ben sadece 1 2 haftadır spor yapıyorum ve karın bölgesine çok yüklenmediğim halde 4 cm incelmişim. üstelik bu sırada yediklerime dikkat bile etmedim. kilosu fazla olan insan daha çok kilo veriyor, bu yüzden neden ben az veriyorum diye moralinizi bozmayın. gelecekte olabilecek şeyler için konuşuyorum sadece. :) ben de depresyon dönemimde 7 kilo aldım ve şu an inanılmaz azimliyim, eski halime döneceğim.hepimize kolay gelsin!

Kızlar lütfen bana yardım edin 16 yaşındayım ama bacaklarım yaşıtlarıma göre çok kalın 5 gün leslie 3 mil yaptım bugünde leslie walkarobic 2 mil yaptım ama pek beğenmedim pek de yapamadım beceremedim yani gelişme çağında olduğum için sıkı bir diyet yapamıyorum sizce hangisini yapmalıyım ve de bana da bacak hareketleri önerirmisiniz yaza kadar acil bacaklarımın incelmesi lazım

merhaba :) yaş olarak sizden küçüğüm ama söylemek istedim, eğer gerçekten isterseniz yapamayacağınız şey yok. çok ağır bi diyet uygulamadan, sadece zararları bilinen başlıca şeyleri azaltarak ve bol hareket ederek illaki kilo verirsiniz. karın bölgesi daha kolay olur. en zor yakılan yağlar popo ve bacak diye biliyorum. ben sadece 1 2 haftadır spor yapıyorum ve karın bölgesine çok yüklenmediğim halde 4 cm incelmişim. üstelik bu sırada yediklerime dikkat bile etmedim. kilosu fazla olan insan daha çok kilo veriyor, bu yüzden neden ben az veriyorum diye moralinizi bozmayın. gelecekte olabilecek şeyler için konuşuyorum sadece. :) ben de depresyon dönemimde 7 kilo aldım ve şu an inanılmaz azimliyim, eski halime döneceğim.hepimize kolay gelsin!

salı günü başladığım leslie+ hafif diyet bol su sonucunda 2 günde 700 gram verdim :) 1 haftasonra tartılacaktım ama dayanamadım..

sanırım iyi gidiyo..

5 mil videosunun 3 mile kadar yaptım her gün. 1 hafta sonra 5 mil yapacağım..

şimdiden faydası oluyor sanırım midemde bir inme söz konusu :))

sevdim ben bunu..

merhaba kızlar leslie yapıyorum 3 gündür düzenli 1 mil 2 mil arasında mekik dokuyorum dıgerlerını gozum yemiyor valla ama gaza geldim sizden ben göbek ve bacak eritmek istiyorum ya acaba bu konuda işe yarıyor mu yoksa başka mı yapsam cevaplarsanız sevinirimm :KK53::KK53:

X