- 22 Mayıs 2012
- 950
- 446
- 123
[youtube]ndVjwkaLGDk[/youtube]
[youtube]G8b4P57jNsQ&feature=channel[/youtube]
Leslie sansone ile yürüyüş
yürümenin faydalarını hepimiz biliyoruz
yürüyüş esnasında vücudumuzda
50 nin üzerinde kas aynı anda calışıp metabolizmamız hızlanıyor
kilo vermek kolaylaşıyor
fakat her zaman dışarı cıkıp yürüme imkanı olmuyor
mesela ben hergün yürüyemiyorum fakat evde kilometrelerce yürüyor etkisi veren bir egzersiz programı var ,
sanki dışarıda yürüyormuşsunuz gibi bir etkisi var
sabah kalkınca egzersizlere başlamadan önce veya yemeklerden sonra nezaman yürüyüş ihtiyacınız varsa
bu egzersizi yapabilirsiniz yürüyüş programı yarım saat sürüyor ve kilometrelerce yol yürümüş kadar enerji harcatıyor metabolizma hızlandırıcı bölümler de var içinde cok eğlenceli
beni daha önceden bu topicten hatırlayanlar vardır önce-sonra fotoğraflarımı vs koymuştum , leslie 3mil uzun süre yaptım, bir ara 55tim son aylarda yediğime içtiğime dikkat etmeyince birkaç kilo aldım(tickerda gördüğünüz gibi 57,5 kg yum şu an),şimdi yaza kadar 54'e ineyim ve biraz daha sıkılaşayım diyorum, 5 really big miles yapmak istiyorum ama bulamadım bulan var mı? hep 3 mil yapmaktan sıkıldım,farklı bişeyler yapayım bari..
Leslie Sansone 5 Mile Fat Burning Walk - YouTube
5 mil dediğiniz bu mu oluyor acaba..
bende dün başladım 3 mil. yaptım.. bugünde yukarıdaki linktekinin 5 miline kadar yaptım..
10 kg fazlam ve ikiz gebelikten kalan sarkmış bir karın bölgesi var toparlanması gereken.. faydası olur inşallah bana da..
merhaba :) yaş olarak sizden küçüğüm ama söylemek istedim, eğer gerçekten isterseniz yapamayacağınız şey yok. çok ağır bi diyet uygulamadan, sadece zararları bilinen başlıca şeyleri azaltarak ve bol hareket ederek illaki kilo verirsiniz. karın bölgesi daha kolay olur. en zor yakılan yağlar popo ve bacak diye biliyorum. ben sadece 1 2 haftadır spor yapıyorum ve karın bölgesine çok yüklenmediğim halde 4 cm incelmişim. üstelik bu sırada yediklerime dikkat bile etmedim. kilosu fazla olan insan daha çok kilo veriyor, bu yüzden neden ben az veriyorum diye moralinizi bozmayın. gelecekte olabilecek şeyler için konuşuyorum sadece. :) ben de depresyon dönemimde 7 kilo aldım ve şu an inanılmaz azimliyim, eski halime döneceğim.hepimize kolay gelsin!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?