- 17 Eylül 2009
- 6.650
- 5
- 38
Allahm bu kadın ne çok konuşuyo ya valla insanda spor aşkı falan bırakmıyo.sesi kısıp şarkı açıyorum
volk volk volk diye ağzını doldurarak nasıl da bağırıyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allahm bu kadın ne çok konuşuyo ya valla insanda spor aşkı falan bırakmıyo.sesi kısıp şarkı açıyorum
bende geçen hafta 2 ve 3 mil yaptım 3 gün haftasonu ara verdim haftaiçi tekrar başlıycam 4 milden ...
ama hergün üst üste zor oluyor iki üç gün arayla ya da günaşırı yapmak daha iyi ,
ben on beş dak dan sonra felaket terliyorum bakalım 4 mil nası olacak
bu arada o kadının sesine tahammül çok güç cidden
3 milden fazlası hakkaten her gün çok sıkıcı oluyor ya da ben mazeret üretiyorum
ben de günaşırı yapıcam valla,leslie yapmadığım günlerde de kendi egzersizlerim var,bir de plasit lastiğiyle falan hareketlerimi yaparım yeter diye düşünüyorum
Bol su içmem lazım off offff her gün de 2 kuru kayısıyı unutmayın ve dee yeşil çay tabiiiii
oof aksattım iyice, h.sonu hastalıklarla uğraştık,şimdi de bende bi kırgınlık var
geçen hafta sonlarda yapamadım, bu hafta ptesi başlıcaktım e başlayamadım halsizlikten
üffff :2:
dün 4 mil yaptım,indirdiğim baya eski bir video sanırım leslie çok genç ve daha zayıf kıyafetler felan
çok komikti mayo altına tayt giymişler bunların yenisi yok mu yahu
şu kısaltılmış tek linkler şeysinden indirdiğim bu ama baya göz zevkimi bozdu..
bu arada dün akşam baya tutuldum yorucu oldu hergün 4 mil yapmıycam araya 2 ve 3 mil sıkıştırcam
bende su içiyorum ,yeşil çaya başlamadım bi ara düzenli içerdim araya yaz girdi sıcakta içmedim sonra kaldı gitti
tekrar başlasam iyi olur ,
diyet yapmıyorum sadece abur cubur yemiyorum ,beyaz ekmek yerine tam buğday tarzı yiyiorum
kilodan çok amacım sıkılaşmak,
geçmiş olsun ,
bilirim geçen haftada ben öyleydim,kendini iyi hissetmeden yapmak zor oluyor
yaptım dün 5 mil, süper ter attım. ama ben 5 mil videosunu yapmadım.
3 mil + 5 milin son 2 milini yaptım çnkü 5 milde 5 kez aynı şeyleri yapıyor, amma 3 mil çok ii. hele o tombik kadınla yaparken nasıl nefes nefese kalıyorum
leslie de diyor, kendi spor programınız, istediğiniz şekilde yapabilirsiniz diye
evet ben de o arakadaşında çok ter atıyorum
ama şu 5 mildei kıvrıla kıvrıla yürüyen bi tip varya, sinir oluyorum onun yürüyüşüne ya tööbee YaRabbiimm!
bacakları birleşmiyo sanırım, herhalde omurilikten de bitane omur çekilmiş