Kesinlikle şişkinliği aldığı kanaatindeyimsirkeli suyu gecen sene denemistim yararini gordum diye hatirliyorum. odem atma siskinligi azaltma etkilerini gordunuz mu siz ? haftanin 3 4 gunu sis karinla gezmekten cidden sıkıldim az buz da degil her tartida 1 ya da 1.5 kg odem oluyor vucudumda
egzersiz gecmisiniz yoksa leslie 1 mile deneyebilirsiniz kolay gelirse 2 veya 3le baslangic yapabilirsiniz. haftanin 6 gunu yaparak basladim ben tabi size 4 gun ya da 5 gun uygunsa o sekilde yapabilirsiniz. google dan aratip videolar sekmesine tiklarsaniz bircok siteden leslie videolari mevcut :)Merhaba hepinize bende bugün itibari ile başlayacağım inşlh işe yarar13 kilo vermem lazım diyet yapıyorum 3 ayda verirsem çok iyi olacak bende basen göbek var hangisinden başlamamı önerirsiniz hanımlar.
ayni durumdayim bugun ben de. neyse ki parasizim da otobus yerine yurumek zorunda kaliyorum :) 5 km yurumusum bugun yerlerdeyim..Bugün leslie yapamadim.çok yorgundum.içim rahat ta etmiyor bir türlü.
Balli sirkeli suyu gece icmemiz mi gerekiyor mutlaka. Icinde seker var ya kilo falan yapar miKızlar merhaba uzun süredir paylaşım yapamadım ama diyetime ve yürüyüşlerime dikkat ettim. Az az gidiyor kilolar ama gidiyor çok şükür.
1 haftadır denediğim iki kür var sizinle paylaşmak istedim.
Geceden 1 su bardağı suya ceviz ıslıyor ve aç karnına içiyorum. 2. Si de ballı sirkeli su. gece yatmadan ve sabah kahvaltıdan önce içiyorum. Bağırsaklarımı çalıştıran iki kür bunlar. Size de tavsiye ederim
Hem gece yatmadan önce hem sabah kalkınca aç karnına içiyorum. Kilo yapmıyor içiniz rahat olsun.Balli sirkeli suyu gece icmemiz mi gerekiyor mutlaka. Icinde seker var ya kilo falan yapar mi
ben ilk başladığımda haftanın 6 günü 3 mil yapıyordum. 1 mil az gelirse 2 ya da 3 mil de yapabilirsinizKızlar 1 mil ile başlıyorum bugün ama 1 mil 15 dk günde bi kez mi yapıcam ki bu 1 mili
bi kere 1 mil yaptim 15 dkda bitti sasirdim.ben ilk başladığımda haftanın 6 günü 3 mil yapıyordum. 1 mil az gelirse 2 ya da 3 mil de yapabilirsiniz
rica ederim zorlanmıyorsanız ya da zamanınız varsa daha uzun süreli miller bence daha yararlı olacaktır. eğer zorlarsa alışana kadar düşük milleri yapabilirsiniz :)Bug
bi kere 1 mil yaptim 15 dkda bitti sasirdim.
Bundan sonra 2 mil falan yaparim:)
Tesekkur ederim.
Evet ben uzunlari da bi deneyip ona gore yapayim en iyisi:)rica ederim zorlanmıyorsanız ya da zamanınız varsa daha uzun süreli miller bence daha yararlı olacaktır. eğer zorlarsa alışana kadar düşük milleri yapabilirsiniz :)
Kızlar geçen sene 1ay hafta da 5 gün Leslie 3 mil yapmıştım basen ve göbek gitmiş ve selülite ten eser kalmamıştı.ama bıraktım be yarın ilk işim başlamak olacak azim şart:)))
Hemen başlıyorum bende
O zaman saati sen ayarla ben öğleden sonra müsait olurum yapınca da yazalım kaytarmamış oluruz ne dersin
Olur tabiki de ben şimdi yaparım.yarın yapamam akşama misafirim var ama c.tesi yaparım.pazartesi ise ful ara vermeden devam