Leslie sansone yürü ve incel programı(görsel paylasim)

Leslie sansone yürü ve incel programını denedim faydasını gördüm

• Ankete Katılan
    1.559
Kesinlikle şişkinliği aldığı kanaatindeyim

Merhaba hepinize bende bugün itibari ile başlayacağım inşlh işe yarar13 kilo vermem lazım diyet yapıyorum 3 ayda verirsem çok iyi olacak bende basen göbek var hangisinden başlamamı önerirsiniz hanımlar.

Merhaba hepinize bende bugün itibari ile başlayacağım inşlh işe yarar13 kilo vermem lazım diyet yapıyorum 3 ayda verirsem çok iyi olacak bende basen göbek var hangisinden başlamamı önerirsiniz hanımlar.
egzersiz gecmisiniz yoksa leslie 1 mile deneyebilirsiniz kolay gelirse 2 veya 3le baslangic yapabilirsiniz. haftanin 6 gunu yaparak basladim ben tabi size 4 gun ya da 5 gun uygunsa o sekilde yapabilirsiniz. google dan aratip videolar sekmesine tiklarsaniz bircok siteden leslie videolari mevcut :)

Balli sirkeli suyu gece icmemiz mi gerekiyor mutlaka. Icinde seker var ya kilo falan yapar mi

Kızlar 1 mil ile başlıyorum bugün ama 1 mil 15 dk günde bi kez mi yapıcam ki bu 1 mili

Bug

bi kere 1 mil yaptim 15 dkda bitti sasirdim.
Bundan sonra 2 mil falan yaparim:)
Tesekkur ederim.
rica ederim zorlanmıyorsanız ya da zamanınız varsa daha uzun süreli miller bence daha yararlı olacaktır. eğer zorlarsa alışana kadar düşük milleri yapabilirsiniz :)

rica ederim zorlanmıyorsanız ya da zamanınız varsa daha uzun süreli miller bence daha yararlı olacaktır. eğer zorlarsa alışana kadar düşük milleri yapabilirsiniz :)
Evet ben uzunlari da bi deneyip ona gore yapayim en iyisi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…