Leslie sansone yürü ve incel programı(görsel paylasim)

Leslie sansone yürü ve incel programını denedim faydasını gördüm

• Ankete Katılan
    1.559
Doktora gidin mutlaka beklemeyin ben de fitigin esiginden döndüm. Doktora giderseniz size bel.egzersizlerinin oldugu bir kagit verir fizik tedavi gibi. O hareketler cidden iyi geliyor. Ihmal etmeyin sakın ve hareketli sporlar yapmayin cok yurumeyin

Bi arkadasimin da sporda aniden sırtı sakatlanmisti bir hafta dinlenmesi gerektigini soylemislerdi oyle yapti ve düzeldi. Iyilesmeden yapmaya calisirsaniz hem tam performans alamazsiniz hem de agriniz uzun sure daha devam eder iyilesme sureniz uzar. Cok cok geçmiş olsun iyi bakin kendinize :)

baslangic kardiyosunu yaptim. 5 miles leslie de bu kadar terlemiyordum ben :) bir yerde takildim yaklasik 30 sn ara verdim ve devam ettim. egzersizleri bugun burda birakiyorum yarin kas calismasi yapacam

keslinlikle devam edicem. pazartesi gununden itibaren 3 hafta bu programa devam edip sonrasinda arttiracam. insallah vucudumu tez harekete gecirir

nasıl yani iyileşene kadar hiç mi yapmayayım?

çok yürümeyi düşünmüyorum zaten bi çok hızlı olmayan gezinti iyi gelir diye düşünüyorum.

nasıl yani iyileşene kadar hiç mi yapmayayım?
Evet beliniz aciyorsa belinizi kullandiginiz hicbir sey yapmayın. Vucutta olusan ani ağrılar vücudun hareketi onlemek için verdiği bir emniyet sinyaliymis aslinda. O sinyale kulak vermek ve beli ağrıtan hareketlerden kaçınmak lazım. Ama bel harici hareketler yapabilirsiniz tabi.

BENİMDE YAPMAM GEREKEN HARKETLERİN GÖBEK NOKTASI BEL. GÖBEĞİMİ YAKMAK İSTİYORUM. MEKİK ÇEKMEM LAZIM. BELİMİN DAHA SAKATLANMASI MALUM. ALLAHIM NOLUR BİR AN ÖNCE GEÇSİN..

dun gece biraz karin calistim ama cok yanmadi gibi kaslarim cok tatmin olmadim. bugun 2000 adim yerimde hizli ve yavas tempoda kosup isindiktan sonra 15 dklik bacak kalca videosunu bitirdim ustune telefondaki 30gun fit programindaki bacak egzersizimi de yaptim. aksam karin videosunu yapmayi dusunuyorum.

buna geçin oyleyse :)

Size attigim en basit en temeliydi bu attığımı yapin siz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…