Leslie sansone yürü ve incel programı(görsel paylasim)

Leslie sansone yürü ve incel programını denedim faydasını gördüm

• Ankete Katılan
    1.559
sirkeli suyu gecen sene denemistim yararini gordum diye hatirliyorum. odem atma siskinligi azaltma etkilerini gordunuz mu siz ? haftanin 3 4 gunu sis karinla gezmekten cidden sıkıldim az buz da degil her tartida 1 ya da 1.5 kg odem oluyor vucudumda
Kesinlikle şişkinliği aldığı kanaatindeyim

Merhaba hepinize bende bugün itibari ile başlayacağım inşlh işe yarar13 kilo vermem lazım diyet yapıyorum 3 ayda verirsem çok iyi olacak bende basen göbek var hangisinden başlamamı önerirsiniz hanımlar.

Merhaba hepinize bende bugün itibari ile başlayacağım inşlh işe yarar13 kilo vermem lazım diyet yapıyorum 3 ayda verirsem çok iyi olacak bende basen göbek var hangisinden başlamamı önerirsiniz hanımlar.
egzersiz gecmisiniz yoksa leslie 1 mile deneyebilirsiniz kolay gelirse 2 veya 3le baslangic yapabilirsiniz. haftanin 6 gunu yaparak basladim ben tabi size 4 gun ya da 5 gun uygunsa o sekilde yapabilirsiniz. google dan aratip videolar sekmesine tiklarsaniz bircok siteden leslie videolari mevcut :)

Kızlar merhaba uzun süredir paylaşım yapamadım ama diyetime ve yürüyüşlerime dikkat ettim. Az az gidiyor kilolar ama gidiyor çok şükür.
1 haftadır denediğim iki kür var sizinle paylaşmak istedim.
Geceden 1 su bardağı suya ceviz ıslıyor ve aç karnına içiyorum. 2. Si de ballı sirkeli su. gece yatmadan ve sabah kahvaltıdan önce içiyorum. Bağırsaklarımı çalıştıran iki kür bunlar. Size de tavsiye ederim
Balli sirkeli suyu gece icmemiz mi gerekiyor mutlaka. Icinde seker var ya kilo falan yapar mi

Kızlar 1 mil ile başlıyorum bugün ama 1 mil 15 dk günde bi kez mi yapıcam ki bu 1 mili

rica ederim zorlanmıyorsanız ya da zamanınız varsa daha uzun süreli miller bence daha yararlı olacaktır. eğer zorlarsa alışana kadar düşük milleri yapabilirsiniz :)
Evet ben uzunlari da bi deneyip ona gore yapayim en iyisi:)

X