Leslie sansone yürü ve incel programı(görsel paylasim)

Leslie sansone yürü ve incel programını denedim faydasını gördüm

• Ankete Katılan
    1.559
tebrikler harika ne kadar sürede?

ya ben dayanamayıp ölçülerimi yenilemek istiyorutHaftaya yine alırım. Ben başlayalı baya oldu çünkü en son 6 şubatta yazdım ölçülerimi

[/QUOTE]
15 günde 3 şubatta başlamıştım 19 şubatta tartıldım. 4 kilo eksik çıktı. hala daha mutluluğunu yaşıyorum. Allahımm nazar değdirme yarabbim. birden güven geldi kendimi çok yi hissediyorum. 10 kilo düşünce heralde havalarda uçarım diye düşünüyorum :KK49::KK55::21::21:
6 şubattan beri ölçülerini almıyor musun?

15 günde 3 şubatta başlamıştım 19 şubatta tartıldım. 4 kilo eksik çıktı. hala daha mutluluğunu yaşıyorum. Allahımm nazar değdirme yarabbim. birden güven geldi kendimi çok yi hissediyorum. 10 kilo düşünce heralde havalarda uçarım diye düşünüyorum :KK49::KK55::21::21:
6 şubattan beri ölçülerini almıyor musun?

almamıştım canım. az önce aldım. ve çok sevindim
gerçekten içim rahatladı. çabaların meyvesini görmek efsane birşey. buraya da yazıcam birazdan :KK51:

senin adına da çok sevindim canım. devamı gelir inşallah istediğimiz kiloya rahatça ineriz. :KK200: :nazar:

Eski Ölçüler & Yeni Ölçüler :nazar:
göğüs: 88 cm | 87 cm / -1 cm
g.altı: 72 cm | 69.5cm / -2.5 cm
bel: 68 cm | 65 cm / -3 cm
göbek: 90.5cm| 88 cm / -2.5 cm
kalça: 96 cm | 95 cm / -1 cm
basen: 103 cm| 100 cm / -3 cm
Üst bacak: 53 cm | 52 cm / -1 cm
Diz: 38 cm | 36 cm / -2 cm
Alt bacak: 36 cm | 34 cm / -2 cm
Bilek: 22 cm | 21,5 cm / -0,5 cm :nazar:

Kilo: 56 kg | 53.6 kg / -2.4 kg :nazar:

( son 1 haftada kilo verdim. öncesinde troid rahatsızlığım yüzünden verememiş hatta 59 kg.ye çıkmıştım geçen hafta. ama ben 56dan hesaplıyorum yine.)

Kilo vermede uyku düzeni de çok mühim gerçekten. Saatinde uyumak kilo verdiriyor. Gece uyuyamayıp sabaha karşı uyuyordum birkaç hafta önce. ve kilom hiç değişmiyordu

( son 1 haftada kilo verdim. öncesinde troid rahatsızlığım yüzünden verememiş hatta 59 kg.ye çıkmıştım geçen hafta. ama ben 56dan hesaplıyorum yine.)

Kilo vermede uyku düzeni de çok mühim gerçekten. Saatinde uyumak kilo verdiriyor. Gece uyuyamayıp sabaha karşı uyuyordum birkaç hafta önce. ve kilom hiç değişmiyordu
tebrikler :KK49:bu degisim kac zamanda oldu ?

tebrikler :KK49:bu degisim kac zamanda oldu ?

son 1 haftada oldu. hatırlıyo musunuz guatr için 2.seansa gidicem demiştim tedaviye. işte o tedaviden sonra diyetime devam edip sporu 15 dk koşu (aerobik) , 30 dk. yoga şeklinde değiştirdim. ve her gün spor yapmadım. her gün spor yapınca kilo veremediğimi farkettin. 1 gün yapıp 1 gün ara verince otomatik inceldiğimi gördüm. bi hafta sonra bakalım nolucak :nazar:

darısı tüm isteyenlerin başına. :dua:

bugün kendime tatlı hediye edicem. İnşallah vücudum bi daha ödem toplamaz :dua:

Tebrikler canım devamıda gelir inşallah

son 1 haftada oldu. hatırlıyo musunuz guatr için 2.seansa gidicem demiştim tedaviye. işte o tedaviden sonra diyetime devam edip sporu 15 dk koşu (aerobik) , 30 dk. yoga şeklinde değiştirdim. ve her gün spor yapmadım. her gün spor yapınca kilo veremediğimi farkettin. 1 gün yapıp 1 gün ara verince otomatik inceldiğimi gördüm. bi hafta sonra bakalım nolucak :nazar:

darısı tüm isteyenlerin başına. :dua:

bugün kendime tatlı hediye edicem. İnşallah vücudum bi daha ödem toplamaz :dua:
evet hatırladım bir haftada böyle incelmek çok güzel :) ben hergün kardiyo yapıyorum hala. ideal kiloma gelince kardiyoyu azaltıp kaslara yönelik çalışacam. incelmeyi öyle haftada bir göremiyorum ben vücudumda. daha doğrusu toptan bir incelme söz konusu oluyor ama göbeği baseni ölçünce kısa zamanda sonuç alamıyorum henüz. bir de herkes kemiklerimin iri olduğunu zayıflasam da istediğim gibi ince görünemeyeceğimi söyleyip duruyor. bugün fazlasıyla motivasyon kaybı yaşadım. bileğimi falan ölçüp boyuma böldüm ince kemik yapısına sahip olduğum yazıyor bir kaç sitede. bunu diyetisyenime soracam ama sizlerin bildiği kemik yapısını tespit etme yöntemleri var mı ?

tebrikler :KK76::KK76: allahım bu çabamızın sonucunu en kısa zamanda versin bu motivemiz kaybolmasın ve hemencecik gitsin yağlar :KK9::KK9::nazar::nazar::KK200:

tebrikler :KK76::KK76: allahım bu çabamızın sonucunu en kısa zamanda versin bu motivemiz kaybolmasın ve hemencecik gitsin yağlar :KK9::KK9::nazar::nazar::KK200:

ayy inşallah amin amin darısı tüm isteyenlerin başına. ben tuzu ve şekeri kesmenin çok faydasını gördüğümü hissediyorum. Tuz çünkü ödem tutuyor vücutta. O değerler zamanla azaldı ve böylece ödemler de gitti.

Bu arada ben yaklaşık 1 haftadır zinde terlik kullanıyorum. Onun da faydasını gördüm. Sabah - akşam aç karnına veya yemeklerden 45 dk sonra 15.er dakika yürüyorum o terlikle. Bacaklarımı o inceltti diye düşünüyorum.

ayy inşallah amin amin darısı tüm isteyenlerin başına. ben tuzu ve şekeri kesmenin çok faydasını gördüğümü hissediyorum. Tuz çünkü ödem tutuyor vücutta. O değerler zamanla azaldı ve böylece ödemler de gitti.

Bu arada ben yaklaşık 1 haftadır zinde terlik kullanıyorum. Onun da faydasını gördüm. Sabah - akşam aç karnına veya yemeklerden 45 dk sonra 15.er dakika yürüyorum o terlikle. Bacaklarımı o inceltti diye düşünüyorum.

Bende göbek mide göğüs var bacak ve kalça hiç yok ve lessie yapıyorum ama göbek ve mideye fayda sağlar mı bilmiyorum. Yemek düzenimi çok güzel oturttum artık midem ilk hafta ki gibi aç değil. Ve çeşit yemeğe dikkat ediyorum sıkılmamak için

Bugün 1 mil leslie
15 dk tabata
15-20 dk civarı karın egzersizleri
2 dk plank 1 er dk sağ sol yan plank
Kızlar çok yoruluyorum sizler nasılsınız acaba leslie bu kadar yorar mı

Bende göbek mide göğüs var bacak ve kalça hiç yok ve lessie yapıyorum ama göbek ve mideye fayda sağlar mı bilmiyorum. Yemek düzenimi çok güzel oturttum artık midem ilk hafta ki gibi aç değil. Ve çeşit yemeğe dikkat ediyorum sıkılmamak için

leslie hafif kalıyor o zaman canım. bir youtube videosu atayım sana. bu leslieden daha çok terleten bi koşu yürüyüş modunda. agırlıkları kullanmadan bunu yap ve son 15 dk.sı videoyu yapmak yerine, yerinde koş canım. göbek ve simitler için titreşimli spor lazım koşu gibi. ayaklarını yere vurdukça titreşimi hissetmelisin.

video bu;

Merhabalar
Yaklaşık 1500 kalori aldım :kk77:(daha az olabilirdi ama emziriyorum):emir_bebek:
2,5 lt su içildi
Leslie 2 miles yapıldı:spor:
toplamda 5700 adım atıldı

Leslie yi ilk defa yapıyorum çok zorlamadım kendimi, yarında böyle yapar ardından 3 mile geçerim diye düşünüyorum.
mary jane mary jane incelemedim ama paylaştığın video bana da uyar sanırım. Çünkü benim de üst bölgem daha kalın. Bahsettiğin kalori hesaplayan programı da indirdim ve memnun kaldım teşekkür ederim

Merhabalar
Yaklaşık 1500 kalori aldım :kk77:(daha az olabilirdi ama emziriyorum):emir_bebek:
2,5 lt su içildi
Leslie 2 miles yapıldı:spor:
toplamda 5700 adım atıldı

Leslie yi ilk defa yapıyorum çok zorlamadım kendimi, yarında böyle yapar ardından 3 mile geçerim diye düşünüyorum.
mary jane mary jane incelemedim ama paylaştığın video bana da uyar sanırım. Çünkü benim de üst bölgem daha kalın. Bahsettiğin kalori hesaplayan programı da indirdim ve memnun kaldım teşekkür ederim

ne demek canım gidişattan memnun olmana sevindim. Aldıgın kalori az bile senin için. O yüzden için rahat olsun :anne:
Eğer şuanki yaptıgın leslie seni zorluyosa veya 3miles yapınca zorlanırsan bu videoyu ilk haftaların için önermem canım. birkaç hafta leslieye alışıp ordan geçebilirsin buna. biraz jillians leslie karışımı bi video bu yağ yakımı için süper.

mekik, squat ve bunlar gibi aynı zamanda kas yapıcı sporlar ilk haftalar yapmayın derim. Önce yağları eritip sonra sıkılaşmak kas yapmak daha istediğinia görüntüyü verir. Diğer türlü yağlar kasa döner, daha şişkin daha agır bi vücudunuz olur. :KK200:

leslie hafif kalıyor o zaman canım. bir youtube videosu atayım sana. bu leslieden daha çok terleten bi koşu yürüyüş modunda. agırlıkları kullanmadan bunu yap ve son 15 dk.sı videoyu yapmak yerine, yerinde koş canım. göbek ve simitler için titreşimli spor lazım koşu gibi. ayaklarını yere vurdukça titreşimi hissetmelisin.

video bu;

ilgin için çok teşekkür ederim.evet videoyuyu izledim ve gerçekten bu daha hareketli. zaten ter atma konusunda sıkıntım var ter atamayınca da sinir oluyorum ve bırakıyorum mesela 2 gündür yapmıyorum.

ayrıca dün akşam biraz fazla kaçırdım sanırım. o yüzden biraz bugün moralim bozuk ve motive eksikliği yaşıyorum.
1 kase çorba, 1 fırında kıymalı kabak ve 2 kaşarlı çavdar ekmeği. sizce çok mu kaçırdım? böyle birşey düşünüyorum çünkü dün gece bunları yedim ve sımsıkı doydum bir daha da acıkmadım. önceki akşamlar midemin boş olduğunu hissederdim ve akşam 10 gibi mutlaka acıkırdım. dün hiç acıkmadım o yüzden bugün biraz enerjim düşük.. :işsiz::110::KK14:

ilgin için çok teşekkür ederim.evet videoyuyu izledim ve gerçekten bu daha hareketli. zaten ter atma konusunda sıkıntım var ter atamayınca da sinir oluyorum ve bırakıyorum mesela 2 gündür yapmıyorum.

ayrıca dün akşam biraz fazla kaçırdım sanırım. o yüzden biraz bugün moralim bozuk ve motive eksikliği yaşıyorum.
1 kase çorba, 1 fırında kıymalı kabak ve 2 kaşarlı çavdar ekmeği. sizce çok mu kaçırdım? böyle birşey düşünüyorum çünkü dün gece bunları yedim ve sımsıkı doydum bir daha da acıkmadım. önceki akşamlar midemin boş olduğunu hissederdim ve akşam 10 gibi mutlaka acıkırdım. dün hiç acıkmadım o yüzden bugün biraz enerjim düşük.. :işsiz::110::KK14:

çavdar ekmeği neden kaşarlı? :olamaz::silah:
ahaha geri kalan hepsi normal yemişsin. olması gerektiği gibi. :KK6:

mary jane benim kilo olarak çok fazla değilim ama öne doğru çıkan göbeğim var bi de geçenlerde fark ettim sırt kısmı bel kısmı falan da yağlı gibi geldİ artık herey gözüme çok iri gelir oldu pilates yapıyorum karnımı içine çekerek yapıyorum bütün egzersizleri plank yapıyorum ama neden bu kadar egzersize rağmen göbekte erime olmuyo acaba bu karın egzersizlerini bi süre bırakıp sadece leslie mi yapsam yada kondisyon bisikleti falan kullansam kafam karıştı bi de sürekli yaptığım için acaba yağlardan tam olarak kurtulmadan yaptığım için mi böyle ama bir sürü insan sadece pilatesle incelme sağlıyor sence ne yapmalıyım

X